ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Няма компромис за детето чудо Лили Георгиева! Била показала неприличен жест
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:35 / 28.05.2018Коментари (20)18386
© Facebook
Една от най-талантливите ни атлетки Лиляна Георгиева, известна като пловдивското дете чудо, окончателно пропуска състезанията тази година заради конфликт с бившия й вече клуб СКЛА "Тракия“ и треньорката Радмила Станкович. Това стана ясно от пресконференция, която дадоха днес адвокат Антоанета Николова и треньорката Радмила Станкович.

Напрежението е ескалирало на 19 май по време на турнир "Пловдив“, когато лекоатлетката направила неприличен жест към Радмила Станкович пред трибуните, където имало състезатели, треньори и родители. Адвокат Антоанета Николова посочи, че дни преди турнира се е подготвяло споразумение, което щяло да освободи Лиляна Георгиева от ангажименти към СКЛА "Тракия“, като й даде право да премине свободно в друг клуб.

От нея се искало единствено едно публично извинение към СКЛА "Тракия“ и Радмила Станкович. Вместо това атлетката опитала да се състезава на въпросния турнир с нерегламентирана заявка от името на клуба, а след доброто си бягане отправила грозния жест към Станкович.

Plovdiv24.bg вече информира читателите си за рекорда, който постави Лили Георгиева на турнира в Пловдив и защо той не бе признат.

Освен това Лили Георгиева фалшифицирала подписа на майка си под декларацията за картотекиране, съобщиха още по време на брифинга. Според правилника на федерацията до края на сезона Лиляна Георгиева може да се състезава единствено за клуба, в който има картотека. Ако от там не я заявяват за отделните първенства и турнири, няма как да бъде вписвана в стартовите листове.

Така талантливата пловдивчанка ще може да се състезава за новия си клуб едва от януари 2019 година.
Още по темата: общо новини по темата: 16
12.10.2020
25.07.2019
03.07.2019
12.06.2019
28.01.2019
21.01.2019
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Работа и отговорност е на журналистите е да раздухат повече случая.Когато общественото мнение настръхне срещу великите специалисти,да видиш как бързо ще намерят вариант. Детето има нужда от подкрепа!
+2
 
 
Лили да потърси помощ от Агенцията за зашита на детето! Да й осигурят адвокат,който да й защитава Конституционните права.А именно-че всеки има право на труд, на уважение,на работа.Нейната работа е да бяга и не може някакви самозабравили се клубчета,живуркащи на нейн гръб да й нарушават правата! Точно такива деца търсят клубчетата- да не си знаят правата, да няма кой да ги защити , за да може да си въртят далаверите! Всъщност-къде са тия институции, които защитават децата,защо не се самосезират?
+2
 
 
На разни недоклатени баби от соц-а възпитани да методират ,пълни с фасони и претенции и с его да им се извиняват и да ги признават вечно...да си и*ат майката.Тая баба явно и с детето се е държала ,като със собственост и куче дето и е длъжно.Набарала таланта и си смятала премиите в бъдеще,като вземе да печели турнири.И хоп..."кебапчето" бяга и цялата злоба на тези закостеняли треньорки се излива върху детето.Били склонни на компромис ама заради непреличен жест и се отказали...пък хванали и адвокат да обяснява.И какъв е жеста ? Че ви е показала резултата и ви е ДОКАЗАЛА,че може да бяга и без треньорка ли ? Ще издрапа още няколко месеца и от януари 2019 ,жеста и ще е много значителен за тези дето и пречат сега!
+5
 
 
Значи ако изхождаме от логиката на тази треньорка Стоичков никога не трябваше да стъпва на терена! Дано детето да продължи напред и да се развива!
-1
 
 
Незнам министера на спорта какво чака и не се намеси!!! Чакате едно талантливо дете да отиде да се състезава за другa държава ли
0
 
 
Че не е редно да се състезава за друг отбор - не е редно. Но грях за възрастните хора, че не могат да направят компромис с егото си спрямо едно дете, което тепърва има още много да се учи за живота...
+7
 
 
Нагли, посредствени ,безочливи ,крадливи тренерчета,които само едно нещо искат-да намерят някой талантливо дете и да "смучат" от него и чрез него! И си мислят,че са най-важните в живота на децата! Гнусни ,крадливи и алчни! Колко ли пари са изсмукали от федерацията,от Министерство на спорта,от спонсори,от Община,от кметства и от кой ли не .И сега,когато момичето порасна и се усети, е е здраво използвана-каза им ясно-баста! Да,ама тия са като пиявици! И само простотии мислят-неприличен жест им показали??!! Абе ей-не жест,ами шут в задника за вас, алчни мошеници! Оставете момичето на мира-тя не е важа! Тя има право на мнение,има право на избор.Тя не ви е крепостна селянка,мошеници!
+1
 
 
Дано избяга в чужбина, а не да остане в този коптор . Нищо не заслужаваме!!!
+3
 
 
Те били готови на споразумение но видите ли заради неприличния жест хванали адвокат.Гиди дърти недоклатени социалистически тренер.Мераклии да им се извиняват и во веки веков признание и фасони.Сега разбирам що това дете бяга...Ми щото му е писнало от егоизма на изкуфялите треньорки,които не отчитат че момичето не е куче на каишка,нито им е собственост.Да се спасява от тези зли методистки.Ще избута още 7 месеца.През това да си подържа форма и да си тренира в новия клуб.След това по състезания да им натриева дзурлите с резултати и рекорди вместо извинение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: