ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (13) | Вчера (18)
Шеф на световния кану-каяк похвали Пловдив за организацията на шампионата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 29.07.2018Коментари (1)3109
©
Томас Кониецко (третият отляво надясно)
Вицепрезидентът на Международната федерация по кану-каяк (МФКК) Томас Кониецко даде изключително висока оценка на организацията на Световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години, което се провежда в Пловдив. В знак на признателност за добрата работа той връчи плакети на изпълнителния директор на Българската федерация Евелина Петрова и на представителите на организационния комитет – двукратния олимпийски медалист Петър Мерков и Емил Младенов.

"Благодаря Ви за невероятната организация, която направихте. Няма никакви оплаквания от отборите и състезанието върви много гладко. Изключително професионално организиран шампионат. Когато преди 4 години Международната федерация по кану-каяк повери това състезание на България, нямахме съмнение, че ще се справите. Сега обаче можем да кажем, че Вие организирахте не просто добро първенство – Вие направихте изключителен шампионат“, каза Кониецко.

Той благодари на целия отбор на Българската федерация по кану-каяк.

"Винаги съм се впечатлявал колко много хора работят зад кулисите на такова състезание. Колко много доброволци, съдии, тийм лидери, треньори се трудят, за да бъде нашият страхотен спорт по-силен и тази страст прави атмосферата изключително специална. Всеки един е малък камък от голямата сграда на успеха на Международната федерация и поставен на място я прави още по-стабилна“, допълни вицепрезидентът на МФКК.

Томас Кониецко подчерта, че първенство от такъв ранг не може да бъде проведено без съдействието на държавата и изказа специална благодарност на българското правителство и община Пловдив за оказаната подкрепа.

"Надявам се отново да се върнем на това прекрасно място“, завърши Кониецко.

Световното първенство по кану-каяк за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години е последното от серията големи шампионати, организирани в България за последните 3 години. През 2016 г. гребният канал в Пловдив прие Европейско за юноши, девойки, мъже и жени до 23 години, а през 2017 г. – континенталното първенство мъже и жени. От Международната федерация обаче са категорични, че ако в Пловдив не бъде изграден втори гребен канал, страната ни няма как да приема състезания от най-висок ранг.

Както е известно, преди няколко дни Община Пловдив спечели на последна инстанция заведеното срещу изграждането на съоръжението дело и кметът Иван Тотев обяви, че градът ще има втори канал (всичко за това съоръжение - проект, инвестиция, срокове, вижте тук).
Още по темата: общо новини по темата: 40
11.02.2019
01.10.2018
17.09.2018
15.09.2018
14.09.2018
14.09.2018
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
От Международната федерация обаче са категорични, че ако в Пловдив не бъде изграден втори гребен канал, страната ни няма как да приема състезания от най-висок ранг.....Е антиТотевци разбрахте ли сега,че втория канал не е презумция на кмета ,а условие .И то условие за да отговаря Гребния канал за по високи първенства.За 30 г.не че е остарял ,а просто трябва да се добави нещо допълнително,което когато е строен не е било необходимо.А освен допълнително съоръжение към сега съществуващото ще се ползва и от гражданите на този град,ще има и връзка с природата чрез островчета и зони за птици.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: