ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шах! Палийски застана зад думите си и привиква Киров след обвиненията в лъжа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:06 / 22.07.2018Коментари (31)17404
© Plovdiv24.bg
Президентът на Ботев (Пд) Ангел Палийски влезе в още по-голяма конфронтация с треньора на отбора Николай Киров, след като застана зад думите си от преди няколко дни.

Както вече Plovdiv24.bg информира своите читатели, клубният бос смело заяви, че основният състав на Ботев е запазен, в клуба няма финансови проблеми и бюджетът дори е увеличен с 20 процента.

Това обаче бе категорично отречено от Киров след снощната загуба от Левски с 0:1.

"Не съм гледал все още интервюто на Киров, но това, което вие ми казвате, ме възмущава. Аз заставам зад думите си от вчера, може да питате и футболистите дали имат неизплатени заплати. Бюджетът на тима е ясен и Николай Киров е запознат с него. Утре е падежът на заплатите, но няма някой, който да не си е получил възнаграждението си по договор. Ако това, което ми казвате, е вярно, в понеделник ще се съберем с ръководството и с Николай Киров, като ще обсъдим неговите думи. При подобни стечения на обстоятелствата, ще има и становище от клуба, с което да се изяви нашата позиция", заяви Палийски, цитиран от "Трибуна Пловдив".
Още по темата: общо новини по темата: 14
25.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
23.07.2018
22.07.2018
21.07.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Няма да барате Ачо, че без него и шефа му ще играете само по родните села!
-3
 
 
Циркът е пълен, в понеделник, не са уточнили кой понеделник, Самуил ага ще взима акциите,а Пальо ще извива ръцете на Побелелия.Той ще се огъне и ще потвърди думите на Палийски, след това Самуил ага ще излезне и ще каже ОТНОВО , че ботевъ е с дълг 12 000 000 лева и е безпредметно да плаща чужда баница, след което поБЕЛЕЛИЯ ще обвини Пальо , че пари няма.Пальо ще превика бултра$$$ и КПБП и ще им каже, че почва стадиона, бултра$$ ще му благодярят и ще ... абе ЦИРКЪТ Е БЕЗКРАЕН. ахахахаахаххааххахахахахахахахаххаахах
0
 
 
Ачо ви пасе!!!....яко ви пасе!!....!КЪСА ВИ ОТ ПАША...!!!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.07.2018 г.
0
 
 
нема да пипате Ачката че ей сига ше отрони една салза
-5
 
 
Ангеле,дръж си на авторитета и изгонете белия дрис дисциплинарно!Не може това бяло недоразумение да уронва престижа на клуба!на Запад това няма как да се случи!
+1
 
 
Няма как да вярвам в думите на Палийски!Също така не вярвам и в подновяването строежа на Колежа!
-3
 
 
Положението не е ШАХ , ЦИНГЦВАНГ - ситуация В шаха, в която една от страните или и двете едновременно (взаимен цинцванг) няма полезни ходове, така че на свой ред всеки играч води до влошаване на собствената си позиция... Положението в ботевЪ е да танцуваш на чужд гроб,но с удоволствое вадя нож на умрял папагал...
-2
 
 
Бездомни мишки, изпълзете от дупките си и ни обяснете какъв е този цирк в ботевЪ? Хъмпи го забелязах да яде ряпа... Как го казвахте, жълти човки" с Хъмпи, всичко ви се връща за радостта Ни от Христолов?! Е, Хъмпи, ряпа да яде, Ачката и Пальо и бултра$$$ и КПБП И Самуил ага е няма такива КЛОУНИ, благодарим за представленията и чакаме продълженията ахахахахахахааххааххаах как е Хъмпи, Ходлоом???
-4
 
 
Най краткия виц- "ботевЪ ще строи стадион"... Комиците в жълто са във финанансова криза с безкрайни милиони дълг и са без собственик, а кандидат собственикът ги гъбарка ежедневно, за да е пълна насладата на Локомотивци! ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, това е вашата съдба, да сте под Витоша Бистрица, Бездомни клоуни със смешни екипи!...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: