ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Петков и Неделев донесоха първа победа на Ботев в шампионата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:21 / 28.07.2018Коментари (40)12003
Ботев (Пд) победи Септември с 2:0 като гост в мач от втория кръг на Първа лига. Двубоят се игра пред почти празните трибуни на националния стадион "Васил Левски" в столицата. Стивън Петков (29) и Тодор Неделев (64) бяха точни за "канарите", които записаха първи 3 точки за настоящия сезон.

Срещата започна мудно и първото по-интересно положение дойде чак в 25-ата минута. Жълто-черните получиха право да изпълнят пряк свободен удар близо до границата на наказателното поле. Зад топката застана Тодор Неделев, който обаче шутира неточно над гредата.

В 29-ата минута Ботев откри резултата след груба грешка на Диаби. Той загуби топката след шпагат на Стивън Петков, което позволи на Васил Шопов да напредне към вратата. Последва пас към свободния Стивън Петков и той засече с крак на празна врата за 0:1.

В началото на второто полувреме пловдивчани пропуснаха добра възможност да удвоят резултата. Тодор Неделев получи идеален пас 10-ина метра пред голлинията и шутира силно с левия крак, но в аут.

В 59-ата минута се стигна до нов пропуск за Ботев. Тодор Неделев проби по дясното крило и почти от аутлинията върна назад към Васил Шопов. Халфът стреля на два пъти от близка дистанция, но но не успя да преодолее вратаря Галев.

Точно 5 минути по-късно "канарите" поведоха с 2:0. Филип Филипов центрира остро в пеналта, където Стивън Петков пропусна топката и тя попадна в Тодор неделев. Халфът направи един финт и с плътен шут с десния крак опъна мрежата за 0:2.

След попадението домакините сякаш рухнаха и футболистите на Ботев пропуснаха няколко възможности да отбележат трети гол.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Костадин Ничев, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Кристиан Димитров, Лъчезар Балтанов, Васил Шопов (81- Радослав Апостолов), Тодор Неделев, Стивън Петков (73- Диого Кампос), Густаво Афонсо (88- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 5
29.07.2018
29.07.2018
28.07.2018
27.07.2018
27.07.2018






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Big1912
премахни филтъра

Aнонимен
на 29.07.2018 г.
-6
 
 
Селяни миризливи, този мач беше ясен още след цирка ви с говедата. И вие даже си го знаете. Това със Септември не беше футболен мач а грозна, тото тренировка. Викате "цигани", но от жълтия ви ГМО по-цигански клуб у нас няма как да има! Всичко случващо се в него е един цигански сериал или просто циганско ежедневие. 4 години лъжи за прехвърляне на собственост, за строежи, за селекция, за увеличаване на бюджета...В същото време напускат сума ти футболисти с предтекста че ги освобождвали? После треньора излиза и изревава, че нямало селекция и пари, а президента преди това казва точно обратното? Изведнъж сапунката се развива с положителен сценарий и почват да се искат акции, да се строят стадиони, а президента повече не обелва дума като временно излиза друг цигански герой от неговия ранг и продължава мисиятса с лъжите. Треньорчето пък, точно по цигански вчера заявява, че вече нямал проблеми с ръководството и всичко било наред😁? Днес целия катун е щастлив и всички чавета отново са ухилени до ушите! Целия клан от лъжци и мошеници обаче си остава, нищо че раята иска остро оставки ту на треньор, ту на президент. Викате на другите "цигани" криви кратуни, червенобузести но събитията при вас доказват, кои са реалните цигани! Това сте вие жълтури.
+11
 
 
Стикчо-палячото е във всяка тема за Ботев,гледа мачовете на Ботев....на това му се вика тежко обсесивно-компулсивно разстройство с отрицание от страна на пациента Стикс.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Мертенс тренира с отбора, Ботев почна подготовка за "моряците"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: