ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев останаха без официален сайт, ето причината
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:33 / 25.05.2018Коментари (2)5452
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев (Пд) вече са без официален сайт и форум. Това стана факт, след като досегашният официоз bultras.com спря да съществува.

Ето какво съобщение се появява, когато се отвори сайтът: Plovdiv24.bg го публикува без редакторска намеса:

Уважаеми Ботевисти,

Бих искал да споделя причините, поради които сайтът BULTRAS.COM , както и прикрепеният към него форум, към този момент са "неактивни".

Аз съм "виновникът" същите да не могат да се използват, като в следващите редове ще аргументирам причините, които са ме провокирали да предприема тези действия.

В основата си проблемът е свързан с трагичното представяне на феновете на "Ботев" в Интернет пространството, най-значимата част от което са (или поне доскоро бяха) именно въпросният сайт и форум.

Малко предистория: благодарение на ентусиазма и желанието на група фенове, сред които и самият аз, Ботевистите  да имат своето място за комуникация и изразяване на позиции, през далечната вече 2004 година бе даден старт на "Независимия" форум.

"Независимия" форум и BULTRAS.COM бяха своеобразен наследник на легендарните сайтове www.ultra-botev.com, www.canary4ever.com, www.botev1912.com, а по-късно бяха създадени фейсбук групата, която и към момента се води официална, тогавашния официален клубен сайт, телевизията и т.н., които също бяха създадени на фенски начала.

Хората, участвали в изграждането на всички гореизброени неща, дадоха своя принос абсолютно безвъзмездно.

С течение на времето повечето от тях, поради различни причини, се оказаха в невъзможност да продължават да развиват тези платформи.

Това доведе и до видим упадък на проектите. Сайтът BULTRAS.COM не е "мръднал" в развитието си от години, а архитектурата на "Независимия", както и нивото на писане в него стигнаха дъното.

Липсата на хора, желаещи да поемат ангажимента за тяхното развитие, въпреки многократните през последните години мои призиви за това, не дадоха никакъв резултат.

Важно е да се знае, че самият аз обявих оттеглянето си от всички проекти още през 2012 година, когато прехвърлих ангажиментите си на тези, които и до сега все пак поддържат съществуването на сайта и форума.

Към този момент все още домейнът BULTRAS.COM се води на мое име, тъй като никой не е поискал да се заеме с ръководенето и развитието на тези проекти.

Вече буквално години апелирам да се сформира екип, който да отговаря за жълто-черната пропаганда в интернет.

За целта направих фейсбук групи, водих телефонни разговори и какво ли още не - без резултат. В повечето случаи не получавах дори отговор или поне някакви наченки на ентусиазъм.

Истината е, че в момента представянето на феновете на "Ботев"  в мрежата е трагично поради куп причини, за които вина нося и аз:

Не се спазват правилата на форума, които са написани преди много години, като същите са взаимствани от сайтовете и форумите на най-големите публики в Европа.
По BULTRAS.COM не е направено нищо ново.
Форумът не е "мръднал". Към момента на спирането му дори стоеше все още рекламата на ТАКСИ 1 !?
Във фейсбук феновете се представляват от анонимни или меко казано несериозни страници като "Ботев ще прегърне купата", "BOTEV PLOVDIV FOREVER" и т.н.
Отдавна никой не е реализирал адекватни и към настоящата 2018 година идеи и технологични промени, с които "лицето" на публиката ни да бъде в крак с времето, а възможностите за комуникация и предоставянето на услуги да бъдат максимално улеснени и възможни
И много други
Преди години за всички тези неща се грижеха много хора и до голяма степен задачите бяха разпределени, а правилата се спазваха. Сега е видно, че не е така.

С две думи - BULTRAS.COM си търси нов собственик, който да продължи традициите, като гарантира, че настоящите проекти ще бъдат развити, а феновете на "Ботев" ще имат отново своето модерно, подредено и търсено място.

Няма как да захвърлим с лека ръка дългогодишния труд на всички, участвали в създаването и развитието на проектите през годините. Затова направихме тази група, в която моля да се присъедини ВСЕКИ, който има желание да се включи в каузата BULTRAS.com.

https://m.me/join/AbYxXe9T51LM18fE
(отворете от мобилен телефон)

Поканата е силно насочена към “администраторите" на отделните сайтове, групи във фейсбук и т.н.,  като целта е да се обединим в една обща кауза.

от Админа
Още по темата: общо новини по темата: 62
23.07.2018
05.07.2018
02.06.2018
03.05.2018
22.04.2018
18.04.2018
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: