ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (19)
Лили Георгиева: Отново си измихте ръцете с мен, но не казвате за 4-месечните лъжи
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 29.05.2018Коментари (20)17587
© Facebook
Пловдивското дете чудо в родната лека атлетика Лиляна Георгиева отговори остро на нападките и обвиненията на бившите си треньор и шеф в СКЛА Тракия.

Както Plovdiv24.bg вече информира своите читатели, адвокат Антоанета Николова, треньорката Радмила Станкович и шефът на клуба Лиляна Томова дадоха пресконференция, на която изтъкнаха, че Лили Георгиева е показала грозен жест към бившата си наставничка по време на лекоатлетическия турнир "Пловдив", в който тя не бе допуснатка до офиц;иално участие.

Талантливата лекоатлетка предпочете да обясни публично какви проблеми е имала с бившите си началници в клуба.

Ето какво написа Лили Георгиева в личния си профил във Фейсбук:

Евала, г-жо Томова, г-жо Станкович и адвокат Николова!

Измихте си ръцето отново с мен и жеста ми, отправен към г-жа Станкович  😅 😅 😅 😅, но не казвате за лъжите през тези 4 месеца, че ще бягам и разигравките и безполезните разговори, в които бяхте толкова мила и убедителна, че всичко ще бъде в моя полза. Госпожо Томова, обещахте, че споразумение ще има, защото Вие като голям спортист и човек на ниво дадохте дума, че ще бъде грехота да унищожите таланта ми, защото имам неразбирателство с Радмила Станкович.

Ааа колкото до жеста ми ИЗВИНЯВАМ СЕ, НА ВСИЧКИ ХОРА, КОИТО БЯХА НА СТАДИОН ПЛОВДИВ, но просто Вие, г-жо Томова и г-жо Станкович, ме направихте луда с лъжите си, че ще бягам и затова не издържах и си позволих да го направя. След всичкия този психически тормоз, който ми насесохте, не мислех, защото бях наясно, че каквото и да направя, Вие няма да ме пуснете да се състезавам тази година, защото това при вас е практика.

Не ми пуснахте заявка за състезание нито веднъж, а винаги Ви чаках до последния момент и всеки път бях излъгана. А грозната Ви постъпка на Турнир Пловдив мина всички граници.... Аз отидох на стадиона бях в списъка на 800м. и 30 мин. преди да бъде даден старт, Вие г-жо Томова лично се обадихте на Радмила Станкович и казахте да ме зачертае от списъка  🤣 🤣 🤣 🤣 

След като проведохме разговор с един от шефовете на федерацията, той каза, че Вие отричате да сте казвала това ... кой лъже и кой се излага?!

КАЖЕТЕ КАКВО ЦЕЛИТЕ ДА НАПРАВИТЕ, ДА НЕ БЯГАМ ТАЗИ ГОДИНА, ИЛИ СМЯТАТЕ, ЧЕ СЛЕД ВСИЧКО ТОВА ЩЕ СЕ ОТКАЖА?! ЛЕЛЕЛЕ БРАВО!!! ПОСТИГНАХТЕ ЕДНО, СПРЯХТЕ МЕ, НО НЯМА КАК ДА МЕ ОТКАЖЕТЕ, ДОРИ ВИ БЛАГОДАТЯ ЗА ВСИЧКО ТОВА, КОЕТО НАПРАВИХТЕ. ЗАЩОТО МИ ОТВОРИХТЕ ТОЛКОВА МНОГО ВРАТИ И ВСИЧКО МИ ВЪРВИ КАКТО ТРЯБВА. ВМЕСТО ДА МИ ИЗВАДИТЕ ОЧИТЕ ВИЕ МИ ИЗПИСАХТЕ ВЕЖДИТЕ. БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА, ЗА ДА СТАВАМ ОЩЕ ПО-СИЛНА И ПО- МОТИВИРАНА!!!
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.10.2020
25.07.2019
03.07.2019
12.06.2019
28.01.2019
21.01.2019
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Оставете момичето да се развива,кърлежи! Да истината е някъде по средата сигурно,но такъв талант се ражда един път на 100 години,ето защо Вие малоуми,треньори и ръководители,които убихте спорта в последните 25 години,ще замълчите точно в негово име!
+4
 
 
Ето така ние губим таланти и те отиват да се състезават за други държави и взимат медали защотото там горе в офисите на едни дами не знам дами ли са или дж.... Трябва да им целуваш задниците за да успееш
+3
 
 
Бягай от тази страна, дете ! Бягай и не се обръщай !
+5
 
 
Стоичков е искал в "Ботев", но Виден Апостолов му казал: "Такива като теб с лопата да ги ринеш" :)))))))
+7
 
 
Браво моето дете така се прави мачка пък те нека си приказват след време ще се бият в гърдите какъв състезатил са създали УСПЕХрџ?љрџ?™
+6
 
 
Нека де...само ще амбицират момичето,старите нафукани баби. Едно време и в Ботев казали на Стоичков ,че не е преспективен при тях.За хубаво е било!
+5
 
 
Лили, на такива тренери и ръководители им покажи всичките си средни пръсти за сбогом, след това се свържи с Ивет Лалова-Колио и бягай в Италия; там ще те оценят...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Марица: Предстои ни трудна футболна битка
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Уникален: Григор Димитров размаза Алкарас пред Майк Тайсън и Серхио Бускетс
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: