ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите с нова декларация: Крадецът вика дръжте крадеца!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 07.12.2018Коментари (15)9511
©
Обединени фракции BULTRAS публикуваха днес на официалния си сайт поредната декларация с основна тема изминалото пловдивско дерби между Локомотив и Ботев.

Plovdiv24.bg представя текста без редакторска намеса:

Изминаха два дни от дербито на Пловдив. Дерби, белязано от тоталната жълто-черна доминация. Два дни, през които Пловдив ликува, а шепа болни мозъци бълват лъжи, заблуди и небивалици една след друга.

След всяко дерби има задържани лица, които по някакъв начин са нарушили разпоредбите и законите. Дали са внасяли пиротехнически изделия или други забранени предмети, дали са скривали лицата си с маски, дали са нарушавали обществения ред, дали нещо друго, това се случва постоянно. Привърженици на Ботев Пловдив бяха задържани и съдени по същите точки на предходното дерби, има такива и сега. Явно са пострадали и привърженици на противниковия отбор. Вместо обаче организираните им структури да атакуват безумните части на изменения Закон за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия, те използват наказаните им привърженици, за да нападнат нас и да внушат откровени лъжи в публичното пространство.

Първо

Ние, за разлика от тях, нямаме тази практика да внасяме пиротехнически средства със съгласието и знанието на органите на реда. Не сме имали и нямаме "отлична комуникация с органите на реда за това кога, как и какви средства да вкараме". Нека си дават личните карти срещу факли, щом смятат това за редно. казаните им привърженици, за да нападнат нас и да внушат откровени лъжи в публичното пространство.изминаха два дни от дербито на Пловдив.

Второ

Лицето, което е повод на поредния им жалък опит за изкривяване на истината, е привърженик на Ботев Пловдив. Вероятно както много други служители на МВР, които се интересуват от футбол, са привърженици на един от двата клуба. Тук обаче искаме да попитаме какво значи "краен привърженик"?

Лицето, упоменато от тях, не е член на групите в BULTRAS. Лицето, упоменато от тях, не участва в каквито и да било сблъсъци между двете публики. Лицето, упоменато от тях, не използва служебното си положение, за да помага на привърженици на Ботев Пловдив да остават безнаказани от закона. Защо те твърдят това? За да изопачат за пореден път истината.

Истината, че всичко е точно обратното. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Иванов Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, е член на една от трите им най-крайни фенски организации. Точно техен привърженик, лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е участвал в сблъсъци между двете публики, изключение не прави и възникналият инциден от онзи ден, когато отново същият присъстваше на случката, облечен с артикул на същата тази крайна група. Точно техен привърженик, а именно лицето Атанас Качаков, младши разузнавач в Криминална полиция 01 РУ, многократно е помагал на техни привърженици, които са нарушили закона, да останат безнаказани, използвайки вътрешна информация.

След като те искат да бъдат взети мерки и ние ще попитаме ръководните структури на МВР кога лицето Атанас Иванов Качаков ще понесе последствията си за "извънкласните" си дейности?

Ще бъде ли направено вътрешно разследване за това къде е било въпросното лице през вечерта на 04.12.2018г.?

Ботевисти, ние нямаме полицаи, които да ни оправят кашите, нямаме практиката да си сътрудничим с органите на реда, нямаме практиката да им даваме информация срещу дадени лица, нямаме полицаи по групите. Истината винаги излиза наяве, а по повод поредния опит за изкривяване на истината от страна на малцинствените групи, народът отдавна е казал "Крадецът вика дръжте крадеца"!

Обединени фракции BULTRAS
Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
05.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Пичове , три дни след дербито , продължава да властва простотията. Под всяка тема свързана с мача само обиди , закани , стига вече. Повечето предполагам сте на възраст която не предполага такова държание и речник. И аз съжалявам че паднахме ,и мен ме е яд че нашите неможаха да си вкарат положенията ,и аз бях бесен , но не ми е първата загуба ,няма и да е последната. Не ме интересува кой полицай какъв е ,от кои е ,кой къде се сбил, кой победил и т.н. ,мина ми времето...Смешно е ,при положение че БГ футбола е стигнал дъното ,да се хващаме за идиотщини различни от спорта , да им даваме гласност и да ги коментираме...
0
 
 
Фенове на Ботев крадоха шоколади по магазините....А сега кой е крадеца?
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 07.12.2018 г.
+2
 
 
Циганчета, вместо да се закачате с нас - напишете една Декларация - "Тоя пък Тодур Ниделеф да спре да ни вкарва голове от ЦЕНТЪРА". Абе, нещо ми се губи тия дни Крушата, що така? Май му е спаднал наклона и не може даже да говори, хахахха! Чакам го да се изкаже за дербито, за което беше сигурен че ще спечели, чак бил подковал магарето.:-)))))
-5
 
 
Без смисъл, неграмотно и тревиално. Ама все пак е писано от жълтури. Много ми е интересно, къде бяха тези същите , когато пак феновете на Локо излязоха с декларация против новият закон....която засягаше и техните, както на всички публики интереси??? Сега някакъв глупав отговор, в който се набляга на накакъв полицай, за който вече беше писано. Тъпо.
-5
 
 
Жълти бездомници, нали оня ден отговаряхте за последно?Днес пак се оправдавате като първолаци. Чета и рева..За първи път виждам "ултраси" да защитават милицията. То не е оправдаване, не е чудо. И викате нямате полицаи по групите ,а? През седмицата сте милиционери, уикенда хулигани..И как беше новата ви песничка? Обичаме да духаме, на куките...
+4
 
 
А бе, какво им обръщате внимание? Наближават празници и се подготвяйте за тях! Оставете ги на пластмасовия, да им изнася лекции на тема "Колко е хубаво да биеш Ботев преди коледа!", а те да подковават магарета и ближат рани!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 07.12.2018 г.
+4
 
 
а е тия жалтури до кога ше ни бият на терена и на улиците ,а ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: