ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Арапович: Ако не бяха спрели Аралица със засада, дербито с Ботев щеше да свърши както днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:32 / 15.12.2018Коментари (23)12223
Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович направи доста интересен коментар на двубоя с Ботев (Враца), завършил 4:0. Босненският специалист говори за атмосферата в отбора и за това дали се притеснява за поста си. Акрапович се върна и на дербито с Ботев, загубено на Лаута с 0:2.

Ето какво каза наставникът на черно-белите след разгрома над Ботев (Враца):

Ядосах се през първото полувреме, защото не вкарваме 100-процентовите ни възможности. За мен като треньор е важно, че все пак създаваме тези положения. Не е толкова лесно, както си мислите.

Тези млади играчи понякога се притесняват. Още повече, когато са в дълга серия без гол, както Бирсент Карагарен. За мен беше важно, че той имаше нон-стоп положения, движи се добре и аз нямах повод да го критикувам и той да не играе. Казвах му да вярва в себе си.

Аз анализирам цялата ситуация, не само резултатите. Ние сме много млад отбор, днес на терена имаше 7 човека под 24 години. Трябва търпение!

Ако на Анте Аралица не бяха вдигнали засада, когато изскочи в чиста позиция срещу Ботев, мачът може би щеше да тръгне в друга посока. След това той отново получи шанс. Ако беше вкарал, дербито щеше да свърши както днес.

В съблекалнята има добра атмосфера. Този отбор е жив и това е важно за мен. В нито един момент не съм си мислил, че ще загубя поста си.

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ко пийш ве арътлик че те реже така?Изтрезней преди да се изхвърляш,че виж какви простотии ръсиш!Наздраве!!Физкулт!Ура,ура,ура!
0
 
 
Дербито отдавна мина бе. Толкова ли много боли, че се връщаш назад да се оправдаваш. Тарикат мъж не писка. Добре, че бихте Враца, иначе беше пътник. Сега поне ще ти радваме по-дълго време. Бащата, Илиев и Войнов бяха класа над този.
-2
 
 
Бруно е абсолютно прав! Отмениха ни чист гол! Бяхме ли повели, селяните нямаха шанс! Разбирам омразата на жълтите тролове, които пишат от 5-6 ника, но Бруно ги унижи с перфектен мач в Коматево, когато прехвалените селяни начело с клепара нямаха удар в нашата врата, ама това не бива да се напомня? Нали? Жълти жени! Днес в 17:30 ще ви видим, как ще се отдадете на големия комунистически брат!? А нИдрлиф пак ще играе ганкиното! Дано да има дерби за купата!? Ще ви унижим отново жълтури!
-1
 
 
Браво Бруно. Велик си! Освен, че си най-добрия треньор, не само в България, единствен ти имаш смелостта да казваш истината. Мача със жълтите го изгубихме заради съдията. Освен засадата на Аралица, имаше още една такава. Имаше и две дузпи за нас.При първия гол имаше нарушение в атака, а при втория Неделев беше в засада. През целия мач, тотална доминация на Локомотив. Но Домуса и Пеевски, бяха хванали съдията. Както и във всеки мач. Защото знаят, че ако се играе честно, Локомотив ще е безапелационен шампион.
+1
 
 
Колко болка има в тия хора, че още продължават да говорят и оправдават за унижението преди два кръга. Кошмарите от мача и Тошо явно не са спряли, а се усилват лавинообразно! :)
+7
 
 
И ти си долно копеле физкултурнико от бивша сръбска република.АКО,АКО....долен лайнар.
+4
 
 
А, бе физкултурник - до 60-тата минута не знаеше къде се намираш...и след това го даваш ербап... добре, че вратаря не изби добре смешния удар на Караибрахим..бяхте рухнали психически и физически..след гола нещата се обърнаха както нормално се получава..И колко ли те боли щом след два кръга още коментираш мача с Ботев - палячо..
+7
 
 
Абе тъпанар ако ако. Ако беше бабами мъжка щеше да ти набие една гола дръжка. Погледни си диреджето къде се намираш и тогава говор АКО АКО. Мърляч.
+10
 
 
Глупако,глупакоо,ако това,ако онова,приказки след дъжд качулка! Айде оправдан си вече за дербито с Ботев,можеш да спиш спокойно!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: