ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новите обещания на Самуилов: До октомври почваме Колежа, до 10-15 дни казвам всичко за акциите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:09 / 25.06.2018Коментари (17)15516
© Plovdiv24.bg
Финансовият благодетел на Ботев (Пд) Георги Самуилов се срещна снощи с представители на всички фенски фракции при "жълто-черните“. След срещата бизнесменът разясни какво предстои пред клуба в най-близко бъдеще.

Ето какво заяви в прав текст Самуилов:

"В момента сме в процес на обследване на стадиона. Това нещо ще трае около два месеца и половина. Обследването цели да се направи пълен анализ на строителството до момента – как е изградено, на какво ниво е, в какво състояние са бетонът и арматурата. След това се надявам да получим разрешение за строителство и да започнем работа по стадиона. Надявам се това да стане септември – октомври“.

"Докога очаквам стадионът да е готов? Ако всичко е наред, се надявам до две години и половина да го завършим. Разчетите са до 3 месеца след строителното разрешение да започнем, защото си има задължителни процедури“.

"Колкото до акциите, до 10-15 дни ще ви дам официално изявление. Изпратили сме писмо до Апостол Апостолов. Плановете ми не са променени – помагам на клуба. Имах разговор с изпълнителния директор и с Ангел Палийски, готвим се за новия сезон и се надявам да се представим добре“.
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И каква беше пречката това с акциите и строежа на стадиона да се случи преди изтичането на концесията.Колко години минаха от фалита на КТБ и спирането на строежа и колко пари е дал Самуилов до сега.Що до сега не го прави това дето сега обещава? Какви бяха пречките тогава,че сега ги няма ? Само едно е,но не щете да повярвате. Първоначално натрупване на сума за строежа и то задължен от най високо ниво в държавата. Никак не милее за футбола и Ботев но се е хванал на хорото и ще дава лепта...инак бизнеса замира.А тези кораби във Варна и Бургас дето митниците си затварят очите за количествата горива докато стигнат до данъчния склад в Белозем...това е лептата за стадиона.Не съм го измислил аз,Валя Ахчиева има няколко репортажа за държавното безхаберие към този търговец и производител на горива.Щом държавата допуска това,значи го е хванала за топките! И понеже някой ще каже,че си измислям схеми.Ами вижте колко лесно кмета(от ГЕРБ) чрез общинския съвет удължиха концесията за строежа и то без санкции за неизпълнение по първоначално НЕИЗПЪЛНЕНАТА концесия.Не се ли сещате ,че сме много ларж към едни щото очакваме от тях някой неща!
-2
 
 
Отново ще отговаря на въпроси след 2020 г. По скоро от омрял писмо ще получите от колкото тоя селски тарикат да вдигне стадион! А и защо не каже, че след предишната инспекция на места строежа е потънал със 10-15 см. заради спестяване на някой друг лев за консервиране на строежа и, че това е сериозен проблем! Будали ....
+1
 
 
Мисля, че и самото заглавие на статията провокира за скептицизъм коментариите. Но нека да сме реалисти. Има си закон и не може да се престъпва по нито един пункт. Така стоят нещата. Сега общината е избрала фирма да обследва. Като приключи и си даде отчета за резултата, тогава се иска ново разрешение за строежа. Всичко е по процедура. такива са сроковете по закона. Който оспорва това, е явно неграмотен. Обърнете внимание и на другата страна на въпроса. Самуилов пуска писмо с искане за акциите. Очакваме да се насрочи Общо събрание на Сдружението, което да вземе решение да му се предадат акциите - тези 60%. 1% Сдружението си запазва за себе си. Така, че ако свържете придобиването на акциите със строежа на Колежа, би трябвало да си седнете на задниците и да се успокоите.
-5
 
 
Самуилов, на голи думи сме се наслушали. Докато не видим строителна техника в колежа не вярваме какви ги блещиш.
0
 
 
Както винаги негативните не преценят добре нещата и не могат да се придържат към тази мисъл за строежа, а Жълто Черната Идея ги предубеди с върховния урок за окончателност 13.03.2020...
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 25.06.2018 г.
-3
 
 
КЪВ Е ТОЯ СМЕШНИК.ВЯРВА ЛИ СИ САМ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: