ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Гласът на Колежа: Време е да кажем "СТИГА!"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:41 / 30.03.2018Коментари (27)25565
©
Организираните привърженици на Ботев публикуваха на официалния си сайт интересен призив към "жълто-черната" общност.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Скъпи Ботевисти, приятели,

датата е 12. 12. 2013 година, Ботев Пловдив посреща Берое в поредното издание на "Битката за Тракия". Необикновеното в този мач е, че това е последният двубой, който ст. "Христо Ботев" ще приеме преди своята дългоочаквана реконструкция. Последвалите мрачни събития са известни на всички. Сега, повече от четири години по- късно на мястото на един от най- посещаваните български стадиони зее огромна дупка, язва в центъра на хилядолетния ни град.

През тези четири години, ние, привържениците на най-старият футболен клуб в България, чакахме, слушахме, надявахме се, вярвахме. Опитвахме се да помогнем, задавахме въпроси, организирахме инициативи, разпъвахме транспаранти. Време е да кажем "СТИГА!", време е да предприемем действия, с които може би закъсняхме.

Време е да излезем на улицата, за да бъде чут гласът ни. Време е да бъдем пред Колежа преди всеки домакински мач докато ръководство, мажоритарен собственик или благодетели, община и държава, всякакви институции и организации заинтересовани в България да има европейски стадиони и спортни обекти не постигнат всеобщата цел-Ботев Пловдив да се завърне там, където принадлежи.

На среща между организираните привърженици, проведена вчера, бе взето решение да започнем тези действия на 06. 04. 2018 г. (петък) в 10:30 часа пред стадион"Христо Ботев". Там ще бъде мястото, където ще поискаме своето пред очите на цяла България, след което ще посетим домакинството на Левски София (държим да уточним, че шествие до Коматево няма да се прави).

Сега е времето, когато ботевистката общност трябва да бъде най-единна.

Бъдете там, без значение от пол и възраст, без оправдания, доведете бащи, дядовци, синове и внуци, защото нашият ДОМ се нуждае от нас сега, повече от всякога!

С уважение:

От организираните привърженици на Ботев Пловдив
Още по темата: общо новини по темата: 789
14.03.2024
08.03.2024
28.02.2024
27.02.2024
22.02.2024
12.02.2024
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Само едно се чудя...при толкова погребални агенции в Пловдив жълтите селяци още се назландисват и не могат да си изберат коя да ги отведе в отвъдното.
0
 
 
А бе, черно-бели мишоци не разрахте ли че това е начина да се случват нещата в тая държава. Не му ли се разклати на Някого спокойствието нищо не се случва. И при вас е същото положение, незнам защо се радвате толкова... или като се казва " важното и на Вуте да му е зле"
0
 
 
На мангалите в главата им е само Ботев.За тяхната декларация тези комплексари нямат едно писание.Цигани проклети,в Пловдив не сте добре приети.
-2
 
 
Жълта тишина... безценно! Гробна тишина... погребението предстои! Жълтите мишки не са се изпокрили по тъмните си дупки... те са в капана на глупостта си, от който няма измъкване- стадион НИКОГА няма да имате! Искам ви все така тихи и преклонили глава, черно-бялата подметка е затиснала жълтото лице- БЕЗЦЕННО, все едно Локомотив е станал шампион,а ботев е изпаднал, така са се отчаяли жълтите бездомници, БЕЗЦЕННО!!!...
-1
 
 
Жълти селяни доматевски,станахте за смях пред цяла Европа!Ходете и прибирайте турчина с мустака от Белград да ви спасява,иначе сте живи-умрели!!!Лек и усмихнат ден жълти селяни и само ЛОКО!
0
 
 
За какво ни трябва стадион, като и без него печелим купи, суперкупи и играем успешно в Лига Европа? Напук на змийските езици на "домниците" от ЛаБут джамия! Успех ви желая да издрапате до седмото място и да отстраните четвъртия в класирането по пътя си към лелеяната лига!...Мечтайте си, мечтите и мокрите ви сънища са безплатни!
0
 
 
Искаме някой да ни построи стадиона.Ама кой...кой...кой...кой?
-3
 
 
Бездомници, сами казахте, ч е без стадион сте ЗАГУБЕНИ, Ттоест мъртви! А вие сами го бутнахте този стадион... взимайте по един сезал от доматите и увисвайте на някоя череша!Имате само една възможност- закривате ботевЪ 2010, за да отпаднагта милионите дългове и играете 10 години по Б иВ група с минимален бюджет и наливате по 2 милиона на година в стадиона!!! През това време разбира се ЛОКОМОТИВ е в А група и Пловдив е САМО чЕРНО БЯЛ! Но каквито сте глупаци, още на втората година от поредното закриване и създаване на ботЯвЪ ще извършите някоя идиотия, така че взимайте сезала и марш на черешата!Погребението ви ще е ЗАПОМНЯщО СЕ... с вип гости чико- трите месеца, султан Караибрахим-Строителя и император Димитър Христолов...
0
 
 
Гледам надолу ръсят мозък само членове на гейбандата от гнездото на змиите!Ми коментирайте си вашата декларация за разпада на ГМО то Кюстендил!Какво се врете тук да доказвате малоумието си?Та то е известно на всеки в тая държава
0
 
 
С декларации не става,освен ако не искате да ставате за смях.Богат собственик,който да инвестира в Ботев и да оправи стадиона е нужно,а не разни писаници през седмица.Ботев е АД а не дом за сираци.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Митко Тонев сложи екипа на националния отбор
Извънредно: Илиян Филипов с категорична позиция! Отказа се от управлението на Ботев!
ПФК Ботев: Никога няма да забравим един от тенорите под рамките на "жълто-черната" врата!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: