ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски отново култов: За осите на Лаута, за феновете и за офертите от чужбина
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:43 / 20.01.2019Коментари (4)6686
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде пространно интервю за представителите на медиите, след като неговият тим победи Локо (ГО) с 2:0 в контрола на Лаута.

"Отборът вече набира скорост. Мисля, че това, което търсим, ще го покажем през пролетта. Има много оферти, но не за тия пари не си заслужава, а си се получава така, че 4 години не мога да си взема парите, както е случая с Иван Иванов. От чужбина са офертите – от Турция, от Южна Корея, но не ме устройват", заяви босът на черно-белите.

"Имаме шансове за Купата. Това са 4 мача, така че не е изключено. Една къща се строи дълго време. Ние сме на етапа, че покривът вече е сложен. Оттук нататък трябва да търсим резултата", допълни още ексцентричният бизнесмен.

"В Локомотив винаги е имало нещо, което се казва ... айде да не употребя по-груба дума, осарник. Винаги има недоволни. Винаги има хора, които искат нещо да направят. Но нещо се прави с пари и с време. Хората се манипулират много лесно. Аз нямам проблем с феновете на Локомотив. Единственият ощетен от цялата работа съм аз, защото аз съм единствен, който дава парите. Не съм конфликтна личност, нито съм злопаметен. Срещам се с феновете, говоря, приемам препоръките. Нищо, че съм на 62 години, аз още се уча. Не трябва да си футболен човек, за да ти хареса играта. Ти защо ходиш на кино, на театър? Защото ти е интересно", каза още Христо Крушарски.

Гледайте цялото интервю със собственика на Локо в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Феновете ни се разлигава от както станахме шампиони. Много претенции, много нещо. Ходете си подкрепяйте отбора и не се занимавайте с други работи.
-1
 
 
Феновете с по-малко претенции,а да си подкрепят отбора!Шампионския сезон на гостувания ходехме по 150-200 човека,но отбора играеше със сърце ...Крушарски е прав за това,ако представлението е постно хората стоят пред телевизора и гледат какво ли не..Сега отбора започна да играе добър футбол,трябва им подкрепа не плюнки от лъже Локомотивци!
-4
 
 
Крушарски ,единственото нещо което искаме феновете е по-малко "забавни" медийни изяви ,и повече истинска загриженост към клуба. Нека започне полусезона и ще видим каква сте я свършили с "екипа"...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: