ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Декларация на треньорите в Локо след напускането на децата от набор 2008
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:01 / 20.06.2018Коментари (13)11672
©
Официалният сайт на Локомотив Пловдив публикува декларация от името на треньорския колектив в детско-юношеската школа на "черно-белите". Повод за тази реакция е писмото, което родители на деца от набор 2008 изпратиха до няколко пловдивски медии, включително и до Plovdiv24.bg.

Писмото е подписано от 9 треньори в ДЮШ, като липсват имената на двама специалисти - Иван Терзийски и Михаел Ангелов. За първия Plovdiv24.bg вече информира читателите си, че напуска Лаута. Явно Михаел Ангелов е следващият треньор, който също приключва работата си в Локо.

Въпреки че Plovdiv24.bg е с отнета акредитация за Лаута (което йезуитски и съвсем не на място се споменава в клубната декларация) нашата медия естествено ще публикува текста без редакторска намеса:

Уважаеми локомотивци, преди няколко месеца ръководството на отбора взе решение всеки набор да има различен треньор през различните сезони. Ние всички бяхме запознати със смяната още със стъпването в длъжност на г-н Димитър Палазов. Треньорският колектив бе напълно съгласен с предстоящите промени. Тренировките на всички отбори в школата станаха закрити, което е с цел да се осигури спокойствие на децата и треньорите и да се ограниничи до минимум вмешателството в работата на наставниците от страна на родителите.

ДЮШ има директор и той по своя преценка и усмотрение определя правилата, назначенията и това кой треньор за кой набор е най-подходящ. Директор, който от доста години работи в Локомотив, познава отлично обстановката и работата на всеки един от специалистите в школата и прави всичко възможно децата и юношите да вървят само напред. Наскоро и всички родители се запознаха с новите правила, въведени от г-н Димитър Палазов.

Само в последните няколко месеца представителният отбор на Локомотив подписа с четирима футболисти от школата, а също така има и един трансфер в посока Торино. Тези таланти са показали, че имат място в мъжкия футбол, положили са много усилия и това не е останало незабелязано.

Случаят с вчерашната декларация, изпратена и до медия със спряна акредитация, е показателен, че родители от школата на Локомотив се опитват да налагат своето мнение и да се месят в работата на ДЮШ по един или друг начин. Вмешателството в работния процес на всички наставници е станало ежедневие, а това е недопустимо.

Виждаме във всички деца огромно желание да тренират и да защитават цветовете на Локомотив, но това не е така сред част от родителите. Искаме да попитаме какво е направил клубът на децата от първия отбор на набор 2008, че те няма да продължат да тренират в отбора? Те ли взеха това решение да напуснат, или техните родители са им наложили това, водени от своите лични амбиции?

Децата от Локомотив-1 набор 2008 играха в Европа с отбори като Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, ПСВ Айндховен, Уест Хям Юнайтед, Брюж, Фенербахче, Бешикташ, но нима в някоя от школите на тези грандове родителите на младите футболисти поставят условия и казват на директорите там кой треньор кой набор да ръководи, правят разбори вместо наставниците и редят тактиката на тима?

Също така смятаме, че е изключително грозно и долно да се намесват и споменават директно деца, които нямат нищо общо с това, с цел дадена страна да излезе "по-права" от друга. И това е дело на хора, които твърдят, че тяхното интелектуално ниво отговаря на нивото на ЛОКО (Любим Отбор на Културната Общественост).

Всички треньори в школата заставаме твърдо зад действията и методите на работа, въведени от г-н Димитър Палазов. Тук всички сме професионалисти и винаги сме давали най-доброто от себе си, независимо дали водим деца или юноши. Така е било винаги, и така ще продължи да бъде. Бъдете сигурни, че нашият клуб полага максимални грижи за своите деца и юноши, което се доказва от развитието на футболните им качества и представянето им на терена.

Треньорски състав на ДЮШ:
Кириякос Георгиу
Апостол Костадинов
Даниел Димитров
Тодор Костов
Аян Садъков-младши
Светослав Каламов
Васил Стефанов
Минко Жилков
Николай Петров
Още по темата: общо новини по темата: 272
10.06.2019
06.06.2019
04.06.2019
28.05.2019
26.05.2019
25.05.2019
предишна страница [ 1/46 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Родителите твърдят, че това е бил най-силният отбор в ДЮШ, говоря за групата от 2008г. Само да Ви кажа, че нивата е доста дълга, може от този набор чеп за зеле да не става след време. Много е рано да давате такива крайни, професионални оценки. Тези деца тепърва трябва да развият таланта си, защото единственото което мога да кажа, че този отбор има по-добра селекция от другите. В тази възрастова група много се разчита на индивидуалния потенциал на детето, но след време вече трябва да имат нужната тактическа и психическа грамотност за да бъдат част от професионалния футбол. Не защитавам никой от "двата лагера", това е различна гледна точка.
0
 
 
Тук кой крив-кой прав много скоро ще се разбере! В школата има наченки за оптимизъм, а това не е в интерес на мнозина....Шефчето на школата обаче също не е право за крайностите, които налага и точно те може би са в основата на всичко? Това обаче никак не е най-важното. Най-важното е, какво става с концесията на Локомотивския стадион и обещаните от общината терени за тренировъчна база? Последните месеци кметове и др. бая се раздвижиха по въпросите с други стадиони и концесии, а за Локомотив, които уж трябваше да са първи според думите на кмета около нова година, нито дума и никаква индикация и развръзка по въпросите, които са най-важни за клуба и феновете му??? Кога и за Локомотив кмете?
0
 
 
Който не му изнася - да се маха! Не трябва да има вмешателство в работата на треньорите! Заради "амбицирани" родители, много таланти се затриха! А на тати синчетата в 99% нищо не става от тях!
0
 
 
Родителите трябва да стоят отвън и никой да не се меси в треньорската работа!Дисциплината е тайната на успеха:)
+1
 
 
За всички адвокати и Локомотивци, една истинска история ,която чух:Господ въвел в една стая един случаен човек, дал му пистолет с два куршума и му показал съседната стая...там стоели живи и здрави Хитлер- унищожителят на цяла Европа, до него острел сабя Чингис хан -изклалия цяла Азия и до тях един адвокат! Човечецът затреперил: "Ами сега, кой да пощадя" и се помолил на Господ ""Господи кажи ми кой да оставя жив?"... и ЧУЛ "стреляй два пъти в адвоката..." ...
на 20.06.2018 г.
0
 
 
По-добре е да не се настройваме едни срещу други.Нищо фатално не е станало.Разни мнения,разни мисли и разни поведения.Играчите били те големи или малки идват и си отиват,но Локото и феновете му остават.Да не забравяме,че няма кучешка преданост сред хората.Всичко е интерес.Ето и последният факт.Едни родители са с накърнени интереси и слагат кръста на Локото.САМО ЛОКО!!!!!!
-5
 
 
Палазов, защо се криеш зад псевдоними бе мишок?Като си толкова светнат, защо не му го кажеш на адвокатчето в лицето бе?Защото те е страх, че ще си събираш зъбките в шепата!Ама и твоето време изтича, ЖЪЛТУР ГАДЕН!
+6
 
 
Браво така се прави.Не се угажда на корумпирани родители-адвокати.Един път за винаги тази практика трябва да се прекъсне.Дълги години бе така.Браво на г-н Крушарски и цялото ръководство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: