ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Появи се вариант за заместник на Киров, "бултрасите" са на друго мнение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:27 / 20.08.2018Коментари (26)17538
© Plovdiv24.bg
Въпреки тоталния провал в пловдивското дерби срещу Локомотив, треньорът на Ботев Николай Киров продължава да се ползва с пълното доверие на феновете. Болшинството от запалянковците, както и крайните фенове, са на мнение, че Киров може да промени ситуацията.

"Канарчетата" стартираха повече от колебливо кампанията – имат три поражения, като освен от градския съперник и Левски, загубиха и визитата си на Берое.

В Пловдив вече се заговори, че ако се стигне до треньорска рокада, то фаворит на шефовете за нов наставник е Стойчо Стоев, пише в днешния си брой "Тема спорт". За последно специалистът води у нас отборите на Лудогорец и Левски.
Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Футбола е Логическа игра и трябва да намерим по трезв контрол при негативните вече резултати - а да има сили за пробив (Да водим на говеда, свине, докуци ,марули и лайноходи и да падеш?!?!) на 99% тотото и мафията ,но си взехме купи, а е това възпиращо доказателство, че и на треньорския пост се налага да вземем работлив само с по-здрава психология, да не се влияе от откачени атмосфери и да взима положително участие в Логиката...
0
 
 
Това ако е ръководство, здраве му кажи. А и какво им обръщат внимание на така наречените 'фенове'? Фенове отдавна няма. Махнаха се от стадионите, когато дойдоха пияните, някои надрусани 'ултраси', 'бултраси' и всякакви траси и терерасти. Феновете искали тоя, искали оня. Като са толкова отворени, да изтърбушват джобовете, да вземат Клоп или Зидан и т'ва е. Като нямат кинти, стоят, слушат и подкрепят отбора! И без това много полза от тях няма, защото мине се не мине и глобят клуба с 4-5 000 лева за бомбички, ексцесии т.н.
-3
 
 
Киров вече е компрометиран тотално!И за по-малко от това,което натвори този сезон сме гонили треньори!Белия обаче улучи триото на позора.....загуби и от говедата и от марулите и от лаутджамовете!Това е прекалено!
-2
 
 
Не врат ми шия , хвани единия удари другия , големи треньори няма що
-1
 
 
Пепо Пенчев и Вили главата дебнат от засада.
-4
 
 
Аз нямам нищо против Киров, той даде много на отбора и заслужава уважение.Но с оглед на играта и по-скоро на мотивацията на футболистите, май един нов треньор няма да е лош вариант.След треньорска смяна, винаги има по-голяма мотивация.Нямам друго обяснение, защо 5-6 класни футболисти на Ботев се разхождат по терена.Уж дерби, а пак си играят като на контрола.Против честите треньорски смени съм, но от мача със славия за купата сме една голяма нула.Но като фенове, честно да Ви кажа, трябва да си мълчим.Не се знае от кое какво ще излезе.Миналата седмица разбрах, че Чандъров ще строи стадион на септември.Та аз лично ще подкрепям, без да претендирам за каквото и да било.Нищо не се знае.
+5
 
 
Няма да коментирам качествата на Киров като треньор, а само ще изкажа моето недоволство от това, че той за 2 години не успя да наложи при мъжете нито един наш юноша.Ел Маестро за 2 месеца вкара при мъжете 2 момчета от юношите и виждаме как се представят.Няма как с по 5 минути игра да очакваме от Крис Добрев да израства.Не казвам че трябва да играе по цял мач, но за по едно полувреме може да го пуска.При положение че едва се отървахме от едни бразилци, сега караме друг.Аз съм сигурен че при юношите има не по-лоши момчета, след като при всички набори сме в тройката.Просто белия го е шубе, въпреки че съм почти сигурен че не са му поставяни цели.За мен дали ще сме 6-ти или 7-ми е без значение, аз искам да виждам поне 2.3 наши момчета в игра.
0
 
 
Ако Николай Киров пожелае да продължи кариерата си в Китай/има такива индикации/,според мен Стойчо Стоев е точния човек за старши треньор на "Ботев"Пловдив!
-2
 
 
Смяната на Киров,макар и безвъзвратно закъсняла мярка,трябва да стане незабавно.В тази ситуация дори някой от работниците на стадиона да стане треньор ще е положителна мярка.Незабавно трябва да се работи с психиката и мотивацията на футболистите и най-вече с физическата им подготовка.Вижда се,че Киров е напълно непригоден за този пост.Човек,подкрепящ това недоразумение или не разбира от футбол или го върши по други подбуди,нямащи нищо общо с ценностите на Ботев Пловдив.
+2
 
 
Барнете ли Киров, ще ви изметем! Накрая ще останем феновете и Киров в клубът, а вас няма да ви има. Никога не сме имали по-добър треньор. Киров с доживотен договор в Ботев Пд. Разни Мърльовци,Шиляци,Пенчевци,Вуцовци ги видяхме. Аутори е 25 пъти шампион в Южна Америка и тук се мъчи с звезди за милиони в Разград. Киров не е виновен за това, че няма пари за нормална селекция и футболисти. Ако вместо да се разпродават футболистите спечелили Купата 2016/2017 се надграждаше, сега щяхме да имаме отбор, който да се бори и за титлата. А то какво стана, кои без пари, кои с бележка от клуба си заминаха. Къса резервна скамейка, едни и същи титуляри, които поради липса на конкуренция се и отпускат, защото знаят, че както и да играят накрая на месеца влизат 3-4 000 евро в картата. Киров няма вина за абсолютно нищо. Да правят стадиона, да започваме с нормална селекция и тогава да искаме резултати. До тогава да не сте пипнали Киров, че вече ще стане страшно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: