ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 30.03.2018Коментари (4)5421
© Plovdiv24.bg
Мартин Камбуров ще изведе отбора на Берое срещу Левски на стадион "Георги Аспарухов" в неделя от 17.30 часа в първи мач от плейофната фаза на шампионата. Старозагорци намериха място в Първа шестица, а Камбуров гони своя гол №200 в родния елит.

"Сега почват хубавите мачове, оспорвани, с интрига. Надявам се в този първи мач с Левски да направим положителен резултат. 0:0 не беше лошо като резултат в предишния ни мач там, но ще се постараем за повече, да вкараме гол. Играл съм доста мачове на Герена, вкарвал съм доста голове", заяви Императора в интервю за Дарик радио.

"Доста са били приятните моменти на Герена, имал съм и лоши, но положителните са повече според мен. С Локо София направихме един страхотен обрат и вкарах, и с Локо Пловдив също", припомни си още голмайсторът.

Какво означават 198 гола в българския елит?

"Аз знам какво значи това нещо. И всички свързани с футбола знаят. Има и критици, които се опитват да го омаловажат, но няма как да го постигнат. За мен не е реална цел да гоня рекорда на Петър Жеков, защото трябва да играя още 5 години. Но реалното е да достигна 200 гола, предвид и това, че не съм играл 5-6 години в България".

"Не съм мечтал и не правя сметки. Къде ще се случи, на кой стадион - Божа работа", отговори Камбуров за това къде би искал да падне този гол №200.

"Смело мога да твърдя, че съм легенда на Локомотив Пловдив, хората ме уважават и обичат. Затова нямаше как да се радвам толкова, когато вкарам срещу тях. Не съм се радвал, просто приех нормално гола си", продължи ветеранът.

"В Стара Загора е много професионално всичко, оставени са хората да работят. Така трябва да бъде. Ще остана и догодина в Стара Загора", коментира той за новия си договор с Берое.

"Постигнахме първата си цел - влизане в шестицата. Но никой няма да иска да завърши шести. Дай Боже да станем и трети, но всичко зависи от нас", допълни Камбуров.

За неделното гостуване на Левски, той завърши: "Кой каквото и да говори за Левски и ЦСКА, те са грандовете на българския футбол. Затова всеки трябва да се съобразява с Левски, особено на Герена. Ние ще се съобразим, но ще се борим за своите си цели, за победата".
Още по темата: общо новини по темата: 153
12.07.2018
14.06.2018
12.06.2018
08.06.2018
07.06.2018
06.06.2018
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Легенда си на Локомотив, безспорно, но за мен си легенда само за статистиката.
+1
 
 
А срещу ЦСКА даже не играеш Лигендо!
-1
 
 
И баф мааму...На Лайнаута само Лигенди са събраха-Зума, Пастаджията, Гочо, Джако,Стикс.....Не остана нормален циганин там бе!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: