ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Тотев: Ние не можем да построим стадион "Христо Ботев" (ВИДЕО)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:29 / 02.04.2018Коментари (29)16979
© Plovdiv24.bg
Кметът на Пловдив Иван Тотев заяви днес, че общината ще направи всичко възможно, за да улесни ръководството на Ботев да довърши строежа на Колежа, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Както Plovdiv24.bg още миналата седмица първи съобщи, градоначалникът ще се срещне днес в 16,30 часа с финансовия благодетел на "канарите“ Георги Самуилов.

"Месец март изтече и аз трябва да подготвя предложение до общинския съвет за концесията на стадиона. Ще се съобразим с желанието на ръководството на Ботев, но това, което ще си говорим днес, след това ще го съгласуваме с юристите следващата седмица“, заяви Иван Тотев.

"Всичко, което иска Община Пловдив, е да направи така, че стадионът да е готов. Но ние не можем да го построим. Опитваме се да вземем най-правилните решения, за да може инвеститорът да построи съоръжението. Всичко, което юристите кажат, че е окей, ние ще бъдем съгласни. Каквото искат от Ботев – дали ще променяме проектът, дали ще видеизменяме някои неща ...“, допълни още градоначалникът.

Вижте цялото му изказване по темата в прикаченото видео!

Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Стикс, Филипе, краят ти наближава мангал гнусен. Не знам как ще преживееш идващото за Ботев.
-1
 
 
държавни подаръци,бутането на стадиона,основите на новия,академията в Коматево го платиха данъкоплатците,даже и бая локомотивци са налели пари/данъци/ в Ботев.Сега Самуилов довършва и всичко тече по мед и масло.Дано поне стане хубав стадион
-1
 
 
Враме е Боеко да те опъне скапан педал кмет и да са покриеш завинаги
0
 
 
Стадиона е Общински,тоест на всички граждани на Пловдив.Който го е съборил носи наказателна отговорност... и е Задължен да го построи отново!
на 02.04.2018 г.
-3
 
 
братя кънари, вижти на какво пупаднах, тува верну ли е????ЕКСКЛУЗИВНО: БОТЕВ ПРЕД РАЗПАДАНЕДвама футболисти на Ботев ще напуснат със сигурност клуба след края на сезона. Става дума за титуляря в центъра на защитата Пламен Димов, както и за халфа Филипе Бризола.Договорите им изтичат през месец юни, но няма да бъдат подновени. Причината според ръководството - Димов иска да пробва да си намери отбор в чужбина, след като вече игра зад граница, докато Бризола не може да се разбере за личните си условия, за да удължи контракта си с "канарчетата". Истината обаче е съвсем друга. На футболистите от отбора не са плащани заплати за 2 месеца. Служителите и работниците в клуба също са с празни джобове. Очаква се и други основни футболисти да напуснат гнездото на канарите в Коматево. Така лятото Ботев може да се окаже без отбор, заради финансови затруднения.
-1
 
 
Който знае, как Колежа става на жълтите и от кога играят там, а на кой е бил преди това, не бива да се учудва, че съдбата ги наказа и лиши от стадиона!!! В тоя клуб, всичко е "политика" и продажни фенове, които за едните стотинки са готови да си мълчат.....чудя се това уж "сдружение", дали в крайна сметка няма наистина да ги затрие като клуб!
-2
 
 
изнасяйте се при бащицата~"родолюбеца" ше ритате в Ягодина.където е татю,там и чаветата...и не се връщайте
+4
 
 
Пловдив без стадион ,а по села без хора големи стадиони?????
-3
 
 
То остава и с нашите данъци да го строите .Болниците ,училищата и пътищата са в трагично състояние. Последна грижа на държавата е да се строи стадион за няколко хиляди селянина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: