ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (28)
Резервите на Ботев с класика срещу Марица в двустранна игра от 60 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:47 / 19.09.2018Коментари (0)3941
©
Отборът на Ботев (Пд) се наложи с 3:0 над Марица (Пловдив) в двустранна игра. Спарингът се проведе на базата на "канарчетата" в Коматево и се игра в две части по 30 минути.

Наставникът на жълто-черните Николай Киров пусна в игра предимно футболисти, които нямат много игрови минути от началото на сезона. Шанс за изява получиха и няколко юноши от формацията до 19 години.

Още във втората минута ботевистите получиха дузпа за игра с ръка в наказателното поле на Марица. Зад топката застана Антонио Вутов, който прати вратаря в обратния ъгъл и откри резултата - 1:0.

В 9-ата минута гостите бяха близо до изравняването, след като играч в "синьо" се озова на чиста позиция и стреля, а Иван Чворович спаси. При последвалия опит да изчисти топката Димитър Аврамов я прати в гредата на вратата на Чворович. 

В 11-ата минута Димитър Пиргов удвои аванса на "канарчетата", след като овладя топката след центриране от корнер и отблизо покачи на 2:0. В 17-ата минута Кристиан Добрев центрира отдясно и Диого Кампос от чиста позиция засече, но стражът на гостите отрази удара.

В 19-ата минута "канарите" стигнаха до идентична ситуация. Кристиан Добрев и Диого Кампос комбинираха в наказателното поле на Марица и последва подаване към Антонио Вутов, който стреля от близка дистанция, а вратарят изби с крак. 

В 22-ата минута Кристиан Добрев отправи ново центриране, което бе засечено от Джонатан Перейра, а от крака на защитник топката се спря в страничната греда. В 27-ата минута Васил Шопов остана очи в очи с вратаря на "сините", но ударът му бе спасен от вратаря.

След почивката темпото на игра спадна, а головите положения бяха факт едва в заключителните минути на двустранната игра. В 50-ата минута Джонатан Перейра се отчете с отличен пробив по десния фланг и подаде към Иван Василев, който от чиста позиция стреля много неточно.

В 57-ата минута Димитър Пиргов опита красив удар от въздуха, който бе уловен от вратаря на гостите. В последната минута на срещата Джонатан Перейра пусна към Иван Василев, а юношата на "канарчетата" от няколко метра прати топката във вратата за крайното 3:0.

Ботев игра в състав: Иван Чворович, Димитър Балинов, Димитър Аврамов, Димитър Пиргов, Джонатан Перейра, Серкан Юсеин, Васил Шопов, Кристиан Добрев, Станислав Шопов, Диого Кампос, Антонио Вутов (Васил Пунарджиев, Евгени Димитров, Иван Василев).
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Кирил Десподов отново е №1, ето всички призьори от церемонията "Футболист на годината"
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: