ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Кузманов: Много ме боли за всичко в Локо, изказванията на Крушарски вредят на клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:38 / 01.05.2018Коментари (9)16514
© Plovdiv24.bg
Лидерът на българския национален отборл по тенис за Купа Дейвис Димитър Кузманов - Мико се изказа остро срещу собственика на футболния Локомотив Пловдив Христо Крушарски. Тенисистът е четвърто поколение фен на "смърфовете" и разкри причините си да не ходи на мачове на отбора.

"Тъжно ми е като гледам колко хора отиват на мачовете. Макар че аз сега съм против това ръководство и действията му. Не толкова заради играта на отбора, колкото заради действията на шефовете", заяви Кузманов в ефира на "Дарик".

"От началото на съзнателния ми живот съм локомотивец, аз съм четвърто поколение от този отбор. Дядо ми е бил домакин на отбора, брат му също, а те двамата поставят основите на тениса в България. Доста силно съм свързан с отбора, винаги съм пътувал да подкрепям отбора, когато съм в България. Жалко, че сега не мога да изпитвам тези емоции."

"Много ми пука, даже ме боли за всичко. Не бих искал да стигаме до бараж за Европа, защото по абсолютно никакъв начин не сме подготвени - нито финансово, нито технически. По-добре е да не достигам до този мач", добави той и сподели каква е според него причината за отлива от трибуните.

"С мои приятели и фенове си говорим, че причината не е финансова да изгубят хората интерес. Основната причина е самото отношение на Крушарски. Можем да изброим на една ръка финансово обезпечените отбори. Но неговите изказвания вредят на Локомотив", сподели още втората ракета на България.

Той разкри подробности за кариерата си, както и за постижението си да излезе на второ място по брой победи за България в Купа Дейвис. Пред него е само капитанът на отбора ни Тодор Енев - също много голям локомотивец.

"Прибрах се от чужбина, доскоро участвах в Тунис и Италия на турнири. В първия турнир загубих от Ернестс Гулбис в квалификациите, после в Италия загубих от една от големите надежди на световния тенис. И после започвам да играя в Бундеслигата за клуба си."

"Чувството е невероятно да си втори в ранглистата на националния отбор по брой победи в Купа Дейвис. Не бях запознат какво мога да постигна, изравних Григор Димитров с по 16 победи, първи е Тодор Енев със 17. Дано догодина всичко е наред и дано успея да задмина Енев."

"Остава още малко да прехвърля границата от Топ 300, надявам се до няколко седмици да успея да го направя", сподели още Кузманов и разкри какво е най-важното за него в тениса, а и в живота.

"За мен винаги правдата е най-важното, към това съм се стремял. Тенисът е аристократичен спорт, винаги съм гледал да уважавам съперника, а после каквото сабя покаже и да победи по-добрият", завърши тенисистът. Остава още малко да прехвърля границата от Топ 300, надявам се до няколко седмици да успея да го направя.
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пич вади пари и почвай да идъражаш отбора,иначе на приказки всички знаем!
0
 
 
Митко,ако сме в А окръжна тогава ще идваш ли?
0
 
 
"Прибрах се от чужбина, доскоро участвах в Тунис и Италия на турнири. В първия турнир загубих от Ернестс Гулбис в квалификациите, после в Италия загубих от една от големите надежди на световния тенис. И после започвам да играя в Бундеслигата за клуба си." - пичага, ти ся щото си загубил в квалификациите, дай сега и отбора да не играе щото 'не бил готов'. НИКОГА няма да е готов един отбор, ако не играе! Играе, пада, бие все тая - участието е важно за нашите отбори.
-4
 
 
Митко бил тъжен колко малко хора отивали на мачовете на ВСИ 1936 ! ... МУХАХАХАХА ... Пловдив МРАЗИ селската трупа от гробището зад ВСИ донесла толкова много СРАМ на красивия ни град ! .... И да не забравя ... Сър Крушев, дръж двадесетте глупака люпещи семски изкъсо само както ти си знаеш ;)
+1
 
 
Локомотив ще се състезава в Евротурнирите, на този етап повече няма как да се изисква! Локомотив има добро бъдеще, трябва малко време.Крушарски е с тъпи изказвания, но има парите за един силен ЛОКОМОТИВ.Всичко друго са некомпетентни мнения...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: