ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев не успя да намаже ските на Ел Маестро в снежна София
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:50 / 16.12.2018Коментари (38)10082
ЦСКА победи Ботев Пловдив с 2:1 в последния мач за календарната 2018 година в родната Първа лига. Головете бяха дело на Соу (14, 28) и Серкан Юсеин, който засече с глава чудесно центриране на Филип Филипов в 68-та минута.

Първоначално срещата бе отложена с 30 минути заради тежката метеорологична обстановка в столицата, но след нова инспекция на терена делегатът и реферът заедно с двата клуба прецениха, че най-добрият вариант е мачът да се играе днес от 19.00 часа.

Последният двубой от есенния полусезон трябваше да започне в 17.30 часа, но непрекъснатият снеговалеж затрудни почистването на терена на стадион "Българска армия", като над 50 души взеха участие изриването на снега.

Стартовите състави на двата отбора:

ЦСКА: 30. Черниаускас, 3. Жеферсон, 4. Чорбаджийски, 5. Бодуров, 6. Пинто, 11. Манолев, 15. Малинов, 19. Десподов, 20. Тиаго,  22. Али Соу, 26. Антов

Ботев: 22. Кайзер, 2. Перейра, 5. Димитров, 28. Филипов, 23. Минев, 10. Серкан, 17. Балтанов, 8. Неделев, 16. В. Шопов, 39. Вутов, 20. Петков

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Много силно изигран мач от нашите. В средата и в защита стояхме неочаквано от мен добре, с минимален брой грешки. И двата им гола са в резултат на лошия терен. При втория Кристиян загуби равновесие в единоборство с Деспотов. При засадата на стоп кадър се вижда, че наистина Балтанов е пред цялата защита, но в никакъв случай не е очевидно, че главата му е пред крака на защитника, според мен са на една линия. При опита на Стивън за удар от малък ъгъл Шопов беше изблъскан в гръб в наказателното поле. Изблъскването обаче беше миг след отиграването, според мен. Ако Стивън беше подал към Шопов, тогава щеше да е явна дузпа. При удара на Неделев в ръката ръката беше в естествено положение и нямаше движение към топката. От друга страна ударът беше насочен към вратата. По-скоро според мен нямаше дузпа. Ако се осъществят трансферите на Косоко и упоменатия бразилски бек и ако той е от класата на Джонатан, ако си запазим състава, класата ни ще се повиши. Но трябва да се мисли и за крила. Нашата силна халфова линия, с бърза игра и с точни и креативни пасове ще има много повече опции с бързи крила, примерно от класата на Ндонгала. Голът ни срещу ЦСКА онагледява това. С много малко можем да изградим много силен отбор, който да не отстъпва на грандовете.
+2
 
 
Вижте как протестите на ЦСКАрите дадоха резултат - първият им гол беше след явна засада на Десподов, но тя остана "незабелязана" за кадиите. А пък вторият гол на Ботев беше отменен заради несъществуваща засада! "Ботев" е отборът с най-много отменени (при това - красиви!) голове заради измислени засади...
+3
 
 
гуедата със засада почнахме в лигата 2018 с другите шопки пък засади имало накрая... при бабуната блядски намеса срещу вратаря и при 2я ,също - не точно позициониране в рамката... 2я гол след грубо подминато нарушение на деспотов съборил Кристиян... Тодор Центъра вкара от ъглов 1/2метър я вадеше вратаря им от кочината ... 2 дуспи ненормалния не свири... Стиван Абоната ги тресна пак...
+3
 
 
Отборът на "Ботев"Пловдив заслужава само адмирации за играта си при тези антифутболни условия и многото контузени и наказани ирачи.Браво на футболистите,браво и на Николай Киров който в ефир каза истината около принудително провеждане на този мач!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
на 16.12.2018 г.
+8
 
 
Играта няма какво да я коментираме. Самият факт , че първия гол стана след асистенция на ледена буца , е достатъчен ! Самото провеждане на мач в такива условия си е чисто престъпление. Браво на Белия , че не е искал мача да се играе ! Срам за тези от нашия щаб , които са клекнали на изнудването на свинете и делегата на БФС ! к*р за БФС.
+9
 
 
Присъединявам се към коментара на Нако - мъжка игра, харесаха ми. През второто полувреме ги надиграхме тотално. Станаха някои хубави комбинации. Не ми се мисли при сух терен. Късметът днес покри Литекс - София, да не говорим за "асистенцията" на буцата сняг при първия гол. Втората асистенция беше на Минев, и за двата гола. Очевидно това беше пробойната, както и при мача с говедата. Този път треньорите се усетиха и го прехвърлиха на другия фланг, но беше вече късно. Имаме отбор. Дано го запазим.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 16.12.2018 г.
+10
 
 
Не дадена дузпа за игра с ръка, отменен гол, само 2 мин. продължение - на свинете пак им свири техен рефер. Иначе - реват за това срещу Домуса. Циганките по-долу - гледайте в дясно 10 т. само за сезона, нататък не ми се мисли къде ще сте из батака - дънни риби, некадърни.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
с .. . с. с.с .с с. с.с
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: