ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Аз плащам за музиката, тя си върви! Феновете не могат да ми поставят условия!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 02.08.2018Коментари (32)13856
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски отговори на поредната атака на феновете на тима. Във вторник те излязоха с остра декларация срещу бизнесмена и управлението на клуба. Напрежението на "Лаута" ескалира след загубата с 2:4 от Славия в Пловдив.

"В петък имам среща с феновете, но нямам какво да си говоря с тях. Аз с тях отдавна съм се разбрал и няма какво да се разбирам. На мен някой ще ми казва какво да правя и как да управлявам парите си?! Това няма как да стане. Още на първата среща с тях съм се разбрал", заяви Крушарски, цитиран от "Тема спорт".

"И мисля, че се лъжат, ако смятат, че могат да ми поставят условия. Аз съм им го казал, ако някой иска да влезе в управлението, трябва да извади пари. Само с приказки и декларация... феновете нали управляваха преди години? И какво наследиx аз след управлението?", попита босът на черно-белите.

"Има една свита хора, които постоянно са недоволни. Постоянно търсят някакви сензации. Аз си плащам за музиката, тя си върви. Три години ние си играем на Крушарски вътре, Крушарски вън, Крушарски отпред, Крушарски отзад. И какво се случва?

Три години си говорим по медиите и се заплашваме без пари! Има една българска поговорка: "На гол гъз чифте пищови". Какво има да се разбирам аз с тях?

Аз вадя и харча пари, плащам им глоби. На някои от тях. Защото с някои се разбирам. Аз зная кои са тези, които продължават да се ровят. Така ли се прави любимият Локомотив? Нека да извадят пари. Да седнем на масата и да си говорим", сподели още собственикът на "смърфовете".
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Крусхарски, Ако цхетесх този форум, то схте разбересх цхе тези, които те засхтитават са Троыански Коне в насхите теми. Йалтурите си умират от кеф от недодыаланите ти изказваниыа по медиите и по нацхина, по коыто управлыавасх клуба ни. Но истинските локомотивтзи, редовите, ние отдавна разбрахме цхе ти с нисхто не помагасх на лубимиыат ни клуб. Тоцхно обратното, ти го сасипвасх бавно и мацхително. Но краыат ти наблийава.
+1
 
 
Дръж здраво Дон Крушар де Архентино!Пловдив е с теб!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.08.2018 г.
-1
 
 
г-н Крушарски ше остане , защото няма друг. ама треньора не става и не става - с 2 победи сме досега с него а загубите станаха комай 20. че ний при Войната бехме по-добре ,защо го изгониха човека ? аман та бактън от тъпи управници в клуба , а Крошарски ги слуша та слуша
-3
 
 
Селяните накацали като мухи на лайно и коментират в темите на Локо.Злорадствайте още малко,защото балона и бомбата със закъснител скоро ще гръмнат.Аз и за мустакатия ви казах,ако си спомняте.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 02.08.2018 г.
+2
 
 
бай Хъмпи -и друг пъм ти казвал- глей си кефа с моделката и хич не ги мисли тия нашарени наркомани . Който не е съгласен -да те хваща за наклона и да го .... ! Ти давай пари и се някогиш ше се опраим . Юрууууш, саде Локото на него
0
 
 
Всеки прехвърля топката на другия...е...и управата е...и директорите.единия от тях е 20 годишен зелен кестен с два косъма по брадата с акъл море и мозък спанак....другите му пускат мухите и гледат сеир зад кулисите.Ицо чака пари от Боко,но разправя че той ги давал..накрая както винаги феновете са виновни за всичко.аре у лево на тая пасмина.само Локо!
+1
 
 
Всеки нормален човек и привърженик на ФК със сигурност е отвратен от лицето Крушарски! Да има разни същества като неколцината празноглавци и злоради "хейтъра" по-долу, но болшинството от хората, независимо дали са привърженици на Локомотив или не виждат, за какъв малоумник става въпрос, когато четеш или чуеш всяко негово изказване! Нека всеки фен да се замисли, как би се чувствал, ако говедарския беше собственик на любимият му отбор!? Никой не е застрахован от такива...в нашата БГ реалност. Тоя сам си "копае гроба" чрез приказките и действията си. Никой друг не може да бъде винен в конкретния случай освен самия Крушарски! Този, ако имаше капка мозък и добри намерения спрямо Локомотив, отдавна щеше да е изгонил Чавдар Цветков, както и всички други директорчета от клуба!? Да, ама с Чаво явно имат любовна връзка, освен алкохолна? А другите също са роднини и сходни по умствен потенциал примати, подобни на Крушан!?
-3
 
 
Напълно е прав Крушарски .Който даде парички да иска нещо като да управлява ,а иначе да си говори каквото си иска .Как да бием ЦСКА а със Славия от където я ритнат влиза .Има такива мачове .С Едо и Бащата да не бяхме по добри ,не можехме да излезнем от центъра с бавни пасове и всичко пасове назад.Добре,че го няма Димо Бакалов, големият играч -мърда .Кой ще го пусне в Лудогорец.Оставете Крушарски да работи ,на трябва наистина да е по строг и да не му се качват на главата разни некадърници .По добър за сега няма да дойде
+7
 
 
Феновете, каквито и да са, трябва да се уважават. Иначе все едно да пишеш книга и да не се интересуваш от мнението на читателите, да правиш филм и да се отнасяш презрително към мнението на зрителите. Крушарски май не е много умен. И въпреки че ще кажа "Само Ботев", и Ботев и Локо заслужават много повече.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: