ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
КПБП за мача с ЦСКА: Хиляди карамфили ще полетят към терена за последно сбогом
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:20 / 27.04.2018Коментари (6)12187
© Plovdiv24.bg
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив публикува на официалния си сайт любопитен призив към "жълто-черните" фенове относно неделния мач срещу ЦСКА-София в Коматево.

Plovdiv24.bg публикува текста на КПБП без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти, 24.04.2018г. е една от най-черните дати за привържениците на най-великата игра и вярата им в българския футбол. Тогава тя просто умря. Бе убита от задкулисието, корупцията и тъмните игрички. Нейните убийци са ясни на всички, те са още там- на ул. Цар Иван Асен II. Не само бе убита, а бе и поругана. Бе поругана от безочието на един от главните виновници Венцислав Стефанов, който с най-голямата си наглост каза, че съдийството било перфектно.

Г-н Стефанов, гледахте ли запис на мача, още ли мислите така? Чиста ли е съвестта ви пред вашите роднини и футболната общественост в България? Бе поругана и от безумната реакция на Съдийската комисия, която констатира грешките на главния арбитър, но нито го извади завинаги от футбола, нито пое отговорността за безумието да повери толкова важен мач на един рецидивист като си подадат оставките.

На предстоящото ни домакинство в неделя Южната трибуна ще остане празна. Празнотата и ще символизира смъртта на вярата у хората, че у нас все още се играе футбол. На нея ще има транспарант в памет на един покойник, който след дълго и мъчително боледуване почина. Но ние отново ще бъдем на стадиона, не заради вас, неуважаеми престъпници и убийци, а заради Ботев Пловдив, който ще ПРЕБЪДЕ след всички вас.

Ще бъдем там, защото вярваме, че футболът ни все някога ще възкръстне. Е, да, вас не трябва да ви има, но и това ще стане. Ще бъдем на Централната трибуна, откъдето на първия съдийски сигнал хиляди карамфили ще полетят към терена за последно сбогом с вярата в българския футбол. Отново ще потърсим отговорност и ще изискаме оставките на Йордан Сталев, цялата Съдийска комисия и доживотната забрана за футбол за Станислав Ставров. Убийците и престъпниците трябва да бъдат наказани!
Още по темата: общо новини по темата: 68
02.05.2018
30.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
29.04.2018
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
КПБП- Клуб на Побърканите Български пе*ерас*и за пореден път показва неадекватността си! Долу ръцете от г-н Стефанов и г-н Ставров, това са чисти хора... под чисти разбирам, не са бутнали стадион за 30 000 човека, както Клуб на Побърканите Български Педер*сти и не реват за 30 000 000 държавна пара, защото са си закарал и стадиона на сметището в село ЦАЛАПИЦА! КПБП- по вас трябва да летят карамфили, вие погребахте поредния ботевЪ...
0
 
 
Абе ревльовци да ви питам аз щото явно ви е много къса паметта,миналата година след двата пародийни полуфинала с Верея Сз,тогава защо не хвърляхте карамфили ? Защо не хвърляхте карамфили или рози в знак на благодарност към вашия покровител Домус ефенди за дето ви се надупи яко на финала ???? Тогава всичко си беше ок нали,тогава футбола жив ли беше ? Или се тогава се правихте на ощипани мадами ! Искам да ви кажа че вие не сте по различни от Венцито дебелия ! Също толкова нагли сте като него че и по лошо,той поне има смелост да го покаже на яве за разлика от вас ! Да всичко което пишете и казвате е абсолютно така,но не може да правиш същото и после като ти бръкнат в дупето по същия начин да си толкова нагъл и безочлив !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: