ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ВИДЕО: Когато Крушарски си отвори устата, винаги е интересно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 05.05.2018Коментари (9)9277
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде поредното си култово интервю. Клубният бос бе изнервен от съдийството на мача срещу Славия (3:1) и каза доста любопитни неща по темата.

"Задуха вятърът на промяната и в отбора има постоянство. Ако вие не го виждате, значи сте черногледи. От известно време отборът играе добре, даже никога не е играл така. Че има карък – има, но той е с помощта на съдията. Първото полувреме си беше живо клане. Това не е само тоя мач. Язък, че шефът на съдиите е от Пловдив“, започна речта си Крушарски.

"Аз да съм получил SMS от някой? Да ви покажа ли телефона? Освен от жени, от друг SMS-и не съм получавал. Защо? Защото съм реалист и точен човек! И никога не се меся там, където не ми е работата“.

"Трябваше на полувремето тук на стълбите да "благодаря“ на съдията за хубавото свирене, за да почне да свири реално. Присъединявам се към всички колеги и искам оставката на шефа на съдиите. Язък, че е от Пловдив! Не го е срам! Ако така иска да работи, в скоро време ще си намери майстора. По-добре да си сгъне куфара и да се прибере вкъщи и да каже: Не съм годен за тази длъжност“, допълни още босът на Локо (Пд).

Вижте цялото му изказване в прикачения файл!

Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
А когато слезне да шамари 20-те глупака хвълящи бомбички става още по интересно :)
+1
 
 
"Трябваше на полувремето тук на стълбите да "благодаря" на съдията за хубавото свирене, за да почне да свири реално". И на децата е ясно, че си му "благодарил", само не е ясно с колко? Сигурното е, че си платил немалко, та сега касата ти е празна.
с .. . с. с.с .с с. с.с
-2
 
 
Много си прав Г-н Крушарски.
-4
 
 
Защо с Крушарски, питайте император Христолов за ЛОКОМОТИВ, за ботев и ботевЪ.За децата му защитаващи цветовете на ЛОКОМОТИВ??? За Божо и 500-те лева, има безброй интересни моменти, Христолов може да говори с дни за 11 години в ботев...
-1
 
 
И нашия започна да реве като папагалите. Като искате да не ви режат, защо гласувате за перуката. Няма как изпълкома или някаква си комисия да е съставена от Венци, Киро, Гриша, Спас и техни протежета и да очаквате равнопоставеност. Всички искат промяна, но като дойде светлината в тунела всички се обръщат с гръб и тръгват наобратно. Ще чакаме още 4-5 години за промяна, до следващият изпълком. Дай Боже да е по рано. До тогава ще слушаме как отборите от Втората ДЕСЯТКА мучат безрезултатно срещу тези, които сами са си избрали
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: