ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Железов пак се прояви! Наказа Локо със скандална дузпа за игра с корем!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:23 / 21.10.2018Коментари (33)14539
© Lap.bg
Локомотив Пловдив загуби от Дунав с 0:1 в мач от 12-ия кръг на Първа лига, който се игра на градския стадион в Русе. Съдията Валентин Железов даде скандална дузпа за домакините, която бе превърната в гол от Красимир Станоев.

По този начин "смърфовете" останаха с актив от 17 точки на 6-о място във временното класиране. "Драконите" пък прекъснаха негативната си серия от 5 поредни шампионатни срещи без успех и вече са с 11 точки.

Черно-белите първи стигнаха до две чисти голови ситуации и това стана в рамките само на една минута. В 19-ата Асен Георгиев изведе с 40-метров пас Бирсент Карагарен сам срещу Филип Димитров. Последва удар на капитана с десния крак, но вратарят на Дунав изби в корнер. След неговото изпълнение Асен Георгиев засече с глава, като топката докосна играч на Дунав, срещна гредата и излезе в корнер.

В 28-ата минута Красимир Станоев от домакините опита изстрел от фаул, но топката рикошира в стената. При последвалия ъглов удар вратарят Мартин Луков изби с ръка, но топката отиде към Ахмед Ахмедов, който я посрещна с глава, но не успя да отправи хубав удар и кълбото излезе в аут.

След това в продължение на повече от 40 минути острите атаки към двете врати бяха рядкост, като играта бе предимно в центъра на терена.

Така се стигна до 67-ата минута, когато реферът Валентин Железов отсъди скандална дузпа за Дунав. Иван Коконов центрира в наказателното поле, където Даниел Пехливанов направи опит да шутира с десния крак. Топката се удари в корема на Милош Петрович, който на всичко отгоре бе на не повече от 20 сантиметра от футболиста на Дунав, но въпреки това Железов остана непреклонен в решението си.

Зад топката застана Красимир Станоев, който вкара за 1:0. Това всъщност бе и първият точен удар за "драконите" от началото на мача.

В добавеното време Ален Ожболт прати топката в мрежата, но попадението правилно бе отменено заради засада на Бирсент Карагарен.

Дунав - Локо (Пд) 1:0

Голмайстори: 1:0 Красимир Станоев (68-дузпа)

Дунав: Филип Димитров, Георги Динков, Преслав Петров, Мартин Ковачев, Красимир Станоев, Христо Попадийн, Иван Коконов, Светослав Ковачев, Мохамаду Ндиайе (63- Даниел Пехливанов), Бранимир Костадинов, Ахмед Ахмедов (75- Исмаил Иса).

Локо (Пд): Мартин Луков, Йосип Томашевич, Асен Георгиев, Стивън Езе, Милош Петрович, Игор Банович, Янко Ангелов, Абделхаким Буна (78- Елитон Жуниор), Бирсент Карагарен, Парвиз Умарбаев (63- Ален Ожболт), Анте Аралица (53- Вилим Посинкович).

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не подобава на господарите на Пловдив да играят по този начин. Вярно, че съдията ни поряза, но трябваше да си вкараме положенията.
0
 
 
Железов и Ставров са най- поръчковите съдии.Тук е ясно, че Дунав не го е поръчал, а интереса е някъде другаде. По принцип тоя е слуга на Микренското джудже.Лошото в случая е, че когато се изгаври с Ботев на няколко пъти имаше подигравки от буферите, ето че сега се подигра и тях, но това не може да бъде повод за злорадство, а по скоро равносметка дали има смисъл това първенство и съществуването на отборите въобще и дали не е крайно време един такъв изрод да бъде линчуван още на терена, без значения от последствията за отбора, защото и така да се продължава няма никакъв смисъл!
-1
 
 
Невероятен пропуск на Карагерен, греда и после слаба игра от нас! Вярно е, че съдията така ни подкова с картони, че нямаше как да не се отрази. Дузпата обаче е за прокуратурата! Само идиот би го отрекъл. Няма дузпа, няма загуба! Някои натрапват че сме имали късмет? Късмет в един-два мача максимум, ама бихме все уж именити съперници! Срещу Етър не ни дадоха чиста дузпа, срещу берое ни отменят чист гол, днес дузпа за игра с корем? Хайде рабирачите и злобарите да се замислят ако могат. Ако се бяхме нагъзили на говеда и резаци, сега нямаше да е така! Сега яко балтии и шестица през крив мскарон! Гадно е, но не е срамно. Локомотив Пловдив не заслужава подобно отношение!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 21.10.2018 г.
-1
 
 
Дунав бяха по-добрият отбор, а Карагерен и Луков играха за Дунав. Заслужен успех за русенци. Буфери, нищо не играете, а искате победи.
+3
 
 
Късметът свърши. Изкарайте си главите от задниците,тия малоумници ни съсипват. Играем футбол за В група. Победите над Левски,Ботев и Лудогорец ни изиграха мечешка услуга. Голата истина е тази-трагичен футбол,малоумно ръководство,дебилен собственик.
-2
 
 
Това ако е дузпа, аз съм французин. На терена са само 22 футболисти и съдията. Други няма и резултатът зависи както от играчите така и от съдията. Тъй-че съдийството е фактор и в случая явно повлия на резултата. А това, че преди бил заклал Дунав въобще не може да бъде оправдание. Преди години имаше сходен случай с съдията Кознички на мача на Локо и Левски - измислена дузпа защото левскарите бяха догонващи и беше важно да им се помогне
0
 
 
Въобще не ви е съдията виновен...ялово е нападението - 12 мача 11 гола - няма средно и по 1 гол на мач ?! Точно половината мачове дотук 6 - не сте вкарвали голове..това е притеснителното..Вкарвайте си положенията да видим как ще ви пореже съдията..а между другото Крушарски дали налови риба както се беше заканил ?
+5
 
 
Така ви се пада вмирисани примати!Когато ние пловдивчаните обръщахме внимание на железов ставров и сталев вие мангали играхте кьочеК!Вечен мрак и зловония за вас ненужен боклук!!!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 21.10.2018 г.
0
 
 
Абе, Клошарски - зае*авай ги тия, само си харчиш парите по тях. Никой не ви брои за живи, един съдия не можеш да уредиш, само стойки и тъпашки лафове от теб. Отивай да разсмиваш бабичките у Говедарци, туш си пълен т.шак, това е Пловдив!
+3
 
 
Локо,Локо стига злага на него бе!Само пада.Пак няма радост на нас! Ний пада,жАлтите бие! Ша го трепам Айшето на него.Той виновен ша знайш!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: