ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (17) | Вчера (28)
Фенклубът на Локо към шефа на ОДМВР-Пловдив: Двама от вашите са футболни хулигани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:27 / 07.12.2018Коментари (12)19096
© Фенклуб Локо Пд
Фенклубът на Локомотив Пловдив публикува на своя сайт открито писмо до шефа на пловдивската полиция Атанас Илков.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение от Лаута без редакторска намеса:

До началника на РДВР Пловдив

На 1 ноември 2018 г. Фенклуб Локомотив Пловдив излезе с официална позиция по отношение на Закона за изменение и допълнение на Закона за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, по-известен като закон срещу (уж) футболното хулиганство. Ясно изразихме несъгласието си с редица клаузи в този закон, както и опасенията си, че той ще послужи на органите на реда за репресии, своеволия и безчинства срещу обикновени футболни фенове и граждани на България.

Получихме безпрецедентни заявления за подкрепа от привържениците на други футболни отбори. Тези наши опасения напълно се потвърдиха след поредния кръг на вътрешното първенство и извадиха наяве грозното лице на криворазбраната воля за борбата срещу уж футболното хулиганство.

За какво иде реч?

Това е Димитър Метахчев, действаш полицай от МВР Пловдив. Същият този полицай, охраняващ футболни срещи, е член на крайната фракция Лудата Банда, а в свободното си време е футболен хулиган и пръв приятел с тези, срещу които уж трябва да се бори.

Искаме да попитаме докога МВР Пловдив ще толерира подобни служители в редиците си, които да злепоставят съвестните полицаи и техния труд. Докога на мачове на Локомотив Пловдив лица като Димитър Метахчев и Иван Елшишки ще са едни терористи облечени в униформи, безчинстващи по нашите стадиони и извън тях? Крайно време е това да спре!

Фенклуб Локомотив Пловдив ще следи случая и при липса на адекватна реакция от страна на съответните органи ще реагира по предвидените от закона начини.
Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
05.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Драги ми локомотивци, това вече е жалко и смешно.. Бива ли да сте толкова долнопробни в опитите си да привлечете внимание към себе си? Да плюете по човек, който първо не познавате, второ няма никакмо провинение, трето душата и сърцето са му далеч по-чисти и неомерзени от повечето ви деградирали, "репресирани" фенове и т.н. ... Така ли се става хулиган? Като сложиш фенски ариткул и се снимаш? Ако това прави човек хулиган, то би следвало незабавно да си самозакриете фенската групировка, с която най-много се гордеете Lauta Hools, защото очевидно и представа си нямате от футболно хулиганство.. Смешни и жалки сте. Ботев Пловдив ви унижи и на терена, и на трибуните, и извън стадиона.. Приемете загубите с високо вдигната глава и продължавайте напред! Няма да ви е за първи път.. И когато казвате, че сте репресирани.. Защо повечето ми приятели, свестни локомотивци отричат да са били репресирани или тормозени от полицията.. Утрепки като вас изгониха хората от стадионите в България.. БФС и футболната мафия се храни от такива като вас.. Манипулируеми лумпени без цел в живота..
+2
 
 
Как пък веднъж не излязохте и да кажете , да Ботев заслужено победи, смачка ни и ни надигра категорично. Мача мина и замина, никой от жълто-черната общност не му обръща вече внимание , а вие вече 10 ти ден рев, декларации и носене на вода от 100 кладенеца. Предполагам мода ще изтрие тези мои думи, ама ай де вече спрете се.
0
 
 
Откровена лъжа и спекулация! Митко е абсолютно умерен фен на Ботев, така както мнозинството граждани на Пловдив.
+3
 
 
Вие изобщо познавате ли този човек,какво сърце и каква душа има.Ако бяха половината българи като него България щеше да е светлинни години напред.
+2
 
 
Добре де, футболното хулиганство не е проблем или то няма почва у нас? Да не говорим, че претенциите към законодателството погрешно са адресирани към РДВР! Цял стадион откровено да псува на майка може би е приемливо за някои? Или да се самоуспокоим, че нищо не може да се направи и затова обществото не трябва да се бори срещу това явление? Това е терора, от страна на невежите спрямо нормалните фенове. Защото за да се псува, не се иска нито много акъл, нито високо образование, нито голяма физическа сила, нито някакви специални умения. Относно присъствието на полицейски служители във футболните агитки. Няма подобна забрана, като тази за членството в политическите партии. И то не е по-странно от присъствието в агитката примерно на един университески преподавател или лекар, адвокат, архитект, строителен инженер и т.н., каквито също има. И за двамата цитирани полицейски служители не е упоменато конкретно укоримо или престъпно деяние. Те не са призвани да се борят срещу феновете в агитката, както се твърди в декларацията, а само срещу противообществените им прояви, ако има такива. Но за да е успешно това, то трябва да има нетърпимост към тези прояви от мнозинството и най-вече от тарторите на агитките, каквато за съжаление няма, засега!
на 07.12.2018 г.
+1
 
 
Вие въобще познавате ли го този голям Българин?! Ужасно се изложихте! Срам нямате, но и никой не очаква това от вас.
0
 
 
Някой има ли доказателтво за хулигански изцепки на полицаая или всичко е плод на циганско въображение.Аз виждам фен на Ботев,който работи в полицията.Автобус с ваши фенове на трактористкия протест прави ли ги трактористи.Вие също имате фенове полицаи.Хулиганите трябва да се задържат.Без значение от кой отбор са.Не се правете на амиши.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
И кво стана сега - bultra$,милиционер, bultra$,милиционер, bultra$, милиционер
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Манол Георгиев: Изпуснахме уникален шанс да бием Спартак, те изравниха след карамбол
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: