ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев закри сезона с 2:2 срещу юношите на Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:19 / 20.05.2018Коментари (31)8964
Ботев (Пд) завърши 2:2 като гост на Лудогорец в последния си мач за настоящия сезон. Двубоят се игра на "Лудогорец Арена" в Разград, а домакините играха с юноши и резерви и без нито един чужденец в състава си, тъй като всички основни футболисти вече са пуснати във ваканция.

Дуде Ндонгала (54) и Радослав Терзиев (57) вкараха за жълто-черните, а Ивайло Климентов (37) и Ерол Дост (74) бяха точни за шампионите. Така пловдивчани завършват първенството на 5-о място с актив от 56 точки.

"Канарите" владееха инициативата на терена през първото полувреме и създадоха няколко изгодни за гол ситуации.

Първата от тях бе в 25-ата минута, когато Стивън Петков изведе с пета Фелипе Бризола почти фронтално срещу противниковия вратар. Бразилецът обаче шутира силно над гредата.

Пет минути след това Густаво Афонсо нацели напречната греда с удар от фаул с левия крак.

В 35-ата минута бе поредният пропуск за Ботев. Отново Густаво се пребори за една топка, след което центрира на далечна греда. Там Стивън Петков засече с глава къ противоположния ъгъл, но вратарят на Лудогорец изби.

В 37-ата минута обаче домакините откриха резултата при първата си по-добра атака в мача. Ивайло Климентов и Денислав Александров елиминираха цялата отбрана на Ботев, след което Климентов завърши с хубав удар по земя за 1:0.

В последната минута на първата част Бризола бе изведен в наказателното поле на Лудогорец и шутира силно, но вратарят отново спаси.

През второто полувреме "канарите" продължиха да атакуват и стигнаха до пълен обрат в резултата в рамките само на 3 минути.

В 54-ата минута Дуде Ндонгала изравни след силен шут от фаул, при който топката тупна коварно пред вратаря Дамянов и влезе в далечния му ъгъл за 1:1.

В 57-ата Радослав Терзиев се разписа за 1:2. Това стана след центриране от корнер, при което Ндонгала направи опит за задна ножица, но не уцели топката. Тя попадна в Радослав Терзиев и централният защитник от упор разстреля стража на зелените.

Четвърт час преди края Лудогорец изравни резултата. Димитър Илиев получи по лявото крило и центрира в пеналта, където Ерол Дост с труден удар с глава прати топката в горния ляв ъгъл на вратаря Кайзер за крайното 2:2.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип ФилиповЙордан МиневЛазар МаринРадослав Терзиев, Густаво Афонсо, Фелипе Бризола, Серкан ЮсеинДиого Кампос (46- Дуде Ндонгала), Стивън Петков (90- Иван Василев), Кристиан Добрев (63- Милко Георгиев).

Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
17.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Пичове, няма да стане, подминавайте го, не си струва, и аз му писах някои неща, да е наясно, но със изкукуригалник не можеш да се разбереш.
-1
 
 
Стикс, шизофрник, вчера защо не ми отговори на коментарите? Шанс за европа и 1000 човека. въпреки че пак са много на фона на черешобера? Всички ви посрщат с цигани (заради Бонбонев) и знаят, че сте леви нападатели (Хъмпи го каза)! Айде със здраве и успех на Евро-турнирите!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.05.2018 г.
+1
 
 
Транс-джендъра стикс-микс-джако мастията се е разпенил, защото само с ръката не става. Отивай да те обладаят рязаните карабини в маалата и да свалиш напрежението! Ех, тоя Ботев те побърка - та ти вчера не писа толкова за Локуту, колкото сега. Грабвай вазелина и отивай при агите, нещастнико.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+1
 
 
Стикс,пич, преди време разни тук намесиха моето име с твоята особа, обиждаха ме, незнайно защо, ти си мълча през цялото време, и се "наслаждаваше" на това как псуват теб, но с чуждо име...Явно ти е било много смешно и тогава както сега, на мен обаче не ми беше смешно, добре че познат(ботевист) видя че в разни коментари под някакъв си Стикс намесват моето име, и затова реагирах. Имам профил, вижда се, пиша си в темите за Локото, макар и не активно, Ботев не ме интересуват,чета темите на жълтите, но не влизам в конфликти и не спамя, защото ми е под достойнството да се занимавам с хора, за които омразата е по-важна, от любовта към любимия отбор, хора същите като теб. Аз не живея в свят на омраза и злоба, напротив, имам си семейство, бизнес, работа, и си живея спокойно, наслаждавам се на всеки момент със Локомотив, макар в последно време да не са много приятни. Ти обаче не си като мен, ти си същия като ония където преди време без да знаят кой съм и какъв съм ме обиждаха, дребна душица си пич, не ме е*е дали си локомотивец или ботевист, такива като тебе ги подминавам...Лека вечер ти желая.
-1
 
 
Цирка пак е пълен... Безподобието "стикси" пак има поле за изява! От 14 коментара, 12 са негови?! Защо не беше толкова активен и вчера, когато "потънахте" в морето?! Кога пълен стадион? Пълна скръб сте, а ти си се закотвил в темите за Ботев и сееш жлъч, и помия! Гледай си празната трибунка и семките, и мълчи!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+1
 
 
Ако трябва да се направи ретроспекция на изминалият сезон,на преден план излизат два основни спортно-технически проблема пред Ботев.Първият е ,че с футболисти като Терзиев,Марин,Филипов,Серкан,Кампос,Димов и Бризола това е максимума като резултати и класиране.Вторият и основен проблем е треньора Киров.След като си издейства нов договор с неимоверно завишени финансови параметри,тази шушумига разкри в пълна степен некадърността и магарешкият си инат.Видя се слабата физическа подготовка на отбора и абсолютната импотентност на треньора.В резултат-загубени точки от кристално ясни мачове,провален сезон и в последните срещи публиката се отдръпна.На трибуните останахме малко дърти романтици като мен и една шепа футболни лаици и дилетанти,нищо не разбиращи от играта,но сляпо подкрепящи бездарника и враг на Ботев наглец-Н.Киров.За днешният мач само ще кажа,че ако бяхме излезли със седемнайските,но с техните си треньори,щяхме да го вземем с разлика.Както се видя,не така мислеше великият тактик Киров.Тези неща са просто потвърждение на изложеното от мен по-горе.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: