ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Русата Златка пречи на Преслава и Павел за сватба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 19.02.2019Коментари (1)80614
©
Фолкфурията Преслава и благоверният й Павел Лазаров не могат да се оженят! Причината е, че той вече има сключен църковен брак със Златка Райкова, показа проверка на "България Днес".

Така излиза, че за да пристъпи към нов съюз, Лазаров първо трябва да разтрогне предишното си свето тайнство венчание, категорични са познавачи на църковните закони.

Павел и Русата Златка се венчават в църковен храм през далечната 2011 г., когато плеймейтката и Павката, както го наричат близки, все още се носят на крилете на любовта. Тогава двамата наивно смятат, че ще останат заедно до дълбоки старини. Лесно взимат решението да кажат "Да" пред Бог. Избират ритуалът да се състои само пред неколцина свидетели. Тогава самата Райкова показва няколко снимки от събитието в социалните мрежи и дори временно променя името си на Златка Лазарова.

Фотосите са с лошо качество заради приглушената светлина в църквата, но въпреки това от тях ясно се вижда, че двамата държат свещи, пред тях има поп в расо, който разменя брачните корони, каквато е традицията по канон.

Спорен е въпросът може ли да се сключи църковен брак, без представено свидетелство от общината за сключен граждански брак. Със сигурност е ясно, че Павел и Преслава нямат такъв, който според българското законодателство се смята за валиден пред институциите. Мнозина са категорични, че църковните настоятелства винаги изискват акт от гражданския брак и почти никога не пристъпват към венчавка в храм без този документ.

Други пък са на мнение, че по преценка на свещеник може да се извърши църковен брак и без документи от гражданското. Какъвто и да е случаят от 2011 година, едно е ясно - Павел Лазаров трябва да разтрогне с молба брака си със Златка, ако иска да вземе Преслава с божието одобрение. А двамата никак не са далеч да пристъпят към сватба. Тяхната дъщеря Паола се роди навръх Кръстовден през 2018 г. Нещо повече, през идния месец март семейството ще кумува на Софи Маринова и Тодор Давидов, известен като Гринго. Двете певици освен колежки са и добри приятелки, заради което Преслава на мига приела поканата да кумува.

"Преси никога не е казвала, че мечтае да се види в бяла рокля. Разбираемо е - тя не беше сигурна, че е срещнала мъжа на живота си. С Жорко Станоев-Бирмата се караха през ден, а с Петко Димитров авантюрата й преди години бе, меко казано, несериозна. Сега обаче нещата стоят по различен начин, а и се появи детенце", одумват я хора във фолксредите.

Подобна е ситуацията и при Павел, той вече има един развод зад гърба си, както и дете от предишен брак. В действителност той не бил много мераклия да се венчава наново, но би го сторил с кеф, за да угоди на Преслава, разправят запознати.

Футболистът Благой Георгиев, който е последното гадже на Златка Райкова, ненавижда всички, с които тя е имала креватни отношения в миналото. Къде от ревност, къде от факта, че не са никак малко като бройка, Благо избягва да коментира стари случки и хора, извадени от нафталина.

На Джизъса обаче му се наложи да попадне в конфузна ситуация в края на миналото лято, когато стана ясно, че със Златка са заедно. До съвсем скоро Благо бе сред най-добрите приятели на нейното гадже - ММА боецът Георги Валентинов.

"Смешник и палячо", коментира лаконично по адрес на Джизъса Жоро Валентинов.

"Това не е библейско", пък пишеха стотици анонимки в нета за Благо, който дава вид, че е много набожен.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 19.02.2019 г.
0
 
 
А тия бе глупаци какво си менкат шафрантиите ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: