ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Архитектът на Колежа: Правим пълна ревизия на изискванията на УЕФА за 4-та категория
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:23 / 31.10.2018Коментари (4)8227
Архитект Георги Савов разкри, че в момента той и ръководството на Ботев правят пълна ревизия на изискванията на УЕФА за получаване 4-та категория на стадион "Христо Ботев“, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"В момента се извършва много сериозна аналитична работа, включваща няколко направления. На изградения сграден фонд се прави сериозна оценка - какво е състоянието и какво предстои като работа. Налагат се много дейности извън първоначално предвидените“, започна изказването си архитект Савов.

"По отношение на площадковата инфраструктура бяха направени доста неща - връзки с канализация, с водопроводи. В района се строят и се построиха много сгради, трябва и това да се отчете. Самите осветителни тела се промениха и сега и мощностите са различни. Това, че не се работи е привидно и категорично не означава, че работата, която се върши в момента, е маловажна“, каза още специалистът.

"Световната практика е всичко да бъде планирано и в момента, в който то започне, всичко да бъде със срокове, сметки, както е планирано. Много можем да си говорим на тази тема, но да допълня, че в момента се прави пълна ревизия на изискванията на УЕФА за категорията, която искаме да покрива стадионът - 4-та. Изискванията на УЕФА се променят. В момента проеряваме какви промени са необходими, за да достигнем тази 4-та степен“, уточни архитект Савов.

"Обследването на стадиона засегна преди всичко конструктивната част. Очаквано бяха констатирани необходимост от възстановителни работи на места. Бяха посочени тези места, бяха направени обследвания за якостта на определени материали, за състоянието на армировки, хидроизолации и т.н. Това бе едно полезно обследване, което със сигурност ние използваме в момента. Хубавото е, че няма нищо изненадващо, нищо извън стандартното, което очаквахме. Но това обследване беше необхозимо да се направи, тъй като неговите измервания и лабораторни анализи са много важни за продължаването на работата", завърши архитект Георги Савов.

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 01.11.2018 г.
-1
 
 
Бла бла бла бла ... Работата се пече канари ! Ша стане , само още малко търпение ! Някъде към 31-февруари започват истинските строителни работи !
-1
 
 
Питайте направо какви ще са изискванията през 2220 година
-3
 
 
Искам дапопитам какво прави тук Адалберт Зафиров?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Революционно предложение! Ботев поиска финалът за Купата да е в Пловдив
В мач на закрито: Нов в Ботев с драматична загуба с гол в 98 минута
Сдружението с важна информация за "Колежа"! Сложи инженер за контрол и даде краен срок на етап 1
Иновативно! Феновете на Ботев гласуват за президент на БФС
Ботев се учи от най-големите! Копира легендарен немски клуб
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: