ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ванчо Траянов избухна срещу Ботев: С красивия футбол на село! Жълта тишина!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 20.08.2018Коментари (35)17045
© Plovdiv24.bg
Бившият халф на Локомотив Пловдив и един от любимците на феновете от Лаута - Ванчо Траянов, избухна мощно срещу вечния съперник Ботев след градското дерби, което бе спечелено от черно-белите, видя Plovdiv24.bg.

Македонецът, който е шампион с Локо от 2004 година, а в момента е част от треньорския щаб на Бруно Акрапович, изрази възмущението си от изказването на капитана на "канарите" Лъчезар Балтанов, според когото Локо играе грозен футбол. 

Ето какво написа преди минути Траянов в личния си профил във Фейсбук:

Играли сме грозен футбол??? Вие понеже играете много красив футбол, затова нямате положение цял мач. С красивия футбол на село 😂 😂 😂 Пловдив е бил и винаги ще бъде Черно-Бял!!! Жълта тишина!!!
Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Този нещастник,където не си знае държавата ще определя какъв е Пловдив...смешник.....
+1
 
 
Балтанов: повтарям, Локомотив игра грозно, а най-грозно от всички игра Луков, вратаря... е няма такъв лентяй, няма нито едно спасяване за 95 минути, а те Локото биха.Грозна работа, каамви! Стикс: ето така чете кривата глава от Коматево мача с Пловдивския любимец...
0
 
 
Нямате думата жълти цървули, ходете да плачете другаде с насраните си жълти задници
0
 
 
Какво е виновен Ванчо Траянов че стадиона им е на село и публиката е от селата....а за Лъчо калпав у...й вълната му пречи.
+2
 
 
абе тъпак, селска кратуно, виж се бе, талибан, излишък, нямаш ниво да коментираш доказан БЪЛГАРСКИ отбор, не говорим за възпитание, толерантност, професионализъм, неразбираеми за теб понятия, сурогат
-1
 
 
Кратко, точно и ясно! Подплатено с ФАКТИ! Говорих със сума ти ботевисти и локомотивци от различни възрасти! Никой не помни дерби, в което жълтите или Локото да са нямали дори един точен удар във вратата! Е, жълтите го направиха! Локото имаха положения за още 3 гола, а съдията спря чрез засада чисто положение през първата част на Локото! Тва е! ЖЪЛТА ТИШИНА! МАРШ НА СЕЛО!
-1
 
 
Бях се заканил повече да не коментирам нищо, но ме подразни като цяло всичко включително и тези думи на този македонски клоун. В събота по-време на мача без някаква уговорка се засякохме 5 маймуни от Локото и Ботев в един от лидълите в града да си пазаруваме. Пазаруваме си и хоп един по един се срещнахме ей така и стана лаф. Стана ни смешно, защото сме се били по улиците, а сега кротко си пазаруваме по-време на дербито и никой не се беше напрегнал, че вижда враг. Никой от нас не си беше направил труда да го гледа мача макар да имаме прословутия платен канал. Сега чета тези думи на този идиот и се смея на другия идиот в жълто, че се засипват с лайна хора нямащи общо с града ни. И Ванчо, и Балтанов не ставате за нищо и такива като вас на времето само носеха топките и цъкаха. Мача беше пародия, ние жълтите играхме трагично, а другите за пореден път си помислиха, че стават за нещо. И на двата клуба централите са в София в сградата на БФС и от там се решават местата, както победи или загуби. Никой от футболистите на двата отбора не заслужават да носят тези фланелки. Тези две фланелки са се изправяли срещу Байерн и Лацио и са играли като равен с равен. Вие не ставате за нищо и затова нямаше тръпка в дербито и няма да има и занапред.
-2
 
 
Ти пък кой беше,че не се сещам,бе кумановски травестит?Кой то дава право да говориш за Пловдив,а не за родния си бордей в Македония?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: