ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Крушарски: Играчите, които идват отвън, са от ден до пладне! Няма смисъл да се излагаме в Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 24.03.2018Коментари (12)7974
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски винаги е бил прям и откровен. Дни след края на редовния сезон и преди старта на плейофите бизнесменът даде интервю пред "Тема спорт".
 
- Г-н Крушарски, доволен ли сте от представянето на Локомотив Пловдив в редовния сезон и реално ли е деветото място, на което отборът завърши?
 
- Доволен съм. Можеше да се преборим за шестицата, но за какво ни е? Ние или ще ставаме шампиони, или няма. За какво ни е шестицата, да седим в нея и да казваме, че сме много силни. По-добре да сме във втората част, за да може да има по-голяма интрига.
 
- Каква е оценката ви за работата на старши треньора Бруно Акрапович?
 
- Естествено, че съм доволен. Поне сложи ред. 
 
- Наскоро привлякохте качествен хърватски централен защитник - Юрица Булят. Харесва ли ви селекцията, която бе главно от чужденци?
 
- Мисля, че взетите играчи засега са добри. Нямаме лошо попълнение. Но имената не правят футбола, футболът го правят редът и порядъкът. Но тъй като в българските клубове има много голям ред за това сме стигнали на това дередже.
 
- В последните кръгове се вдигна много шум около съдийството. Дори бе сменен шефът на съдиите. Защо се стигна дотук?
 
- Един мач е 90 минути. Един съдия прави две, три нарочни грешки за колко минути? За 10, за 15 минути, а в останалите 80 минути кой е виновен на футболистите и отборите, че не си вкарват головете. Вие гледали ли сте втора дивизия на Аржентина за какъв футбол иде реч. За каква твърда игра говорим. Това, ако сме у нас, само ще ревем, че не са ни дали дузпа, не са ни дали фаул и че не е показан червен картон.
 
- Докъде стигнаха нещата с базата и терена, който ви обещаха за нея, и със стадион "Локомотив"?
 
- Още чакаме в общината да решат - променя ли се законът и тъй нататък. В България вече какви ли не организации се появяват. Зелените пазели зелена зона... Като е зелена, да вземат зелените да я направят такава. Да вземат да направят нещо за България. Толкова са зелени, че за това и България е толкова цъфнала и е зелена. Из искам да ги попитам: Колко дръвчета са засадили тия, зелените? Аз поне съм направил десет терена и те са зелени. Чакаме... това е.
 
- Какво очаквате от представянето на отбора напролет - седмо място и участие на бараж за Лига Европа?
 
- Естествено, че това е най-добрият вариант. Но ние още нямаме отбор за Лига Европа. Няма смисъл само да се излагаме. Имаме си цел, която си гоним - да изградим стабилен и боеспособен отбор. Вече, като имаме добър отбор, като в него има ред и порядък и като видим, че можем - тогава вече да му мислят другите. В момента един от помощник-треньорите е в Аржентина и аз ще съм там и ще ходим заедно да гледаме мачове.
 
- Ще търсите ли там попълнения за лятната селекция?
 
- Не ни трябват чак кой знае колко много играчи. Ние си имаме вече доста юноши, които трябва да интегрираме. Както се говореше, че в клуба няма юноши, сега започнаха да излизат. Истината е да си стегнем къщата и да си вадим собствено производство. Тези отвън, дето идват, са от ден до пладне.
 
- Да, но са добра възможност да ги продадете и да изкарате пари от тях?
 
- Охооо... я ми кажи, българският футбол колко пари е взел от продажби. Колко са изкарали колегите? Всичките се изхвърляме. Освен Лудогорец, ЦСКА и малко Славия някой друг да е взел пари... Това е капка в морето, с нея не се пълни казанът.
 
- Стана въпрос за ЦСКА и Лудогорец, как виждате битката за титлата между тях?
 
- Най-накрая трябва да има някаква интрига. За да се върне футболът и хората по стадионите, а не да има само плюене по съперници, съдии, защото не е гот. Затова и аз, като направя отбор, който да мачка на терена, значи тогава мога да си вирна носа и да си говоря каквото си искам.
 
- Докъде стигнаха нещата с изчистването на дълговете?
 
- Движим се по план. Как ще изчистиш няколко милиона с един милион лихви? Чистим си ги по график. Останаха 400 хиляди лева, както и лихвите. Не бързаме за никъде. Получих добро наследство и ще трябва време.
Още по темата: общо новини по темата: 227
20.03.2020
11.03.2020
10.03.2020
26.02.2020
24.02.2020
17.12.2019
предишна страница [ 1/38 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Браво Хъмпи, голям си! Ама то и феновете ви са такива- ако ги заведеш на мач -ще окрадат желязото и найлона там! Няма да се излагаш и с тях я! Затова-правилна постъпка-стоите си в Столипеново, цяла година се надъхвате само за едно-да не загубите от гадните жАлти и -удряте гюбеци всеки ден.А за разнообразие- всеки месец-декларация!
+3
 
 
Радвам се ,че г-н Крушарски е реалист по отношение на отбора в момента.Но цел все пак трябва да има,дали за шампионска титла или за оставане в групата.
на 24.03.2018 г.
-2
 
 
вай, вай алахата да ни е на помущт канарие. Саде Ботев. Всичките канари мислехме, че тия гадни буфири ще изпаднат, а те за Лига Европа мислят. Саде Ботев.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Футболист на Локо за свой съотборник: Той е "перде", има много хъс и голов усет
Фенклубът на Локо с важен призив към привържениците на всички отбори
След обрата от 2:0 до 2:5 Локо не загуби в 9-о поредно гостуване на Славия
Страхотно! Треньор от школата на Локомотив на стаж в Барселона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: