ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се измъчи срещу слабака Септември, но удари в последните минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 10.11.2018Коментари (10)12535
Ботев се измъчи срещу Септември, но победи с 2:0 в мач от 15-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двете попадения паднаха в самия край на срещата и бяха дело на резервите Васил Шопов и Иван Василев.

Антонио Вутов пък пропусна дузпа между двата гола.

По този начин "канарите" запазиха 5-ото си място във временното класиране и вече са с актив от 26 точки.

Двубоят започна доста лежерно и първата по-сериозна опасност дайде чак в продължението на първото полувреме. Звездата на домакините Тодор Неделев овладя една топка и шутира по земя от около 20 метра, но на сантиметри покрай гредата в аут.

В 50-ата минута Ботев пропусна отличен шанс за откриване на резултата. След едно центриране отдясно Стивън Петков се озова сам срещу вратаря, но стреля високо над напречната греда.

Четвърт час по-късно Септември също имаше огромен шанс да отбележи. Байду пусна пас към Мирослав Будинов, който направедна и с петичка върна към Георги Русев. Неговият изстрел бе блокиран, а при рикошета топката стигна до Байду, който стреля от воле. Този път кълбото мина на сантиметри встрани от вратата.

Десет минути преди края Тодор Неделев центрира от фаул в наказателното поле. Там Димитър Пергов стигна до топката и от близка дистанция шутира, но отново неточно в аут.

Така се стигна до 90-ата минута, когато влезлият като резерва Васил Шопов вкара за 1:0. Това стана след груба грешка в отбраната на гостите, при която футболист на Септември опита неспокосано да върне с глава към своя вратар. Топката стигна до Тодор Неделев, който почти от аутлинията подаде към Шопов и той с коляно прати топката в мрежата.

Във втората минута от добавеното време Стилиян Николов от гостите получи директен червен картон, след като изби с ръка топката от голлинията! Отсъдената дузпа обаче бе пропусната от Антонио Вутов, който шутира в гредата.

В 94-ата минута Ботев вкара второто попадение в мача. След разбъркване в пеналта младокът Иван Василев се оказа непокрит и от 10-ина метра шутира с левия крак в мрежата - 2:0. Това бе първи гол за нападателя в мъжкия футбол.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Йордан МиневДимитър Пиргов, Кристиан Димитров, Джонатан Перейра, Тодор НеделевСеркан Юсеин (83- Филип Филипов), Лъчезар БалтановСтивън Петков (90+1- Иван Василев), Диого Кампос (58- Васил Шопов), Антонио Вутов.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.11.2018 г.
0
 
 
тва не е мач бе ,утре ше гледате мача на годината в европа . 2:5 , 1:4 , 3:6 ги биййм и ги убиваме тея мърши с точен резултат и обръщалка .саде Локо и вотка до гроп
+5
 
 
Определено Шопов трябва да получава повече игрови минути отколкото безполезния Диого!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 10.11.2018 г.
+4
 
 
Васко Шопов въобще не се зарадва при гола. Киров, пускай в игра това 26-годишно момче - сам знаеш, че може много и има хляб в него. Утре ще си бие камшика и ще викаш нямам средна линия.
на 10.11.2018 г.
+8
 
 
Скучно първо полувреме. По-добро второ, но с много пропуски. Септември играха в стил "Буферско катеначо" - рейса пред вратата, а ние трудно играем срещу такива отбори. Накратко - труден мач, но сладки три точки.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.11.2018 г.
+1
 
 
Циганската мъка - край няма! Гризяха нокти и предвкусваха радост, само че всичко се обърна и сега метат ноктите по земята. Свиквайте, калайджии - все така ще е от тук нататък.
-5
 
 
Киров,посредствен треньор,бие само слабаци,при положение ,че Левски пада от Люксембург,имаме най-слабото първенство
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 10.11.2018 г.
+1
 
 
Браво, момчета. На такива ненужни никому отбори, паркиращи рейса пред вратата - това им се полага - голове в последните минути!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: