ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев избухнаха срещу Палийски: Нямате морал, наслушахме се на лъжите ви!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:39 / 23.07.2018Коментари (30)18823
© Plovdiv24.bg
Обединените фенове на Ботев (Пд) излязоха с изключително остра позиция срещу президента на клуба Ангел Палийски. "Жълто-черните" привърженици застанаха изцяло зад треньора Николай Киров.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Отново е време за поемане на отговорност, от едни за делата им, от други за бъдещето, от трети за лъжите. Отговорността е черта, присъща на достойните и смелите. Николай Киров пое своята и това му прави чест. Ние, "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" и Обединени фракции "БУЛТРАС", поемаме нашата и отново заявяваме пълната си подкрепа към старши треньора на "Ботев“ Пловдив - Николай Киров и неговия екип. Той се превърна в един от най-успешните и обичани треньори и то в едни от най-трудните години в историята на клуба ни и ние безрезервно му вярваме. Не е случайно, че Николай Киров получи публично пълна подкрепа от финансовия благодетен на "Ботев" Пловдив - Георги Самуилов.

  Г-н Самуилов, с благодарност за предоставените на клуба ни средства, Ви заявяваме, че лицето Ангел Палийски петни името Ви и руши авторитета Ви сред привържениците на "Ботев“ Пловдив.

Тази личност, която е главният виновник за управленската криза в "Ботев“  Пловдив, отново се опита да залъже жълто-черната общественост, как в любимия ни тим проблеми няма. Но вече никой не му вярва.

"Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“ и Обединени фракции "Бултрас“ като организации, изразяващи гласа на жълто-черната общественост  заявяват, че публичното недоверие и негодувание срещу Ангел Палийски достигна своя връх.

Господин Палийски, наслушахме се на Вашите лъжи!

Всички помним, как бяхте избран от Сдружение"ПФК Ботев“ с обещанието, че ще изчистите и преструктурирате дълговете на клуба.

Очевидно е, че подобно действие е непосилно и обещанието Ви е било поредната лъжа. Също както обещанието, че отборът, спечелил Купата на България, ще бъде запазен и надграден, също както обещанието, че приходите от Лига Европа ще бъдат вложени в строежа на стадиона, прекрасно знаейки, че с тези средства трябва да се покрият оперативните задължения на клуба. Или обещанието, че си подавате оставката и напускате управлението на "Ботев“ Пловдив. А дори няма да коментираме липсата на всякаква прозрачност за финансовото състояние на клуба.

Не сме забравили как и защо бяхте освободен от едно предходно управление на клуба.

Наслушахме се на лъжите Ви – за всички привърженици вече е очевидно, че нямате нито нужния ценз, нито капацитета, нито морала, за да управлявате отбор от ранга на "Ботев“ Пловдив!

Затова ние, "Клуб на привържениците на "Ботев“ Пловдив и Обединени фракции "Бултрас“, настояваме да се оттеглите моментално от управлението и от клуба. Направете го за благото на Ботев, ако не желаете името Ви да се асоциира с това на ДХ-Селския.

Никой не е по-голям от "Ботев“ Пловдив!!!

От КПБП и Обединени фракции "Бултрас"
Още по темата: общо новини по темата: 14
25.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
22.07.2018
22.07.2018
21.07.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Подкрепаа за Ангел и ръководството!Ако ги нямаше,досега да няма клуб,а само фенове!
-2
 
 
Беше си подал оставката, защо не я приехте? Защото сте куВ§ви и знаехте, че ви носи пари от ДПС. Сега като секна крана, пак се правите на мъже. Паплач помашка.
0
 
 
Димитър Христолов възкръсна Ачката Палийски Сълзливия Христолов... е няма такъв купон като с Бездомниците от коматево. Не само ,че нямат стадион,както при оригиналния Христолов, но и нов Христолов имат насред Коматево. Ботевисти, благодаря ви за шоуто, но не се отпускайте, искам и след дискотека да чета как се гърчите в болезнени спазми и тикове:))) ахахаахахахахахахахаахахахах
на 23.07.2018 г.
-1
 
 
Точ в точ! Това го говорим от години вече. Приликата със селския е поразителна и като стилистика и като ниво и със изгонването и завръщането на бял кон ако щете. Може и ние да сме си виновни защото ако продължаваме да харизваме клуба си на дребни шмекери,най-вероятно и следващия след него ще бъде същия!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-5
 
 
Г-н Палийски, Ачка, искат да ви гонят от ботевЪ, притеснен ли сте? Пальо: Ами аз съм втори Димитър Христолов, значи ми остават още 10 години начело на ботевЪ! Нямам никакви притеснения, нали знаете цената на нашата публика... 500 лева!!! А, г-н Палийски, стадион ще има ли? Пальо: Митко Христолов вдигаше 10 години музей за трофеите на някогашния ботев, а аз вече няколко години вдигам стадион за ботевЪ:) При Христолов нямаше трофеи и не се построи музея, а при нас ДНЕС няма фенове, базата е все празна и съответно няма да има стадион, Бездомието на бултра$$$ ще е вечно!!!Благодаря ви, г-н Христолов Втори, да сте ни жив и здрав и действайте по мисията си..
+7
 
 
Палийски, и другите от управителния съвет са по-зле и от Христола. Той беше един, а тези са няколко и от всеки трансфер на футболист в чужбина си разпределят премии от продажбата, за да има за нови коли, къщи и т.н. Самуилов затова още нищо не е направил, защото явно не могат да се разберат каква ще е лапаницата за тях.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Крайно време е Г.Самуилов ако наистина има сериозни намерения да вземе акциите и да започне да кадрува с професионалисти в клуба.Всички тези трябва да се изчистят на момента.Всеки един от тези мишоци дърпа чергата към себе си.Наистина Ангел ни омръзна на всички с тези отлагания във времето и откровенни лъжи.Така нареченият треньор пак обвинява кой ли не,но не и себе си за професионалната си непригодност.Как поне веднъж при провал не пое лична отговорност,а се крие зад другите? За мое огромно удивление единствено Йотков още не се е изцепил по някоя медия и той да се оправдава и обвинява други.Трябват хора професионалисти иначе отбора ще закъса още повече и ще гледаме мачове като последния с половин удар към вратата за 95 минути,пасчета по на два метра назад и настрани,окапване физически до 60 мин. и тук-там някой проблясък на Тошко.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: