ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо "уби" Лудогорец, сензацията е абсолютен факт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:40 / 04.08.2018Коментари (62)25354
Локомотив Пловдив победи Лудогорец в мач от третия кръг на Първа лига с 1-0. Първото полувреме не предложи нищо особено, като чистите голови положения очаквано бяха пред вратата на "черно-белите". На два пъти гредите спасиха пловдивчани, а за протокола трябва да се отбележат жълтите картони на Аралица, Моци и Томашевич. В 48-та минута вратарят на Локо Мартин Луков спаси дузпа, изпълнена от Клаудиу Кешеру. В 87-ата минута Филип Михалевич се възползва от грешка на Форстър и донесе успеха на "смърфовете".

Още по темата: общо новини по темата: 516
21.05.2019
21.05.2019
20.05.2019
19.05.2019
13.05.2019
10.05.2019
предишна страница [ 1/86 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 05.08.2018 г.
0
 
 
Ден година храни, а гусин Клошарски? Затова не искаш да се махнеш..
0
 
 
Бездомни мишки, срамът на лудогорец ще ви се стори песен в сравнение с това, което ви чака петия кръг! още от сега разтягайте задните бузи, направете ги ластик, защото Карагарен ще Го вкарва без вазелин...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.08.2018 г.
0
 
 
Егатии порното - първо във Варна, после и в рязанград. Ефбет - това е. Явно това е основната издръжка на клубовете! Ние затова избягахме от тях! Има ли прокурори в тая държава? Докога с тия подсъдни измами пред цяла България?
0
 
 
Браво Дон! Който те разбрал,разбрал! ,,Следващият мач ще го загубим" Честито на печелившите. А останалите на колене и целувайте ръце!
+2
 
 
Победата е паметна и незабравима! Но как да си отговорим на въпросите: Некартотекирани нови попълнения в първия кръг "сшучайно" срещу литекс? Втория кръг срещу слабия Езе въобще не е в групата, а героя от днес му ги мушкаха от дето може? Точно след скандала с феновете? Е, верно че днес уникален късмет! 3 греди и 0-1! Няма лошо. Фитбол. Ами ако погледнем и резултата във Варна...? Всичко е един фалш и цирк! Единствената полза са фактите за историята! Локомотив Пловдив до момента е единствения отбор в БГ, който е бил 2 пъти Лудогорец като гост за пурвенство! Локомотив Пловдив е единствения отбор, който е побеждавал Лудогорец 6 пъти откакто раградчани са в елита! Никаква дузпа за Лудогорец и съдбата си каза думата! Можехме да паднем, но бихме! САМО ЛОКО!
+1
 
 
Тази вечер, някои няма да заспят от радост, други от мъка. Наздраве.
0
 
 
Специално за жълтите, както и измислените ми думи от тях.На мен действително принадлежи репликата, че искам 20 годишен договор с Акрапович за Локомотив! На него трябва да се даде шанс и с просто око се виждаше, а след тази сензация, Бруно се бетонира в Локомотив. честито на всички Локомотивци!
+7
 
 
Аз съм ботевист, но поздравявам привържениците на "Локомотив" Пд за победата на любимия им отбор! Още сутринта имах усещането, че ще се случи именно така, против всякаква логика, и се радвам, че успях да позная. Няма нужда хората от долните коментари да влизат в пререкания кой какъв е. Всички сме хора, всички имаме любим отбор, всичко се радваме при победа и приемаме присърце загубата, и това е най-важното. Призовавам за повече уважение и желая успех на всички! :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: