ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стивън пак вкара като резерва, но Камбуров и компания огорчиха Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:52 / 14.04.2018Коментари (60)17852
Стивън Петков вкара 10-ия си гол като резерва в Ботев
Ботев (Пд) загуби с 2:3 като гост на Берое в дербито на Тракия от 29-ия кръг на Първа лига, което се игра в Стара Загора. Мачът бе изгледан от националния селекционер Петър Хубчев, който е бил треньор и на двата отбора. Димитър Пиргов (43) си отбеляза автогол, а Мартин Камбуров (59-дузпа) и Борислав Цонев (89) вкараха другите попадения за Берое. Головете за Ботев пък бяха дело на Стивън Петков (50) и автогол на Бандаловски.

Така "канарчетата" останаха на 5-ото място във временното класиране, но с актив от 45 точки, но вече на цели 9 от третия Берое.

Първото по-опасно положение пред една от двете врати дойде чак в 32-ата минута. Дуде Ндонгала получи топката на ъгъла на пеналта и стреля по диагонала, но вратарят на Берое Перниш се разтегна и изби в корнер.

Пет минути по-късно Ботев имаше още една идеална възможност за гол. Лъчезар Балтанов открадна топката, напредна и изведе Жоао Пауло на стрелкова позиция в пеналта. Бразилецът шутира, но Матеус Леони отклони топката в корнер.

Така се стигна до 43-ата минута, когато Берое откри резултата при първата създадена опасност пред Иван Чворович. Атаката тръгна от Мартин Райнов, който намери Леони, а той продължи за Педро Еуженио в пеналта. Португалецът стреля с левия крак, топката рикошира в крака на Димитър Пиргов и влетя в мрежата за 1:0.

В 50-ата минута Желев центрира на втора греда, където сантиметри не достигнаха на Мартин Камбуров да засече топката в мрежата.

Две минути след това Жоао Пауло центрира в пеналта на Берое и Стивън Петков засече с глава в мрежата на Перниш за 1:1. Това бе гол №10 на нападателя за Ботев, като всичките са отбелязани, влизайки като резерва.

В 58-ата минута Цонев открадна топката в наказателното поле и бе съборен от Серкан Юсеин. Мартин Камбуров бе безпощаден от бялата точка и реализира дузпата за 2:1. Гол №201 за Императора в елита и негов 13-и срещу родния му клуб Ботев. Камбуров бе грозно обиждан от агитката на Ботев при изпълнението си и след гола свали своята фланелка и демонстративно я показа на "жълто-черните" запалянковци.

В 61-ата минута Жоао Пауло върна за Лъчезар Балтанов и капитанът на Ботев шутира от около 25 метра, при което топката срещна гредата.

Ботев за втори път изравни резултата в 65-ата минута. Жоао Пауло проби по десния фланг и центрира остро към малкия пеналт, където Иван Бандаловски засече топката в собствената си мрежа за 2:2.

Минута преди края на редовното време Берое поведе за трети път в мача. Пробив на Бригидо завърши с прекрасно центриране в пеналта, където Борислав Цонев засече с глава и прати топката в мрежата за 3:2.

Ботев игра в състав:

Иван ЧворовичЙордан МиневДимитър ПирговПламен ДимовЛазар Марин (83- Филип Филипов), Серкан ЮсеинЛъчезар Балтанов, Дуде Ндонгала, Тодор НеделевДиого Кампос (46- Стивън Петков), Жоао Пауло (75- Фелипе Бризола).

Още по темата: общо новини по темата: 34
15.05.2018
11.05.2018
11.05.2018
09.05.2018
07.05.2018
30.04.2018
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Отпускане в последните минути е наша ахилесова пета не от вчера.Разбирачи,защо не заместите Белия.Не смятате ли че той е по наясно от вас,а като ви чета коментарите сте по-добри от Гиуардиола и Специалния.
+3
 
 
И отново при всяка загуба, мишките винят Белия. Най-добрият ни треньор от поне 30 години насам. Много бързо забравихте как бихме Славия в много по-важен мач преди няколко дни, когато играхме 11 срещу 14. А Левски преди това? Да, има проблеми с централните защитници, но и финансите са ограничени. Иначе отбора играе доста атрактивно. Стивън Петков вместо да се оплаква, нека приеме ролята си. Защото най-важен е отбора, а този подход определено работи страхотно до момента. Нищо против него, напротив.
0
 
 
Като начало би било добре черно-белите комплексарчета да си сложат намордниците и да ограничат коментарите си до изявите на отборчето им подвизаващо се в групата на аутсайдерите. Що се отнася до отбора на Пловдив днес наистина нещата бяха дразнещи. Отстъпвахме при почти всяко единоборство, играхме някак си пастьозно и без хъс, а така не става. И тримата бразилци без Жоао Паоло стават за екскурзоводи по водопадите Игуасу , но нищо повече. Вече трети мач в плейофите, май става традиция, централните ни защитници да си вкарват автогол. Днес Неделев беше съзерцаващ какво се случва по терена. В изявите му няма душа, а той е стожера /заедно с Балтанов/ на отбора. Какво пречеше да стъпим по-здраво в мача, имаше моменти след влизането на Стивън , в които надигравахме противника и гола висеше на косъм. Защо това не беше развито? Защо ни вкараха по най-глупашкия начин минута преди края? Не че този мач щеше да ни гарантира ЛИГА ЕВРОПА, но е въпрос на чест да излезеш от подобна битка давайки всичко от себе си. Днес не беше така.Дано тези, от които зависи проумеят какво се случва!
0
 
 
Пак ще го кажа! Белия няма какво да даде повече на Ботев! Благодарим сърдечно, но да отива някъде да учи, и да трупа опит! После..., добре дошъл!
+4
 
 
Белият е на 2 години треньор . Учи се в движение . Лошото е , когато си повтаря грешките . Съгласен съм с коментариите по - долу . И за Диого и за Стивън и за Алваро . Някой знае ли днес защо Терзиев не игра , при положение , че е в добра форма? При 2:2 онзи пуска двама офанзивни , а нашият какво прави ? Въпреки всичко , отборът играе прилично и е кеф за гледане .
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 14.04.2018 г.
0
 
 
Как няма да ни огорчат? Та 3-4 души носят отбора на гърба си! Ама Белия не вижда, или на ината си налага Серкан-насран! Никой отбор няма да го вземе тоя късокрак, даже в аутсадера Локомотив. Обаче - той твърд титуляр при белия! Бял - много си нагъл, инат и гад! Нарочно ли пускаш Диого? Къде скри Алваро, до скоро не пускаше и Ндонгала? Виж си защитата - какво работите цяла седмица? Ти за какъв се взе бе, Бял?! Нито купа тая година, нито ЛЕ - заради липсата на всякакви качества за треньор на лицето Бял! Нямаме треньор и това е, нямаме!
на 14.04.2018 г.
-4
 
 
вай вай, па ли паднайми. аллах да ни е на помущ. нищу канари ний па ша съ върним на нвърха ъй ъй кънариеее
+1
 
 
Започнах тотално да се разочаровам от Киров!!!Купа,Суперкупа....беше супер,но сега нещата не изглеждат добре!Пуска някакви измислени бразилци,а най-добрия ни футболист стои на пейката!
+3
 
 
Toва ли ти е радостта в живота? Ботев да паднат? Ми Айшето, 10-те ти деца, събирането на желязо, любимото Локо, което се бори с изпадащите, на заден план ли остават? Тъжно.... Много тъжно.... Пускам сълза за теб!
-3
 
 
Много хубав следобед, ботевЪ падна от Камбуров имедалите са само в болните мозъци на БЕЗДОМНИЦИТЕ и КПБП-Клуб на Побърканите Български Педе*асти. Сега чакаме и победа на говедата над селяшкия клуб от Разград, Големият брат на ботевЪ ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: