ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Това е тайният коз на Локо срещу Лудогорец! Май дойде неговото време да е титуляр!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:44 / 12.11.2018Коментари (18)9701
© Plovdiv24.bg
Огромни проблеми със защитата на Локомотив трябва да разрешава треньорът на черно-белите Бруно Акрапович за предстоящото дерби срещу Лудогорец, установи Plovdiv24.bg. Двубоят от 16-ия кръг на Първа лига е на 24 ноември от 17,30 часа на Лаута.

Неприятната ситуация при "смърфовете" идват от отсъствието на двама от основните централни защитници в отбора - Асен Георгиев и Димитър Везалов. Първият все още се възстановява от операция на менискуса, а вторият получи червен картон след края на мача срещу Славия (1:1).

Така за битката срещу хегемона през последните 7 години в родното първенство на линия остава единствено нигериецът Стивън Езе. Пред Акрапович се очертават два варианта за втори централен защитник.

Първият е да преквалифицира на този пост някой от бековете или дефанзивните халфове, като в този случай най-реално изглежда пускането на Янко Ангелов в центъра на отбраната.

Другият вариант е да се гласува доверие на досегашната дълбока резерва Лукас Масоеро. Аржентинецът редовно попада в групата на Локо за официалните мачове, но играе предимно в контролните срещи.
Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Цигани прости,точно вие не говорете за тото.Един президент изгонихте именно за това,като прибавим 4 убити и и двама мангала не виждам повод за нападки именно за уговорени мачове.Как така имате повече победи над лудите горяни от всеки друг.С две победи спряхте нападките срещу клоуна.Случйно ли е.
+1
 
 
Жълтите птофесионалистКИ, да не говорят за "даване" и "връщане", защото всички помним порното в Коматево, което именно те сътвориха с разградския си спонсор 2-3 след пълна обръщалка!!! Нима забравихте този срам, жълти кратуни? Тези червени картони след мача и готвените тежки наказания на наши играчи, без да имат вина не са случайни, защото Локото е кошмара на потурите! Локомотив има 6 победи над 7-кратните шампиони! Никой друг в А група няма и половината! Домус-ага знае това и взима мерки. Ние ще играем, колкото можем. Със сигурност обаче няма да се наведем като вас! Загубата с осакатен състав няма да е нищо изненадващо. Молете се за дербито да имаме още наказани или контузени, защото вие не сте нищо особено...а и помните ли 0:1?
+1
 
 
Папагали не разбрахте ли че не ви е мястото тук.Вървете на село и си помислете хубаво колко години ще ви ш**ат още резаците.Как ще играем срещу Лудогорието си е работа на Акрапович.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 12.11.2018 г.
-3
 
 
След това 0:1 - сега ще се играе за точен резултат с двуцифрена сума! Продажници!
-3
 
 
Подаръкът от "Лудогорец" ще трябва да се връща, железнодорожници!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: