ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Капитанът на Локо: Имаме 5-6 човека по 190 см, а допуснахме гол от корнер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:11 / 04.12.2018Коментари (19)7687
Капитанът на Локомотив Димитър Илиев поздрави колегата си от Ботев Тодор Неделев, който вкара гол от центъра при победата с 2:0 на Лаута.

Ето какво каза нападателят на черно-белите след мача на Лаута:

"Последните няколко мача имаме 100-процентови ситуации, които не можахме да реализираме. Недопустимо е да ни вкарат гол от корнер, при положение, че имаме 5-6 човека по 190 сантиметра. Комплименти за уникалния гол, който реши мача. Честитя победата на Ботев!"

Не можем да се оправдаваме всеки мач, че не си вкарваме положенията. Тази загуба идва в много неподходящ момент. Настроението е ужасно, няма какво да се лъжем. Трябва да се вземем в ръце, да започнем да играем и да побеждаваме".

Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Митко е умно и интелигентно момче и респект за изказването му. Познавам го още от когато ходеше с автобуса на тренировки и в МГ-то. Един от малкото които знаят какво е да играеш за родният си отбор и да имаш качества. Настина в момента Локото нямат почти никакви футболни аргументи и са отбор събран от бюрото за безработни в Сърбия/Хърватия и тн.
+3
 
 
"Трябва да се вземем в ръце, да започнем да играем и да побеждаваме", каза Митко. А няколко дни преди това фен-клубът на железничарите написа "да се стиснем здраво" или нещо подобно. Стискайте, братя, стискайте - стискайте там, където ви сърби! С този сърбо-хърватско-босненски треньор, който от "славния" "Локомотив" направи един югославски отбор (със само двама българи и един брикет за цвят) и със собственик, който е постоянно в Архентина и Бразил, на който му се ще някой да му оправи наклона на оная работа, докъде ще стигнете? Даже и Ботев вече не иска да ви помага за да излезете от черната дупка, в която ви вкараха Жоро Илиев, Тото Динев, Весо Магарешки, а сега и Куртрошарски...
+3
 
 
Като чета, секс репликите са повече от един порно филм. Все някой го навира, клати и т.н. Хайде спрете се - това е спорт. Ще има победители и победени - веднъж едните, после другите при тази изравнена статистика.. Вместо да превърнете дербито в празник, вие вършите глупости..
+2
 
 
тея дългите да брулят орехите на околовръстното!!!
-4
 
 
жалко че е само един Митко, повече такива ни трябват стабилни, можещи и знаещи но днес не го оставиха много да играе, истински локомотивец! другия път ги грабваме !
-4
 
 
Урода под мен показва, за каква сган иде реч, когато става въпрос за тази в жълто и черно! Победата днес, нито която и да е не ги прави по-малка сган! Защо бе Иване? Защо бе долна, селска гнидо? Какво лошо е казал Митко? Ами кога и някой от вашите любимци ще се изкажат така след загуба в дербито бе? Кога? Ще ти отговоря:Когато цървула стане трандафор, а жълтура-гражданин! Само мор за такова като тоя бай иван!
+4
 
 
Кретен с този бетон сте за никъде!Дано да изпаднете сган мръсна!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: