ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (10) | Вчера (19)
След драма и доста кръв Кубрат нокаутира Дину
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:34 / 24.03.2019Коментари (0)7158
©
Кубрат Пулев записа може би най-драматичната победа в своята професионална кариера! Това се случи след нокаут срещу Богдан Дину в седмия рунд на двубоя между двамата в Коста Меса, Калифорния.

Тези седем рунда обаче минаха през изключителна драма и трудни моменти за Кобрата, който получи много тежка аркада в четвъртия рунд и премина през период, в който съперникът му доминираше и бе поставил българския боксьор в тежка ситуация. Само че Пулев за пореден път демонстрира огромния си характер и от петия рунд нататък отново пое контрола над боя. 

В шестия рунд доминацията му вече бе огромна и за Дину бе трудно да устоява на мощните крошета. Всичко пък приключи след 2:40 минути в седмия рунд, в който Пулев прати съперника в нокдаун два пъти преди да дойде и нокаута. При първия нокдаун имаше и спорен момент, в който Кобрата удари зад главата Дину, за което получи наказателна точка. Това обаче не го притесни и българинът завърши започнатото.

Той имаше преимущество и в първите два рунда преди да дойдат двата, спечелени от Дину, в които опасният румънец нанесе и тежката аркада, която доста затрудни задачата на Кубрат. Като истински хищник обаче кръвта само мотивира Пулев, който записа поредния важен успех в своята кариера.

За него това бе 27-а победа в 28 мача на професионалния ринг и 14-а с нокаут. Тя дойде в първия двубой на Кубрат на американска земя в дебюта му като част от промоутърската агенция Top Rank.

Ето и хронологията на мача по рундове:

Първи рунд: Началото е добро, рунд, който определено е в полза на българина. Той направи няколко добри прави, а Дину изглежда респектиран от съперника, макар и да започна двубоя смело.

Втори рунд: И той е за Пулев, макар че Дину показа малко повече в сравнение с първата част. Опитите му за кроше обаче изобщо не могат да притеснят Кубрат.

Трети рунд: Първи рунд, който по-скоро отива в полза на Дину. Той започна с атаките от самото начало на частта и продължи да бъде по-активен почти до края.

Четвърти рунд: Много тежък рунд за Кобрата. Дину се втурна в атаки и след две мощни десни крошета нанесе тежка аркада на Пулев, който доигра рунда облян в кръв. Румънецът продължи да доминира и едва в края Кубрат нанесе няколко удара.

Пети рунд: В тези 3 минути Кубрат се справи по-добре и рундът по-скоро е за него. Дину обаче хитро продължава да цели аркадата, която наистина е огромна и създава притеснения на Кобрата.

Шести рунд: Безспорно най-добрият рунд за Кубрат от началото на мача. ПЪлна доминация на българина, за когото и аркадата не е такъв проблем.

Седми рунд: НОКАУТ И ПОБЕДА ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ! Супер драма в този рунд, в който след 2:40 минути идва и победата за българина. Още в началото той притисна в ъгъла Дину, който падна в нокдаун. Времето обаче бе прекъснато, тъй като съдията видя удар зад главата на Дину в момента, в който румънецът бе паднал на земята. Появи се дори притеснение, че Кубрат може да бъде дисквалифициран, но важна бе преценката на съдията, че ударът е бил случаен. Нокдаунът влезе в сметката, както и наказателна точка за Пулев. След над две минути пауза мачът бе подновен, Пулев постигна втори нокдаун, а при третия вече двубоят приключи!



Източник: Гонг
Още по темата: общо новини по темата: 191
08.09.2021
04.05.2021
05.01.2021
23.12.2020
15.12.2020
15.12.2020
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Черно море зарадва цяла детска градина преди да отпътува за Пловдив
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Петъчен футболен маратон - три мача в Първа лига днес
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: