ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Драма! Ботев допусна обрат срещу Берое в рамките на 4 минути
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:38 / 11.08.2018Коментари (33)14460
© ПФК Берое
Ботев (Пд) загуби от Берое с 1:2 в мач №100 между двата отбора, който се игра на градския стадион в Стара Загора. Стивън Петков (76) даде преднина за "канарите", но Бриджидо (82) и автогол на Костадин Ничев (86) прекършиха пловдивчани.

По този начин жълто-черните останаха с актив от 6 точки, а Берое вече е с 8.

През първото полувреме Берое имаше минимално преимущество на терена, а чистите голови ситуации почти липсваха. 

Берое бе най-близо до целта в 36-ата минута. Борислав Цонев центрира от корнер в малкото наказателно поле, където куп от играчи се разминаха, а Алкан засече с крак, но топката мина на сантиметри от гредата в аут.

В самия край на полувремето Тодор Неделев шутира от фаул, но твърде неточно над вратата.

Първата чиста възможност за гол пред "канарите" се откри в 74-ата минута. Опасен пробив на Стивън Петков по дясното крило завърши с центриране в пеналта. Там капитанът Лъчезар Балтанов засече с крак на втора греда, но в аут.

Само 4 минути по-късно Ботев откри резултата. Тодор Неделев изведе перфектно Филип Филипов отдясно. Последва остро центриране в малкото наказателно поле, където Стивън Петков с летящ плонж с глава опъна мрежата - 0:1.

В 82-ата минута старозагорци се върнаха в мача. Цонев центрира в пеналта, където Бриджидо засече с глава и прати топката в мрежата - 1:1.

В 86-ата минута Берое стигна до пълен обрат в резултата. Отново Цонев центрира в пеналта от фаул, а Костадин Ничев в опита да изчисти си отбеляза нелеп автогол - 2:1.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Кристиан Димитров, Костадин НичевЙордан МиневРадослав Терзиев (73- Радослав Апостолов), Лъчезар БалтановТодор НеделевВасил Шопов (61- Серкан Юсеин), Густаво Афонсо, Стивън Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 633
19.10.2019
05.06.2019
31.05.2019
30.05.2019
29.05.2019
29.05.2019
предишна страница [ 1/106 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Какво показва статистиката- Пловдивския любимец игра две дербита от началото на сезона и то със селяните шампиони без конкуренция и литекс на гришата.Взе победа над шампион насред разград и загуби от литекс в софия. От своя страна тима на Коматево игра с третия и четвъртия -домакин гост, левски и берое и загуби и двата мача... Идва ново дерби, няма нищо по-логично от двойка-хикс в Коматево на Карагарен арена. Успех на ЛОКОМОТИВ Пловдив!!!
0
 
 
Престанете с тези крайни изказвания! Когато играят само чужденци се започва: "Защо няма Българи и юноши?". Когато играят юноши: "Тези за нищо не стават!" Цел Номер 1 е "Колежа"! Всичко друго с времето си! Само Ботев!
+1
 
 
Автогола и тънката засада само ни служи за оправдание.Домакините бяха по-мотивирани,по-надъхани и борбени.Диктуваха играта през целият мач,имаха повече положения и заслужено победиха.Не веднъж съм споменавал че трдиционно защитата ни е ахилесовата пета, която след 80-та минута е неадекватна.Как да прилагаш запазената марка контраатака, като част от бранителите накрая действат като случайни запознали се,с малки изключения.Фенове,бултраси,хора обяснете ми как с 5 лева в джоба ще си пазаруваш качествена храна в хипермаркет.Със скромен бюджет как ще си позволиш качествени футболисти със заплата която за много е аванс.Свободни агенти подминати от други и изгряли звезди при нас продавани за скърпване на бюджет не води до светло бъдеще.Спечелването на купата беше подвиг и въпрос на подценяване.И жалко е, че някои постоянни критикари не се съобразазяват с това и търсят причината в треньор,футболисти,ръководство.За радост на злобарите от други отбори.Ботев се обича,а не се коментира.В лоши и добри моменти.Едно е градивна критика,друго обиждане на конкретни лица ,които четат негативни писания по техен адрес.Нека който не е безгрешен първи хвърли камък по религията Ботев.КРАСОТА ВЯРА БОРБА.Забравихте ли.
-5
 
 
киров е чисто луд и случайно е в Ботев-такива смени няма.... направо да да се маха Кочев е ...
+3
 
 
Пак треньора ли ви е виновен? Пусти късмет, дето нямаме с треньорите!!! То не беше Мъри, че Вуцов, Костов, Шиляк, Пенчев. Хора, самозалъгвате се! След толкова плюнки, по толкова треньори не вярвам, че има друга причина, освен чистосърдечната ви наивност! Наистина сте си въобразили, че като дойде един свястен треньор, като ги подреди и шапка на тояга! А бе не виждате ли, че срещу Левски и срещу Берое губим тотално центъра??? А това означава КЛАСА, по-скоро липса на такава. Добре че имаме Минев! Другите защитници не са слаби, но се иска търпение! Кристиян Димитров и този от Пирин направиха добър тандем. Днес и двамата допуснаха фатални грешки и ако не бяха ги допуснали, щяхме да спечелим мача. И щяхме да си мислим, че сме на нивото на Берое? Което просто не е вярно! Нямаме класата на Берое. Младите футболисти са като деца, иска се много любов и търпение. Справка, Славия. С юношески национали стигнаха до баражите за оцеляване. Малцина си спомнят златното поколение от 80-те, когато в края на седемдесетте им викаха найлоновите играчи. Играеха добре, но не можеха да вкарат гол и падаха. Моженето им не дойде от нищото, дойде от натрупване! Количествените натрупвания доведоха до качествени изменения.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 11.08.2018 г.
+1
 
 
Въпреки загубата - ще си сипя един ром със сок от манго! Наздраве!
-5
 
 
Това се получава като за треньор имаме един некадърен олигофрен.Защо бяха сменени Густаво и Шопов с Апостолов и Серкан?Тези същите не пипнаха топка и изгубихме средата на терена.Колко такива мача трябва да загуби този идиот за да разбере как се затваря игра за 10,15 минути????Нека всички подкрепящи Киров добре да го разгледат този хубавец.
-5
 
 
За всички жълтуря нека звучи песента на великия Ставри.....Не ми разваляй вечерта.
+3
 
 
Продължаваме сами да се бием след като отбележим гол...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: