ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Писмо от разочарован студент довърши Слави Трифонов!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:38 / 02.12.2018Коментари (6)120043
©
Слави Трифонов продължава да трупа негативи и критики от най-различни хора! Интервюто на Слави Трифонов с премиера Бойко Борисов направо му отряза главата. Шоуменът вече няма очи да погледне хилядите хора, които му вярваха. Един от тези хора е студентът Николай Чакъров. Той е участвал като доброволец в референдума, иницииран от Дългия, но сега е отвратен. Ето и неговото отворено писмо, пристигнало в редакцията на "Пик“:

Доброволческият труд е интересно проявление на демокрацията. Даваш безплатно труда си и собствените си ресурси , защото си или много вярващ, или си много наивен.Общото и в двата случая е, че го правиш от някакъв идеализъм. Интервюто с Бойко Борисов показа на всички доброволци колко наивни идеалисти сме. Наивници, които повярваха на една обречена кауза, на една утопична идея за друг вид система.

Много трудно мога да определя как точно се почуствах гледайки въпросното интервю. Обзе ме гняв от удобно – щадящите въпроси, срам, че 673 481 хора, дали лично подписа си, останаха излъгани, погнуса от нечистоплътната политика.

Може би най-силно беше чувството, че съм предаден.Това е чувството, което изпитваме всички ние, които работихме толкова време под надслов, че няма такава държава. Но дано да греша. Обичам да греша. Грешката е най-големият урок.Аз лично не знам какво да отговоря на всички тези 673 481 души, които 6 месеца, убеждавах,че този път ще е различно, че този път ще променим нещата,че този път народът ще се пребори. Явно съм ги излъгал.

Излъгал съм моите приятели, моите познати. Явно сте ги излъгали и вие. А преди година на един площад пред едни 100 000 души, казахте: “Аз съм един от многото".Може би сте от многото, но от многото, които ни излъгаха, от многото, които ни показаха, че не може да има промяна в държавата.

В крайна сметка да цитирам вашия колега Ивайло Вълчев: “Оправяй се самичък", като само ще добавя "Народе".Нали, Слави? Да ви припомня, че ние, като доброволци и граждани, не работихме, за да направите политическа партия, която да бъде патерица на ГЕРБ, работихме за точно обратното. Накрая искам да кажа на всички "строители" на съвременната фасадна демокрация: България е имало много преди вас, ще я има и много след вас!

Николай Чакъров, студент


Още по темата: общо новини по темата: 1871
14.12.2019 »
14.12.2019 »
14.12.2019 »
10.12.2019 »
07.12.2019 »
26.11.2019 »
предишна страница [ 1/312 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Това за България, че щяло да я има и много след нас, не е много сигурно.
+1
 
 
"Искахме да направим нещо ново, но се получи както винаги!" - това е стара приказка. Не че не мога да разкажа и други подобни: на времето доброволно почистихме някои зелени площи за да рекламираме "Зелената партия", която започна предизбораната кампания в Пловдив начело с един много достоен българин - д-р Здравко Савов. Джурналистите избягват да ни припомнят за този човек, който беше "починат" към края на онази кампания за да може на негово място като "първа резерва" да се вмъкне продажният мафиот иван костов и да съсипе икономиката и държавата ни.
на 03.12.2018 г.
0
 
 
До някаква степен го разбирам. Че Слави излъга тогава, излъга . Гледах интервюто , предполагам че дългия е имал друга цел, но както се случва в държавата идеята е добра , но както винаги реализацията куца. По важно е че тогава успя да накара хората излезнат и поне малко да се опълчат на властта , но проблема че всичко беше за кратко и някак си потъна в мрака.
на 03.12.2018 г.
+2
 
 
За морала и самозабравата на този Учиндолски цървул можем да съдим и по снимката, особено като гледам разкрачената к***а зад него!
+11
 
 
Идеализъм присъщ на младите... -"Давайте да ставаме, да съборим системата и после всичко ще се оправи и ще тече мед по улиците!" Системата, драги ми Чакъров, е огледало на обществото, докато то не се промени, откъм навици, култура и отношение на гражданите един към друг, колкото и "системи" да бутнем, колкото и управници да сменим, пак ще сме си на същия хал.
+9
 
 
Пич сам си си виновен! Като кон с капаци си! Докато вярваш че ще дойде принца на белия кон и ще ни оправи, ще е така! Има ед глобална истина че, Честен и Политик са оксиморони. За какво мислиш че се бори Дългия? За чест и слав? Че е безкористен? Аиде моляти се.. Всичко В България е заради интереси! А по паметните все още помнят кой го спонсорираше преди време....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Акция "Наглец" на Plovdiv24.bg срещу неправилното паркиране
Вдигане на тежести - състезания и подготовка
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: