ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Неделев към фен на Ботев: Писна ми да ви слушам глупостите! Слезте и играйте вие, като сте по-добри!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:14 / 19.09.2018Коментари (6)14875
© Plovdiv24.bg
Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев влезе в конфликт с фен на "жълто-черните", който се опита да отправи градивна критика към него в социалната мрежа Фейсбук. Раздразнен от забележката, халфът на няколко пъти намекна за раздяля с "канарчетата", видя Plovdiv24.bg.

Неделев избухна при наглед безобидна ситуация, когато привърженик на Ботев призова следното пловдивски журналист, направил интервю с него: "Кажи му да се стегне малко".

"Спокойно, като си тръгна, кажи ти на другите да се стегнат! Няма да имаш проблеми с мен", бе отговорът на Неделев.

Въпросният привърженик опита да успокои звездата на Ботев със следното обяснение: "Нямам нищо против теб, Тоше. Ти си нашата икона и те уважавам за всичко, което си дал на клуба. Просто изказвам мнение за моментната форма - твоята и като цяло на отбора. Критиката е градивна, не съм имал намерение да те засегна!"

Това обаче явно още повече разгневи национала и той написа следното:

"Сега аз да ти кажа нещо - като си тръгна някой ден, ще ви видя в кого ще се оглеждате! Защото като Ботев не бие, Тошко това, Тошко онова, а като бие -  браво, вие сте най-големите! Това е много смешно от ваша страна след 1-2 мача да ми говорите кой какво да направи... Слезте вие и играйте, като сте по-добре!

Ми не ми коментирайте снимките, бе, какво да не се занимавам! На мен ми писна само да ви слушам глупостите.. Няма да си мълча и тук някави да ми говорят за футбол, където идват само да плюят отбора.. Да си мълчат, коментирайте си другаде!
Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 19.09.2018 г.
+1
 
 
Тоше , няма да слезем на терена и няма да играем на терена , това не е наша работа ! Ти си професионален футболист , ти си публична личност , ти си звезда на елитен тим. Твойта работа е да играеш на терена , и то да играеш добре , защото доста добре си платен. Не ти е работата (нито ти е "сила") да влизаш в спорове с феновете ! Феновете са ти клиенти (част от заплатата ти идва от тях) , клиентът винаги има право ! Правилно ти е казал ботевиста - стегни се и играй както трябва , както можеш ! И не ни плаши че ще ни напуснеш , щото плашиш белоземските гарги. С тази игра повече от Витоша Бистрица няма кой да те поиска. Ти имаше ШАНС , голям при това , да пробиеш в Бундеслигата. Но се провали. От глупост и от мързел. Щото по-лесно е във Филибето , в чалгата , мадамите , кило ракия и пакет цигари на ден. Радвай се че българското първенство е толкова слабо , че даже с тази западаща игра пак си със статут на "звезда". Засега... Стягай се и играй !
0
 
 
Toше ами виж се какъв ПЛОНДЕР СИ СТАНАЛ какво се сърдиш на ИСТИНАТА?Та ти ставаш само за ВАЛЯК в момента?Ходи да валираш стадиона в Белозем та поне малко да има полза от теб.То не бяха Майнцове то не беше чудо.Вземи да отслабнеш малко селски бек такъв.
+7
 
 
Големият човек е голям тогава,когато не обръща внимание на малките неща.Ти си футболист и публична личност,така ,че се научи да бъдеш търпелив по отношение на някои критики,били те градивни или не.Срещу привържениците не надигай глава,защото те идват да гледат те и твоите съотборници и искат само победи.Бъди търпелив Неделев и ще успееш.Знай,че хората те обичат и защото ти беше казал,че в България ще играеш само за "Ботев" Пловдив.УСПЕХ!!!
0
 
 
Споко, Тошко! Мрънкала винаги е имало. И срещу Чико, и срещу Бонев...Винаги ги има. Горе главата и давай-най-доброто от себе си.
на 19.09.2018 г.
-5
 
 
Саде Ботев. Пак станхме за смях на цяла България канари. Ами прав е Тошко много мрънкачи, много разбирачи. Само плюят по играчите. А, че Тошето последно време нищо не играй е друг въпрос.Саде Ачо, Саде бат Самуил. Кога почвахме стадиото?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: