ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (28)
Бетфеър предвижда кой ще е новият мениджър на Юнайтед
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:06 / 19.12.2018Коментари (0)3272
©
Най-коментираната тема във футболните среди в Англия вчера и днес е кой ще наследи уволнения Жозе Моуриньо като временен мениджър на "червените дяволи“? В случаите, когато се търси човек за кормилото на клуб от ранга на Юнайтед, водещите букмейкъри реагират мигновено и предлагат пазар с коефициенти за евентуалните нови мениджъри. Най-точният ориентир в подобни ситуации почти винаги е Бетфеър, който комбинира в едно букмейкър и спортна борса. Детайлна информация относно предлаганите продукти и офертите на букмейкъра можете да прочетете в това ревю на betfair от betindex.

Към кои имена ни насочва пазарът на Бетфеър в този случай?

Безспорният фаворит да поеме мениджърския пост в Юнайтед, поне на временна база, е една от клубните легенди от златната ера на Алекс Фъргюсън – норвежецът Оле Гунар Солскяр. Неговото име се котира като фаворит на пазара, с коефициенти между 2,20 и 2,40.

Солскяр вече има известен опит като мениджър във Висшата лига на Англия, като беше начело на уелския "Кардиф“. В момента норвежецът работи в родината си, където води един от традиционно силните отбори – "Мьолде“. Солскяр завинаги ще остане в паметта на феновете на Юнайтед със своя безценен принос по време на 11-те си години като играч в клуба. Той има отбелязани 91 гола в 235 мача под ръководството на сър Алекс Фъргюсън, като обикновено беше "златната резерва“ за отбора си. Звездният момент в кариерата на Солскяр несъмнено е победният гол в добавеното време на финала на ШЛ през 1999 г. срещу "Байерн Мюнхен“, който донесе на Юнайтед първа европейска титла след 30-годишна суша.

Според английската спортна преса преговорите със Солскяр вече са в доста напреднала фаза. Ако бъде предпочетен за поста, той ще бъде активно подпомаган от бившия асистент на сър Алекс – Майк Фелан.

Все пак мениджмънтът на "Олд Трафорд“ има и резервни варианти, ако Солскяр не се съгласи да се раздели предсрочно с "Мьолде“. Вторият фаворит за поста начело на "червените дяволи“ е френската легенда Зинедин Зидан. Той се котира с коефициенти между 7,00 и 8,00. Зизу в момента е без работа, след като напусна "Реал Мадрид“ по собствено желание след края на миналия сезон. Той обаче е изказвал мнение, че не е напълно сигурен дали има желание да води отбор в Англия, тъй като стилът на футбола там не му допада.

Следващият фаворит в Бетфеър е друг французин и бивш футболист на клуба – железният защитник и капитан на Франция Лоран Блан. Той се котира с коефициенти около 9,00 – 10,00. Блан също няма никакви ангажименти в момента. Неговата последна работа беше начело на ПСЖ, който напусна през 2016-а година.

Накрая на листа с фаворитите стои името на Майкъл Карик – дългогодишният полузащитник на Юнайтед. Той е най-младият претендент, само на 37 години, и окачи бутонките на пирона като професионален играч едва в края на миналия сезон.

На този етап мениджмънтът на Юнайтед, най-вече в лицето на изпълнителния директор Ед Удуърд, клони към варианта да даде поста на временна база на избрания кандидат до края на този сезон. След това се планира да има нови интервюта за постоянно назначение, освен ако временният мениджър не покаже добри резултати и докаже, че именно той е най-подходящият човек за поста.
Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019
14.12.2019
14.12.2019
10.12.2019
07.12.2019
26.11.2019
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: