ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Локо триумфира в дербито на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 18.08.2018Коментари (85)21470
Локомотив победи Ботев с 1:0 в шампионатно дерби №107 на Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Мачът от 5-ия кръг на Първа лига се игра на базата на "канарчетата" в Коматево и бе изпъстрен с много джаскане, малко футбол и почти без голови положения.

Точен за "смърфовете" бе Димитър Илиев (78). Неговият тим записа трета поредна победа в първенството, без да допусне гол в своята врата. Така Локо има вече 9 точки в актива си и изскочи на 4-о място в класирането, докато Ботев остана с 6 точки.

Сблъсъкът ще остане в историята с една от най-слабите продукции, показвана от двата отбора в тези дербита.

Повторен дебют за "канарите" направи Антонио Вутов, който влезе на терена през второто полувреме.

Първият точен удар в двубоя дойде чак в 24-ата минута и бе за черно-белите. Парвиз Умарбаев шутира директно от фаул, но топката попадна право в ръцете на Даниел Кайзер, без да го затрудни.

Четвърт час преди края при корнер за Ботев от южната трибуна на базата полетя димка, която сякаш закачи леко вратаря на Локомотив Мартин Луков, който се строполи на земята. Играта бе прекъсната за около минута, а малко по-късно втора димка бе хвърлена от същата трибуна и отново принуди пожарникарите да действат.

Черно-белите откриха резултата в 78-ата минута. Бразилецът Елитон Торета центрира от корнер в малкия пеналт. Там влезлият преди 5 минути Димитър Илиев изпревари охраняващия го Тодор Неделев и засече с глава в мрежата за 0:1. Това е второ попадение за Илиев в пловдивското дерби, като предишното му бе през 2009 година на Лаута при успеха на Локо с 3:0.

Четири минути преди края Абделхаким Буна изведе Посинкович сам срещу вратаря на Ботев, но ударът на хърватина бе спасен от Даниел Кайзер.

В последната минута от редовното време Локо пропусна още една идеална възможност за втори гол. Посинкович пак бе изведен в чиста позиция, но се забави и предпочете да подаде към Симеон Райков. Той пробва диагонален шут, но Даниел Кайзер спаси.

Ботев - Локо 0:1

Голмайстор: 0:1 Димитър Илиев (78)

Ботев: Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин НичевЙордан Минев (54- Серкан Юсеин), Радослав ТерзиевЛъчезар БалтановВасил Шопов, Густаво Афонсо, Тодор НеделевДиого Кампос (51- Антонио Вутов).

Локо: Мартин ЛуковДимитър ВезаловСтивън ЕзеМилош Петрович, Йосип Томашевич, Игор Банович, Парвиз Умарбаев (65- Елитон Торета), Бирсент Карагарен (87- Симеон Райков), Абделхаким Буна, Филип Михалевич (74- Димитър Илиев), Вилим Посинкович.

Още по темата: общо новини по темата: 74
12.12.2018
08.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
07.12.2018
06.12.2018
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
В Доку зърват, че всеки им дава точки и загубват чувството на проклятието за не нужни на величието Гранде Ботев. Най-странното е, че изобщо не могат да си представят как по рано им е липсвала тази способност...
+3
 
 
Пак се наакахте в жълто коматевски селяни ! Догодина в сте в Б група с тоя селско-туристически отбор !
+2
 
 
Голяма победа за пловдивския отбор!!! Тотално обезличихме селяните! Имат два удара към вратата и нито един в нея! Не направихме нито една грешка през целия мач като го изиграхме перфектно тактически! Селяните бяха тотално обезличени ! Бяха се наакали седмица преди мача и си го получиха! Доказаха че са жалки селяни с поредната си ултра просташка постъпка с факлите по терена! Медиите мощно ги пазят и до този момент, но това игрище трябва да бъде затворено завинаги, а този отбор да бъде изхвърлен от елита! Няма такава сган като жълтата! .....И уж хиляди-милиони, а клетката полупразна ! Да не говорим за другата трибуна, където имаше ужасно много празни седалки!? Всички видяхме истината снощи! Поредния жълт балон беше спукан за пореден път от черно-белия гранд! За пореден път жълтите бяха бити като домакини! Това го може само Локомотив Пловдив! Няма такъв кеф! Ш..й жълтите, ш...ай жълтите!!!
с .. . с. с.с .с с. с.с
+3
 
 
Честита поебда Локомотивци! Мача беше добър. учудващо Жълтите не минаха и центъра. Нашите си знаеха играта. ОСЪЖДАМ ХВЪРЛЯНЕТО НА БОМБИЧКИ, ПИРАТКИ, РАКЕТИ и т.н. на терена. Това е вандалщина. После се сърдят жълтите защо нямали пари за Копнежа, Ами с тези глоби да бяхте построили НОУ КАМП
-3
 
 
3ма нападатели още от юношите искаме ... За доку е макс това, без да могат центъра да минат цял мач... Руцка подземна шизофрения от талази измъчва нашия отбор в срещите и затова са като забравили гъвкавостта, надграждаща се във всеки мач...(мерят си силите и правят да изглеждат нашите слабаци) А тия дето бяха на стадиона трябва да бъдат като защитна стена а не само зрители...
+2
 
 
е**хме ботевЪ в г*за, е**хме ботевЪ в г*за, е**хме ботевЪ в г*за...
+8
 
 
Страхлив треньор, слабо играещи играчи и олигофренски фенове зад вратата! Глоби за играчите и треньора и затваряне на сектора зяд вратата!
-5
 
 
Освен дежурните олигофрени , не виждам нормален локомотивец да се радва на тази “победа”.
+5
 
 
ТОТАЛНА ДОМИНАЦИЯ НАД ЖЪЛТИТЕ НИ ПРИЯТЕЛКИ! БИТИ КАКТО ПО ТРУБИНИТЕ ТАКА И НА ТЕРЕНА !!!! ГОРДОСТТА НА Пловдив СМЕ НИЕ , СИМВОЛА НА ТОЗИ ГРАД,НАД СЕДЕМТЕ ТЕПЕТА ГОРДО,ВЕЙ СЕ ЧЕРНО-БЕЛИЯ ФЛАГ!!! ШАМПИОНИТЕ ОТ 2004 ГОДИНА СЕ ЗАВРЪЩАТ !!!
на 18.08.2018 г.
+6
 
 
Жълто черна тишина. Тихо селяни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: