ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Пловдивчанин съзря измама в "Стани богат", обясни как е подсказвано на Катя
Автор: Васил Динев 09:58 / 15.03.2019Коментари (9)70604
©
Пловдивчанин се свърза с Plovdiv24.bg, за да сподели своите съмнения във връзка с предаването "Стани богат". "Давам линк към епизода от 12 март и измамата на участничката. На съответните минути - 6:11, 18:49, 28:04 от клипа се чуват покашляния, когато участничката разсъждава на някои от отговорите.

В два от случаите верни и при третия отпада. Глупавите й логики и незнанието на нито един въпрос, а безцелното произнасяне на всички отговори, за да може да се изкашля човекът, който помага, подкрепя теорията, че й е подсказвано. Още по-странно е в минута 30:27, когато се чува едно шепнещо "Кое?".



Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това девойче би искало да е компютърна спец., но фактите са други... Тя е една бедна и мн. нещастна жена пристрастена към наркотиците и проститутка, която със сигурност дължи верните си отговори на измама ,на подкашляния или друга..!!! И само от съжаление няма да приложа и снимков материал.
+2
 
 
Тази усатничка беше един дървен философ,много говореше и през цялото време прекъсваше водещият и не му даваше думата,ама въпреки всичко си заслужи втората сигурна сума от 2500 лева а можеше да си тръгне и с 5 бона.Аз проверих минутите да имаше кашляния ама не се чуваха толкова силно.Ако това е вярно продуцентите щяха да прегледат записа и да ни съобщят ако се е случило подобно нещо.Ако наистина е вярно и хората,които са способни да го направят се опитват да копират една случка в британската версия на Стани богат преди 18 години през 2001 година където един участник служител като майор в армията печели голямата награда от 1 милион паунда,обаче продуцентите са прегледали записа и са разбрали,че не е спечелил честно играта,а с измама и получава година и половина затвор за измама.Причината е била,че двама души са му подсказвали единият е бил жена му в публиката,а другият негов близък приятел от кръга най-бързият печели.След като печели голямата награда щастието му не трае дълго,защото 7 дни по-късно му се обаждат от полицията,че няма да получи парите и той го прима съвсем спокойно,защото се очаквало,че така ще стане.А у нас година по-късно през 2002 се появява първият и единственият победител Асен Ангелов,който успява да отговори на всичките 15 въпроса,печели 100 000 лева без подсказване и без измама.Обаче продуцентите са го принудили да върне награда,защото са разбрали,че е баща на Искра Ангелова,която е била водеща на новините,което не отговаря на правилата.А по правило нямат право да участват служители в телевизията и техните семейства и роднини.Този случай е подобен на британската версия,ама случаят при нас е съвсем различен .За тази участничка защо по-добре не и подсказаха отговорите на всички 15 въпроса да вземе голямата награда та да видим какво ще стане тогава и дали ще влезе в затвора за измама и дали ще мине номера както тази случка в Англия.
+6
 
 
Искрено съжалявам хората, които губят време от животите си, гледащи подобни тотални безсмислени предавания и отдаващи прекалено много внимание на разни събития в тях. Първо и най-важно правило на телевизията е - НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО! НИЩО. Всичко, което гледате е мислено, премисляно, планувано и изиграно по един или друг начин. Дори и т.нар. "риалити шоута" са под сценарий, а "репортажните" предавания са редактирани многократно за да хванат интереса на масата хора. Телевизията за мен лично е нещо вредно за цялото общество. Единствената причина да пусна телевизор е за да гледам някой мач на живо, друга просто не намирам.
+5
 
 
Гледах и двете вечери предаването.Тая шматка очевадно беше скандално проста,като се стараеше да прикрие незнанието си с безкрайно и напълно нелогично скачане от отговор на отговор.От 5 до 10 минути на въпрос трябваше да слушаме несвързаните й бръщолевения,като напълно отричаше даден отговор и после-противно на всякаква логика го посочваше като верен.Дано организаторите направят разследване и я изобличат публично,както подобно нещо се случи в Англия преди няколко години.Очевадно на тая тъпа овца по някакъв начин й се подсказваше.
+4
 
 
Не само на тази овца.И на една ерудирана" баба" от Монтана ми беше странно как си мисли за едни отговори и в последния момент сменя отговора с верния без да коментира защо се е насочила към него.Освен от публиката,може би и водещия прави някакви муцуни,при положение ,че камерата следи играещия ,а водещия остава в "сянка".Едно леко кимване или жест може да е намек! Има изключително начетени хора с ши*ани въпроси и много кухи същества с по лекички,като за тях.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: