ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Позорна загуба! Локо падна от Септември на Лаута!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:19 / 20.02.2019Коментари (36)15871
Локомотив Пловдив загуби от Септември с 0:2 в мач от междинния 22-и кръг на Първа лига, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят от официалната ложа изгледа собственикът на черно-белите Христо Крушарски, който бе в компанията на новия си съветник Александър Станков.

Не е ясно каква ще е съдбата на наставника Бруно Акрапович.

Гостите вкараха от дузпа чрез Асен Чандъров (30), а Борис Галчев удвои в 85-ата.

До този момент Септември имаше само една победа като гост през настоящия сезон - 5:1 срещу Черно море на 4 август. С поражението "смърфовете" загубиха всякакви шансове да попаднат в първата шестица след края на редовния сезон.

В 24-ата минута Буна напредна по дясното крило и центрира в наказателното поле. Там Димитър Илиев засече с глава, като вратарят на Септември с последни усилия изби. Топката може би премина с целия си обем зад голлинията, но страничният съдия не беше в добра позиция и предпочете да си замълчи.

Малко след това Георги Русев получи пас в наказателното поле на Локо и отправи силен шут с десния крак. Топката срещна тялото, около рамото, на намиращия се на 3-4 метра Стивън Езе, но главният рефер Никола Попов отсъди дузпа. Асен Чандъров бе точен от бялата точка за 0:1.

Секунди преди почивката след центриране от фаул топката попадна в Стивън Езе, който засече с глава, но вратарят Янко Георгиев улови.

В 59-ата минута Локо беше близо до изравняване. Отново след корнен Димитър Илиев засече, но вратарят на гостите спаси ефектно.

Пет минути преди края Септември реши мача с втори гол. Капитанът на гостите Борис Галчев с диагонален шут от границата на наказателното поле насочи топката в долния десен ъгъл на вратата на Мартин Луков за 0:2.

Локо игра в състав:

Мартин Луков, Абделхаким Буна, Стивън Езе, Асен Георгиев, Йосип Томашевич, Янко Георгиев (56- Парвиз Умарбаев), Игор Банович, Бирсент Карагарен (38- Момчил Цветанов), Вилим Посинкович (63- Ален Ожболт), Димитър Илиев, Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Срамна загуба , две мнения нямапјЃ Жалко че още има хора които вярват на Крушара и треньорчето. За съжаление, със тези -толковапјЃ
+6
 
 
По-голямата загуба е, че на стадиона имаше 100-тина зрители... Положението е трагично... за*би работен ден и ала бала... бягал съм от часове за да ида на мач... много много зле...
на 20.02.2019 г.
+2
 
 
Най-добре е да се покани Коко Динев! Мисля че се видя,че не става нито с потници,нито с бошняци. Зума да се намеси и пак да спаси локото,метан да направи на Коко и сигурен съм че ще дойде. И стадиона той оправи и отбора не се бореше да не изпадне.Ясно е че напред неможе да се мине,ясно е и че Септември също ще ги минат. Ами ако дунав и тигрите вземат че и те избухнат и какво става?
-2
 
 
Схемата на Крушарски започва да става ясна : Не се купуват скъпи играчи. Вземат се за без пари млади таланти, развиваме ги, даваме им възможност да играят, после се продават за много пари на някой голям отбор. Приличното класиране е до 5-6 място. Щото никой не купува играчи от посредствен отбор. Също така класиране за Лига Европа. Едно, че могат да дойдат пари оттам, друго че някой талант може да бъде забелязан и после - продаден. Та такава е схемата на Крушарски. Бизнес модел. А шампионски титли, купи, радост за феновете - това не интересува Крушаря. Важното е да не е на загуба, а още по-добре да печели.
0
 
 
Неудобно ми е за верните фенове на Локото, че трябва да се задоволяват с тази посредственост. Някои хора си мечтаят да станат шампиони някой ден, но на бизнеса, който налази футбола , му е през оная работа дали ще се става шампион. Важното е да се печели от футбола. Крушарски и той се облизва за тлъстите пари от продаден играч в чужбина. А че се разбивал отбора - на кой му дреме. Футболът се превърна в машина за правене на пари, а играчите са стоката, която се продава. Клошарски не пада по-назад. А големите приказки за нова база на отбора, за нов 12000 стадион май се оказаха само приказки. Този псевдо бизнесмен едно, че няма толкова пари, друго , че едва ли го е мислил сериозно.
-4
 
 
Срамна загуба.Акрапович явно нищо не си направил.Махай тези незнайни Югославяни от отбора.Не се подигравайте с отбора .
+4
 
 
Г-н Крушарски (сеньор Клошарди) не се интересува от подобни загуби. Както е казвал той самият, все му е тая дали ще сме 5-ти или 6-ти. Важното е да има интерес към играчите, за да успее да продаде някой. Щото е време вече да започне да си връща инвестициите в клуба. Г-н Крушарски е далеч от това да налива безкрайно пари в клуба, а да не печели нищо. Защото Крушо е бизнесмен и гледа на клуба като на инвестиция, от която след време трябва да започне да печели.
+4
 
 
На ишлеме ги карат тия хървати и сърби с дузини....не оставиха читав Българин да играе...с юношите по читаво ще играеме!крушиандъра и елеците си бъркат по дупките и се душат
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Крюшо да вземе да назначи Белия за консултант, та дано живнете малко, че както сте я подкарали ще изпаднете
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: