ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Наталия Симеонова направи изненадващо признание!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 24.02.2019Коментари (0)101429
©
Легендарната водеща на "Море от любов" и "Предай нататък" Наталия Симеонова и бившият й съпруг Денис Ризов не делят един покрив от десетилетие, но някогашната фея на любовта не губи надежда, че дори и на преклонна възраст, двамата отново ще станат едно семейство. 49-годишната блондинка направи изненадващо признание навръх празника на влюбените Свети Валентин и озадачи с откровението, че Денис е мъжът на живота й и през ум не й минава да мине повторно под венчило с друг.  

"Не мога да си представя да се омъжа отново. В известен смисъл съм старомодна, макар че семейството, което имам, далеч не е традиционно. Аз и Денис сме женени от 1999 г. и онзи ден станаха 20 години от брака ни. Не живеем под един покрив, но не сме разведени. Продължаваме да сме женени. И в известен смисъл това е мъжът на живота ми. Това е бащата на детето ми и аз съм приела духовното присъствие на Денис в живота ми за цял живот, независимо от това как се е развила физически връзката ни в тези години. В негово лице съм открила своята половинка, своята сродна душа и той продължава да е моят партньор. Слава Богу, през годините, през които сме разделени с Денис до мен винаги е имало мъж, който ме обича , който ме боготвори и който ме харесва такава, каквато съм", призна Наталия. 

Тя определя раздялата си с бившия фронтмен на грухпа "Ахат", тв продуцент и бизнесмен Денис Ризов, като най-тежкия момент в живота й. След като музикантът се изнася от просторната им къща в Панчарево, Наталия спряла да се храни и започнала да посещава психотерапевт. Била в силна депресия, която продължила година и половина. Тогава и започва рязко да пълнее. 

Още по време на брака им просторното имение в лъскавия затворен комплекс "Маунтин вю вилидж" в Панчарево било записано на името на Наталия. Зарязаната водеща започнала да пие антидепресанти и така хормоните й се объркали, а това довело до рязко покачване на теглото. Борбата с килограмите се оказа кауза пердута за Наталия, която в началото на кариерата си тежеше едва 50 кила. С напредването на възрастта, покрай битката с любовната депресия, тя става все по-огромна и подпухнала и вече гони 100 кг. Сега няма никакво намерение да се подлага на мъчителни диети – свикнала е с фигурата си и казва, че е щастлива жена, пише "Уикенд". 

През ноември миналата година Денис официално обяви, че двамата с Наталия са се развели.Също като бившата си половинка, Ризов не допускал мисълтта, че някога може отново да се задоми, тъй като живеел прекалено динамично и не искал да има повече деца.  

"Независимо от това дали любовта е споделена, дали е гореща и пламенна, дали е вдъхновяваща и окриляваща или напротив – е подтискаща и умозрителна, несподелена и нещастна, катастрофирала, самото чувство любов заслужава да бъде празнувано. Независимо колко сме щастливи в любовта, фактът, че я изпитваме, е много вълнуващ", философства Наталия.  

Въпреки че отдавна не са семейство, двамата с Денис запазили топли приятелски отношения.Преди 2 години бившата фея на любовта последва Ризов в Тампа, Флорида, където имат огромно имение. С нея замина и дъщеря им Виктория. 20-годишната красавица бе приета да учи връзки с обществеността в местен колеж. Миналото лято обаче майка и дъщеря се върнаха обратно в родината си, а Виктория стана студентка по психология в Софийския университет. Eдна от главните причини Вики да зареже живота зад океана била любовта й към българското й гадже Божко Маринов.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: