ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Защитник на Локо в болница, има съмнения за малария
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 16.07.2018Коментари (12)6581
© Plovdiv24.bg
Съмнения за малария пратиха защитника на Локомотив Стивън Езе в болница. Нигерийският бранител е вдигнал 40 градуса температура и по тази причина е бил хоспитализиран, съобщава "Марица". Преди време Езе е бил лекуван от малария в родната си Нигерия.

Той е бил диспансеризиран до излекуването на болестта, но този уикенд се е получил рецидив на заболяването му. За маларията това е нещо нормално и се получава няколко месеца след лечение и даже няколко години по-късно.
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Комари летят и Куматюу пумаци!
+2
 
 
Карантина ще има ли? Тия мангали утре и чума могат да донесат.
-4
 
 
Чета, как жълтите селяни наричат опонентите си "цигани, мангали" и т-н? Ами жълтури, вие какви сте тогава и какво ви прави по-различни и по-защитени от останалите ??? Само по форумите сте защитени и смели?! Тя цалата държава е леш, циганите ни завзеха отдавна, ама нали жълтите, "големите Българи и националисти" са тук? Те ще спасят България? 😎 Жълти палячовци! Гледайте там измамите на градско и държавно ниво да вървят, че стадиона да ви направят че иначе лошо? Всичката Мара е втасала, ама давайте локото да са "цигани" и всички да са щастливи!? Ей затва сме на тва дередже! Жълта сган! Никви Българи не сте вие! Вие сте едни жалки Бай-Ганьовци, готованци! Дано се оправи Езе. Това е коварна болест.
0
 
 
Боцмане, да ти сера в устата, после ще те пребия, а и убия...спокойно...така отговарят КПБП и бултр$$$ в коментарите си към мен??? Но ето как отговарят Локомотивци... Локомотив има проблем с Езе(дано се оправи мъжкара), а ботевЪ вадят ядки от стадион Строежа, след като вчера прекараха ток и вода и влезнаха в 21 век, сега чакаме да влезнат и във века на мисълта и с главите си- ако не знаеш ,Боцмане,20 ваши тартори се събрали и 19 от тях казали БУТАЙТЕ ЦЕЛИЯТ СТАДИОН... ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИ, ЗАВИНАГИ В Коматево, ЗАщОТО САМИ СИ БУТНАХТЕ СТАДИОНА-най-големите глупаци на света КПБП И бултра$$$... Знам че се вълнувате от живота ми,бултра$$$и, затова ще споделя, че водата е топла, мацките красиви, гларусите жадни за просо, но не са като вас- гладна кокошка бетон сънува, пардон просо...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 16.07.2018 г.
+5
 
 
Вай-вай , сига сичкото сиган ше стане малария ,на него
-4
 
 
Звучи доста притеснително. Дано се оправи.
-3
 
 
Днес маларията е една от водещите причини за смърт в света, особено сред децата в Третия свят. През 2009 г. 225 милиона души са заразени с малария, а през 2010 г. 655 000 умират. По-голямата част от смъртните случаи от малария са в Африка на юг от Сахара.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: