ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локо призоваха Крушарски да си ходи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:56 / 03.08.2018Коментари (30)13898
© Plovdiv24.bg
Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с поредната си гневна декларация срещу собственика на черно-белите Христо Крушарски.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Обединените фенове и организации на Локомотив Пловдив се обръщаме към лицето Христо Крушарски. Г-н Крушарски, за тези няколко години, през които получихте възможността да ръководите този клуб, Вие така и не успяхте да разберете, че сте получили редкия шанс да ръководите един от стълбовете на българския футбол, дал на страната много играчи, прославили отбора, града и България. Нещо повече, Вие даже и не опитахте да разберете това. Продължихте да се държите по начин, който не отговаря на реномето на клуба, и не спирахте да уронвате неговия престиж и да го опростачавате. За вашия престой Локомотив записа едни от най-срамните страници в историята си. Опитите ни да ви посочим правилните стъпки срещнаха ината ви и отказа да се държите адекватно.

През вашето 3-годишно управление отбора напуснаха 59 играчи, най-талантливите ни юноши, 10 треньори от школата и сменихме 4 старши треньори на първия отбор.

Ние, пловдивчани, не смятаме, че Вие сте достоен да бъдете част от Локомотив Пловдив. На вас са ви чужди професионализма, обноските, възпитанието и необходимите качества, за да ръководите Пловдивския любимец.

Фенклуб "Локомотив“ Пловдив, всички групировки, организациии и привърженици на Локомотив Пловдив ви призовават да се оттеглите от отбора!

За нас Вие сте затворена страница и ние ще вложим всичките си усилия, с всякакви законни средства, за да не бъдете повече част от Локомотив Пловдив!
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всички истински локомотивци искат крушарски да си върви, эаедно със своите протежета.И не само эащото не дава достатъчно средства эа иэдръжката на клуба, но и эаради просташкото му поведение спрямо феновете...Той плащал муэиката и отбора си вървял. Феновете не можели да му дават наклон на оная работа. Да, отбора си върви, но към Б група и то эаради шепата некадърници, които наричаме ръководство и эаради неговите селски инати и просташки иэцепки по пресата.Точно поради теэи причини, всички локомотивци трябва да се обединим като юмрук и да го стварим върху кухата му манерка. Той е срам дори и эа града ни.
-2
 
 
Какви са тези глупости. Точно сега е моментът да се обединим, а не да се цепим. Въобще и дума не може да става за сравнение между Крушарски и Митко Селяка.Жълтите държанки на Дилян Пеевски също е по-добре да си мълчат, след две седмоци ще ги видим и тях.
+3
 
 
Крушарски върви си. На всички е ясно, че ти си внедрен от жълтите, за да пречиш на Локомотив. Няколко мощни бизнесмени са готови веднага да инвестират милиони и да направят отбора хегемон в България. Слънчевите дни на Лаута предстоят за ужас на жълтите.
+3
 
 
ХаХаХаХаХаХаХа-мъкааааа,Пловдивски любимец,ХаХаХаХа-Кюстендилско-Говедарски несретници.
+3
 
 
Пак мъка за 90% от жителите на Пловдив и то от Столюпиновския любимец. Ако Крушо си тръгне малцинството пак ще бъде едни гърди напред. 101% сигирни изпадащи още след втория кръг.
+3
 
 
Господин Крушарски! Вие сте КЛАСА , която галошите зад Аграрния никога няма да оценят ! Спирайте кранчето ! Те казаха че с приходите от билети щели да купуват Неймар ! МУХАХАХАХАХАХ
+1
 
 
Това е най лесното да си тръгне.идва кой ви питам.нещо като се иска трябва да има отговор.оттегля се и Локо ПД директно във в група.ако това желаете давайте.
+3
 
 
"ГРАДУШКА" (Пейо Крачолов - Яворов): "Една, че две, че три усилнии паметни години... Боже,За някой грях ръце всесилни издигна ти и нас наказа? Кой ли може неволя клетнишка изказа, макар и - вчерашна се дума? Да беше мор, да беше чума,че в гроба гърло не гладува, ни жадува! А то градушка ни удари, а то порой ни мътен влече, слана попари, засух беше -в земята зърно се опече... ". Геният от Чирпан е предугадил какво ще се случи с Локо Пд още преди 120 години...
+1
 
 
Ама той Крушарски си е виновен.Ей ся след тая декларация ако съм аз , слагам 5 милиона лева цена на клуба и спирам да давам и 1 стотинка за издръжка.Когато потниците ми доведат кандидат купвач или те самите дадат парите им давам акциите и по живо по здраво.Значи ти отиваш в един клуб,наливаш пари,спасяваш го от изпадане и фалит и след някоя година идват някви неграмотници ,които и билети даже не си купуват и ти викат махай се…хаха,е*ати жалкарите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: