ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Лесбийки: Ние ли сме най-големият проблем в тая държава?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 20.12.2018Коментари (24)19773
Нежната двойка Диляна и Вяра, които сключиха лесбийски брак през месец май, очакват първото си бебе! Малчуганът трябва да се появи точно година след сватбата им. Това признаха самите те. Поводът бе нестихващото недоволство относно появилите се из страната билбордове за толерантност към еднополовите двойки. В публична кореспонденция с потребители семейството лесбийки признава, че е част от гей обществото, и разкрива, че ще има рожба, пише България днес.

"Очакваме първото си дете. И какво, като порасне, ще го прокудите в отделно училище или детска градина?! Ние ли сме най-големият проблем в тая държава", гневно скочи младото семейство срещу недоволни потребители.

Зачатието се случило чрез анонимно донорство. На него се подложила 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от семейството и ще износи плода. Към днешна дата Диляна е между 3-и и 4-и месец. Бъдещите родителки живеят в Русе, където подготвят дома си за новия член на семейството. Двете лесбийки сбъдват обещанието си, че ще работят за наследник и казват, че предпочитат детето да бъде отгледано от две любящи жени, които да нарича мама 1 и мама 2.

Влюбената двойка сключи брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и свещеник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Диляна облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Вяра бе в бял костюм. Двойката пусна снимки от специалния ден в социалните мрежи, на които ясно личат щастието и любовта помежду им.

Преди време момичетата категорично заявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги притесняват ни най-малко. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти чрез инвитро процедури, но безуспешно.

Семейството е категорично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат свобода само да избере пътя си.

За предишните си връзки Диляна споделя, че е имала сериозен приятел, но и духовно, и сексуално й харесва да е повече с жена. Според нея мъжете не се стараели достатъчно и с жена е много по-вълнуващо.

Оказва се, че Диляна не е единствената в семейството, която има хомосексуални взаимоотношения. Доведената й сестра също си пада по мадами, а 70-годишната им леля от 50 г. живее на семейни начела с друга дама.

Вяра твърди, че е силно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си неуспешна връзка с мъж тя има 21-годишно дете.

Любовта между двете пламва преди няколко години. Диляна работи в чужбина и се запознава с Вяра от социалните мрежи. Още тогава е наясно със сексуалната си ориентация. Вяра също не крие, че харесва жени. Двете поддържат комуникация близо 8 месеца във фейсбук. Когато Диляна се връща у нас, се срещат.

Дамите разказват, че са преминали през различни житейски неприятности, за да открият любовта си, а днес са повече от щастливи, защото са на път да посрещнат първата си рожба.


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 02.02.2019 г.
0
 
 
Лошото е,че се афишира ....да правят каквото искат...но не са за пример и дескусия...а кака Вяра си е манипулатор. Глупавата Селянка няма думата ..износва и отрочето ..то затова и кака ви Вяра и име му дава .Делянчеее ще страдаш с тая селска пръчка...и детето ще ти вземе ..
Aнонимен
на 22.12.2018 г.
0
 
 
За такива боклуци трябва да се забрани ин витро ,защото може детето да е повредено ,като тях.
Aнонимен
на 22.12.2018 г.
0
 
 
Защо ги афиширате тези сбърканите те нямат място между нормалното общество ,мястото им е на остров Лесбос.Язък за детето ,като порасне какво ли ще преживее заради тези идиотки.
Aнонимен
на 21.12.2018 г.
0
 
 
Диди Е това си е чисто нарушаване правата на детето. То може да каже иска ли да живее в токова "семейство" едва когато стане пълнолетно,а не да му се промива мозъка и да расте с извратени представи -да не говорим и за тово защо се пзват от даденостите на природата. Да си живеят ж/ж,м/м и толкова ние не афишираме когато скл брак, раждаме и празнуваме стига сте ни ги тикали пред очите ако са толкова в ред тия да станали икони
0
 
 
Две жени неощастливени.Две жени и една майка по малко.
Aнонимен
на 20.12.2018 г.
0
 
 
Майка ви да е*а.Няма ли да се намери някой да разпори корема на тая уродлива твар.А на другата да направи сицилианска вратовръзка.
0
 
 
Постоянно ни занимават с тях, за да ни го вмъкнат в подсъзнанието, че това е нормално, да спрем да го забелязваме като нещо странно и да го приемем. Така е с гейове, мангали, негри, араби и всякакви други утайки от обществото. Това са скапаните глобализъм, мултикултурализъм и политическа коректност. Ако си гей, мангал или сомалиец, имаш повече права от нормален бял човек.
Aнонимен
на 20.12.2018 г.
+5
 
 
ненормални. в природата такива животни ги игнорират.
на 20.12.2018 г.
+4
 
 
Ако не бяха се афиширали хич нямаше и да ги забележа но когато надават вой за разни права от които не са лишени и аз надавам вой че са грешка на природата и са болни.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: