ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Представят проект за реконструкцията на стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 17.07.2018Коментари (31)15107
© Plovdiv24.bg
Проект за реконструкцията на градския стадион "Пловдив" ще бъде представен утре, научи Plovdiv24.bg. Това ще стане на официална пресконференция утре от 12 часа в Дома на културата "Борис Христов". Ще има и видео презентация на проекта, по който ще се работи.

Архитект Валентин Маринов ще представи техническото задание и етапността по реконструкцията на стадион "Пловдив" в присъствието на кмета Иван Тотев и ресорния заместник-кмет Георги Титюков.

Нашата медия още вчера съобщи, че от община Пловдив готвят отлична новина за градския стадион. Идеята е съоръжението да получи лиценз за провеждането на официални мачове от Първа професионална лига.
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Или направете стадион Пловдив адекватен,модерен,европейски стадион или изобщо не харчете парите на хората.Тая прстотия "да става за А група" си е поредното крадене на пари.
-1
 
 
тоя динозавър трябва да се бутне ..... това е :) .... както и альошата :) а какво да се прави на тяхно място ..... е вече може да се поговори :)
0
 
 
Ай стига уе , пак ли наближават избори ?!!...
на 17.07.2018 г.
0
 
 
Недалновидна инвестиция,която никога няма да си върне парите,никога няма да има висок КПД за спортни сътезания и футболни мачове, и ще доведе до допълнително натоварване на общинският бюджет с издръжка в годините напред.А това,че съоръжението ще се бори да получи лиценз за провеждането на официални мачове от Първа професионална лига си е направо смехотворно. Пловдивските отбори си имат свой дом и искат да играят мачовете си в тях.Затова и правят огромни инвестиции,за да развиват спортните си бази,да изграждат база за странични дейности и да печелят от тях, а не да плащат наеми и да се чувстват като гости на градският стадион.
+1
 
 
Ако се прави само за а група не го почвайте.няма мачове на нац отбор,няма на УЕФА а може би и за концерти не става.това че има писта не проблем .Лужники бе олимпийски но стана футболен.всичко е пари .
-1
 
 
Ние и зоопарк имаме, от първи юни преди 3 години рџ¤­ всяка дата ми е първи април баце
+4
 
 
За пореде път ще го напиша, ще обера плюнките, но съм длъжен да го направя... ОТ ТОВА МОДЕРЕН СТАДИОН НЕ СТАВА... или става само ако се бутне целия... отдалечеността от пистата и терена, малкия наклон на трибуните, трибуни на насип... това е морално остарял стадион и за съжаление, нищо модерно не може да се случи там, при тази архитектура... всеки който е на друго мнение или си мисли, че това е "голям" стадион, да отиде на място... (ама е хубаво да е бил поне веднъж на модерен стадион в чужбина)
-3
 
 
Да не стане като спортната зала....паметник, не си вади май и режийните за издръжка иначе похвално мероприятие,доста пара ще се налее и усвои.....май това е задачата.
+6
 
 
Малко ми се губи смисълът на идеята това място с потенциал да бъде фантастичен стадион да се пригоди с лиценз за "мачове от Първа професионална лига". Какво всъщност ще помогне това за града и за спорта в Пловдив в частност? Реално погледнато ще си чешем крастата два пъти в годината, когато градското дерби ще може да се играе там и това е! Не вярвам Ботев или Локомотив да се откажат от клубните си стадиони и плановете за концесии с търговски площи около тях, което ще бъде глупаво така или иначе. Спартак и Марица, дори и да стигнат пак до Първа лига, си имат свои стадиони. Какъв всъщност е замисълът, при положение че даже няма да може да играе националният отбор от дъжд на вятър на стадион с такъв лиценз, пък дори и за контрола? Мачове за ЕКТ също няма да могат да се играят. Какви постъпления могат да се очакват от продукт като Първа лига? Пари от баражи за Първа лига?! Честно казано, всичко друго освен изграждането на модерен и лицензиран от УЕФА стадион изглежда лишено от икономическа и спортна логика.
0
 
 
ТОВА ГО ЧУВАМ ЗА СТОТЕН ПЪТ А ДЕЙСТВИЯ НИКАКВИ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: