ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шест гола, много грешки и червен картон на Ботев - Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:21 / 21.04.2018Коментари (21)10763
Ботев (Пд) загуби от Лудогорец с 2:4 в мач от 31-ия кръг на Първа лига, който се игра на базата в Коматево, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Диого Кампос (4) и Милко Георгиев (41) бяха точни за "канарите", а Вандерсон (23), Кешеру (29), Игор Пластун (72) и Свиерчок (78) вкараха за шампионите.

В двубоя обаче изобилстваха "непредизвиканите" грешки, след които паднаха повечето попадения. Мислите на жълто-черните определено бяха насочени повече към предстоящия реванш срещу Славия за Купата на България.

Още в 4-ата минута Ботев откри чрез Диого Кампос. Тодор Неделев центрира от фаул в наказателното поле, където капитанът на Лудогорец Георги Терзиев буквално изведе бразилеца сам срещу вратаря Броун и за Кампос не бе проблем да вкара за 1:0.

Лудогорец стигна до пълен обрат с два бързи гола в рамките на 6 минути. В 23-ата Алваро Юлиано сбърка фатално, което позволи на Свиерчок да напредне и след пас към Вандерсон бразилецът изравни.

След това Мисиджан центрира в наказателното поле, където Кешеру бе оставен напълно непокрит и атрактивно с глава прати топката във вратата на Кайзер за 1:2.

В 41-ата минута домакините стигнаха до равенство в резултата. Густаво Афонсо се пребори за една топка по дясното крило, а гостите претендираха за нарушение. Афонсо преодоля елементарно и Георги Терзиев и центрира към точката на дузпата. Там Диого Кампос отклони с пета към Милко Георгиев, а младокът от 1 метър опъна мрежата за 2:2, като това бе първото му попадение в професионалния футбол.

В 64-ата минута Якуб Свиерчок прати топката в мрежата, но главният съдия Волен Чинков отсъди засада, каквато имаше.

Лудогорец реши мача с два бързи гола, които отново паднаха само в рамките на 6 минути, както и през първото полувреме. В 72-ата Игор Пластун засече с глава центрирана топка от корнер, като при попадението Димитър Пиргов увисна.

В 78-ата Лукоки проби по десния фланг и пусна пас към Свиерчок, който отблизо не сбърка за 2:4.

Две минути преди края влезлият на смяна Светослав Дяков си изкара по детински начин два жълти картона и бе изгонен.

Ботев игра в състав:

Даниел Кайзер, Филип Филипов, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Лазар Марин, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Густаво Афонсо (77- Стивън Петков), Тодор Неделев, Диого Кампос, Милко Георгиев (69- Кристиан Добрев).

Още по темата: общо новини по темата: 45
21.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
20.05.2018
19.05.2018
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Напълно разбирам феновете на втория отбор на Пловдив с купената титла. И на мен тяхната циркова трупа вече не ми е интересна и всички следим само Отбора на Пловдив, който играе със стойностните отбори в първенството и се бори за Купата на България! Лошото е само, че тази злоба ги изяжда отвътре и се отразява на здравето.
0
 
 
Не е лесно да си миризлив комплексиран мангал от Столипеново и да живееш единствено за това Ботев да е зле.
+3
 
 
Щом ни казвате, че ние сме се навели, това може само да ни ласкае. Значи според вас Ботев е толкова силен отбор, че никога не може да падне от Лудогорец?
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 22.04.2018 г.
0
 
 
Феновете на Кюмюр Спор Кулубю да се не превъзбуждат толкоз, ами да бият главата в килимчето, че се отърваха да са в една група с нас! Калитковци! Три шпека, а - как е, как е - държи ли ви топло още?
Aнонимен
на 22.04.2018 г.
-3
 
 
Поредното навеждане. Поредния "данък купи"! Жалка гледка, жалко съществуване! Това ли е достойнството жълтури? Нормален човек би повърнал от подобно унижение. И накрая,полупразна база с комичен трансперант и шепа наивници зад него!
-2
 
 
Отново НАДУПЕНИ....После - " Купата - Супата" Циркаджии...!!!!
-3
 
 
ПРОДАДОХТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ ЗА ДВЕ КУПИЧКИ ЗА СУПА!!!!!
0
 
 
Аууу, само мангалата в тия кментари.Махам се и аз, че смърди на ромщайни.
-2
 
 
Бездомници, за какъв Колеж бълнувате? Гомнежа е на сметището на Цалапица, отдел строителни отпадъци! Сметище или смърт! Това гласи транспаранта ви за Гомнежа!Не само БЕЗДОМНИЦИ ,но и за сметище бълнуват...
-1
 
 
Само не знам защо селянките продадоха този мач.....спокойно можеха да изтупат Лудогорец.....ааааа сега ще взема да се напия.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: