ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Кривошиева призна най-големия си грях: Убих сина си в 6-ия месец, за да родя от Стефан Данаилов!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:55 / 24.02.2019Коментари (9)78773
©
6 брака, 5 развода, извънбрачен син и няколко аборта са белязали живота на скандалната актриса Ирен Кривошиева. Звездата на "Хотел "Централ", която на върха на кариерата си в края на 80-те емигрира в Америка, e убила неродения си син в края на шестия месец от бременността си заради Стефан Данаилов. По това време Ирен е била омъжена за третия си съпруг Йордан Марков.

Шокиращото признание, което хвърли в потрес не само заклетите й почитатели, но и зложелателите й, Ирен направи в биографичната си книга "Моят грях". В нея една от най-търсените между 1983 и 1990 г. актриса, която за 7 години се снима в 15 филма, изповяда най-голямата си тайна – че е убила неродения си син от съпруга си Владимир, за да роди дете на Ламбо. Ситуацията била още по-заплетена, тъй като по това време по документи актрисата все още се водела жена на третия си мъж Йордан Марков. Стефан Данаилов пък бил щастливо женен за голямата си любов Мария, с която, въпреки изневерите си, остана до последния й миг. 

Бившият сексимвол на родното кино призна, че цели 24 години е чакала Майор Деянов да признае публично за сина си Владимир. През 1985 г. Ирен и Ламбо се срещнали на снимачната площадка на филма "Поема" в Малко Търново. Екипът бил настанен в луксозен хотел, а стаята на Ирен била в съседство с тази на Ламбо. По това време актьорът бил на 43 години, а бременната в шестия месец от мъж №3 Кривошиева – на 30.

"Взех решение да абортирам, за да му родя син. Имах близък гинеколог. Обясних му съвсем просто какво искам. С риск за живота си махнах бебето, момче, след снимките на "Поема". На Владко казах, че съм вдигнала 50-килограмова торба с цимент при ремонта на банята и съм пометнала. Той и до днес вярва, че това е причината. А аз исках да родя дете на Стефан! Да родя сина си! Два пъти забременявах от Владко, и двата пъти махах плода – втория, вече в Америка, момиче. Винаги си представях, че детето от него ще е ниско, набито, с къс врат, елементарно, но и симпатично. Когато по-късно реших да родя от петия си мъж Тони, бях на 40 години и шансът да имам здраво дете бе едно на хиляда. Лекарите ме увериха, че при евентуална следваща бременност всичко ще е наред, но повече не забременях. Дали пък Господ не ме наказа за това, което направих на Йордан и на Владко – за лъжите ми?!", шокира с изповедта си Кривошиева.  

Преди да забременее от Ламбо, Ирен ходела в малка църква на столичния бул. "България", за да се моли да има дете от него. Заради многобройните си аборти, актрисата се притеснявала, че няма да успее да зачене. "Молех се и желанието ми се сбъдна – забременях! Стефан не знаеше. Казах му чак тогава, когато бях сигурна. Изпадна в шок и се залюля от едната крайност в другата: "Махай го! Трябва да го махнеш!" Единия ден е категоричен: "Трябва още утре да махнеш това дете!" На другия ден – силно разколебан: "Пътувам си с колата и си мисля как ли се чувстват бащите!" Така влязох в шестия месец, сетне в седмия и осмия месец, а той не престана да скача от полюс до полюс. Но през цялото време се грижеше за мен, носеше ми плодове от Гърция (беше времето на зловещия Чернобил). Родих сина си през 1986 г. Преждевременно!", разказва актрисата. 

Лекарите се опитали да задържат бебето, защото му било твърде рано да се роди, но не успели. На 27 юли Ирен родила Владимир. Недоносеният син на Ламбо живял 45 дни в кувьоз. На изписването я посрещнали съпруг №4 Владимир и родителите й. Сестрата на Ирен отишла да потърси Данаилов, но той се криел от нея. Накрая го причакала пред дома му. Ламбо видял сина си едва когато станал на 2 месеца. Редовно ходел да вижда малкия Владко в къщата на Кривошиеви в Банкя, но винаги дегизиран с очила и шапка. 

"Докато един ден ме изпрати с детето при жена си – да я омилостивя. Тя го погледна и каза, че с тези дълги мигли прилича на нея. Прекарахме час-два и тя си играеше с него, като постоянно говореше за великия си съпруг, чиито снимки бяха навсякъде. По-късно, когато детето поотрасна, баща му започна да го усеща като свой син. Винаги съм държала Владето да знае кой е неговият баща. От бебе му говорех колко прекрасен татко има. Всяка Коледа купувах подарък, който старателно опаковах с надпис "от татко Стефан". Едва 18-годишен за първи път Владето остана насаме с баща си, койгто го взе за три дни на разходка в Плевен и оттогава синът ни започна да го възприема като нещо реално", спомня си актрисата. 

Голяма роля Данаилов да признае сина си и да му даде името и фамилията си, изиграла майката на съпруг №5 на Ирен. Кривошиева не пришпорвала Ламбо да узакони бащинството си. Актрисата и 14-годишният Владко вече живеели в Америка, а Добринка – майката на мъжа й Тони, настоявала актьорът да признае сина си. За развод на Ламбо и жена му и дума не можело да става, макар че Кривошиева си мечтаела да свие семейно гнездо с актьора. Стефан Данаилов познавал всичките съпрузи на Ирен.  

Още преди да влезе във ВИТИЗ, Ирен е силно влюбчива. Само за 15 години - между 1982 и 1997 г., успяла да се омъжи цели 5 пъти. За първи път палавата актриса се венчала едва на 19 години. Кривошиева била кандидат-студентка за ВИТИЗ, когато съдбата я срещнала Раймондо Варсано - музикант, който свирел в култовия по времето на соца ресторанта на столичния Ловен парк. По онова време била срамежлива девойка, държана изкъсо от майка си - маститата адвокатка Лилия Кривошиева. Само два месеца след запознанството им, една вечер Раймондо нахлул през балконската врата в дома на Ирен и казал на баща й, че иска ръката на дъщеря му. Първият брак на Ирен продължил малко повече от 3 години. Актрисата не можела да преодолее болезнената ревност на своя съпруг и го зарязала.  

Втората й сватба била с небезизвестния днес театрален режисьор Борис Панкин. Той е внук на Борис Велчев, член на Политбюро на ЦК на БКП и втори човек след Тодор Живков. Вуйчо на Панкин пък е Иля Велчев. Той снимал Ирен в главната роля на Нели във филма си "Ако те има", нейният дебют в киното. Борис Панкин, който по това време учел режисура в класа на проф. Гриша Островски, бил негов асистент и така се загаджили с Кривошиева на снимачната площадка. Борис дълго ухажвал актрисата, а когато й предложил да се оженят, тя му отговорила: "Добре, ще се оженим! Но ще видиш, че това, което е сега между нас, няма да издържи дълго". Вдигнали пищна сватба в Японския хотел. Бракът им издържал само 7 месеца и 8 дни.  

През 1985 г. Ирен Кривошиева вдигнала сватба със социолога Йордан Марков, син на дипломати. Той бил интелигентен мъж, живял дълго във Франция, където завършил и висшето си образование. Ирен и Йордан се разделили бързо след сватбата им.  

За брак №4 в своя живот Ирен признава, че е бил по принуда. Преди да тръгне за Америка, от евангелистката църква, където ходела, й заявили, че не може да замине неомъжена. И тя набързо минала под венчило с Владо Бобчев, организатор в Киноцентъра. Запознали се, докато снимали сериала "В името на народа". Бракът й бързо се разпаднал и през 1997 г. се омъжила за петия си съпруг Тони Драганов. Венчали се в църква в Банкя. През юни 2014 г. Кривошиева изненада артгилдията, сключвайки шести брак с оператора на Елена Йончева Николай Николов. Въпреки огромното желание, опитите им да се сдобият със собствен наследник удариха на камък, пише "Хотарена".


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.02.2019 г.
0
 
 
Отвратена съм от публичността на този най-мръсен грях. Но това беше социализма- липсата на вяра в Бог. Не знам защо й давате гласност на тази. Ако иска да се изповяда- има къде.
Aнонимен
на 25.02.2019 г.
+2
 
 
Шумкарски ку**енски истории.Браво на комунягите ш**ат се и си убиват децата
+1
 
 
гнусна пчавра...даже сегашните бледнеят, поне не си убиват децата в зародиш....защо изобщо го е казала публично това, не знам
Aнонимен
на 24.02.2019 г.
+4
 
 
Е, прав е Ламбо. Как да се жениш за таково и как да си сигурен за детето...
+1
 
 
Егати боклука.Пчеличка...от цвят на цвят!И тя и онзи професор с надписа "зБОГОМ Мария",който беше и дупетат и министър на културата на партията си!Боклуци,до боклуци.Морални,стожери,идеологически курифеии,звезди,професори...изобщо голяма работа,а като човеци -боклуци.Та тея мискинлъци,курвалъци и боклуци в онова "хубаво време" са се случвали!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: