ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Извънредно: Треньорът на Ботев с остри думи срещу президента, обвини го в лъжа!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:56 / 21.07.2018Коментари (23)14284
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров каза остри думи срещу президента на клуба Ангел Палийски след загубата на неговия тим от Левски с 0:1. Специалистът обяви, че казаното от клубния бос относно финансовата ситуация в Ботев не отговаря на истината и призова за повече коректност в подобни изказвания.

Ето какво заяви Киров след края на двубоя с Левски в Коматево:

"Явно тенденцията от миналата година продължава. Говоря за липсата на концентрация. Много лековато се допусна това поражение. Левски са в по-добър ритъм и започнаха по-добре мача, но после изравнихме играта и двубоят вървеше към равенство. Тази година всяка една точка ще е важна, тъй като това, което виждам при нас като състав, не ми допада. Не виждам развитие в момента".

"Имаше едно странно изказване на наш ръководител, че сме запазили основния състав, което не отговаря на истината. Няма как предварително да се определят титуляри и резерви. Не виждам никаква дълбочина и широчина в нашия състав. Доста неразбираемо изказване от спортно-техническа гледна точка. Да, имам предвид президента Ангел Палийски. Некоректно изнася нещата от финансова гледна точка. Бюджетът не е увеличен, а е доста намален. Аз обичам да говоря с факти".

"Това е решение на ръководителите, но нека се изказват коректно пред медиите. Не отговаря на истината и това, че всички заплати са платени. Вижте състава срещу Бейтар Йерусалим миналия сезон и го сравнете със сегашния и ще разберете дали сме запазили състава си. Мисля, че над 11 състезатели липсват. Ако това е запазване на състав, не знам кое не е".

"Притеснява ме, че в момента не може да се говори за входящ трансфер. Ние реално имаме конкуренция само на три позиции – вратарския пост, централния защитник и вътрешния халф. Трудно ще се оправим с тази ситуация. Никога не съм се предавал. Аз ще си върша работата по най-добрия начин, но ще е доста тежко тази година".
Още по темата: общо новини по темата: 14
25.07.2018
24.07.2018
24.07.2018
23.07.2018
22.07.2018
22.07.2018
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 22.07.2018 г.
0
 
 
Ачо , яко ти го нахлузи Беличкия . начи освен крадец си и лъжец
+3
 
 
Защо се режат пари за трансфери ами не се отрежат заплати на президенти, директори, зам.директори, връзки с обществеността или направо да се закрият тези щатове?! Това са хора само на хранилка, които с нищо не са допринесли за клуба! Един двама са окей, но не и 20! А това сдружение дето държи акциите и се води собственик на Ботев Пд къде блее или и при тях има някаква врътка с парите? Според мен да раздуваш щатове и да надуваш заплати, а да режеш пари за трансфери е меко казано престъпление срещу клуба!
+1
 
 
Да бе, той, Президента, само за Ботев мисли... рџ?‰рџЊ№рџЊ№
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
0
 
 
МЪЖКА И ДОСТОЙНА ПОСТЪПКА!ОНЯ ЧЕРВЕНОБУЗЕСТ АЛКАШ СЕГА НЕКА ИЗЛЕЗЕ ПАК ПРЕД ОБЩЕСТВОТО И ДА СЕ ЗАЩИТИ...АКО МОЖЕ С ФАКТИ!!!НЕ СМЯТАМ, ЧЕ НИКИ КИРОВ ЛЪЖЕ, НЯМА ЗА КАКВО ДА ГО ПРАВИ, ПРОСТО "ЗАПАЛИЙСКИ" Е РАЗЧИТАЛ НА СТРАХА И ОВЧЕДУШИЕТО...ДА АМА НЕ!!!ХУБАВОТО НА ЛОШОТО Е , ЧЕ СВЪРШВА, ЛОШОТО НА ХУБАВОТО Е, ЧЕ...СВЪРШВА...
на 22.07.2018 г.
0
 
 
Проблемът не е в олигофрена Ачо. На него така му нареждат отгоре , да лъже най-нагло. Киров скоро ще му бият шута . Мафията не прощава критики.
0
 
 
Явно на Самуилов не му се дават пари за футбол. Някой го кара да се прави на собственик , а той се дърпа. Този бизнес футбола, нито му е ясен, нито му се занимава. А и контрабандата нещо не върви напоследък. Някой да го е виждал на стадиона ? Само че, така няма да стане. Пловдив не е Варна или Бургас . Мач като този беше подигравка с публиката. Ако няма намерение да дава пари , да го казва навреме и да се търси друг вариант .
+8
 
 
Голямо Браво от мен. Малко са такива на които им стиска да го кажат, но ми се струва че скоро ще те изпишат. Успех занапред!
+4
 
 
Столипеновските лепилари да го духат.На коректните локомотивци ок.
+7
 
 
Всички им крият кирливите ризи, но Кольо ги разкри! Евала.
+11
 
 
Един треньор има смелостта да си каже всичко.дано папагалите го чуят и разберат кой ги води.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: